تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 460 از 645 اولاول ... 360410450456457458459460461462463464470510560 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,591 به 4,600 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام آقا من تو منطقه مون فقت پارس آنلاين و فناوا سرويس ميده من يه 128 ميخوام با ماهي 20000 تومان كدومشون بهتره ترجيهآ محدوديت دانلود نداشته باشه مرسي.
    فن آوا خيلي بهتر سرويس ميده .با همون قيمتي كه گفتي. با سرعت 128 ولي نامحدود نيست محدوده آخه مگه چقدر ميخواي دانلود كني بابا توي ما 1 گيگ هم زياد مياد ميتوني امتحان كني.فن آوا شبانه رايگانه!

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

با سلام
    من چند وقتیه که از شرکت صبانت استفاده میکنم ولی امروز متوجه یک دزدی و کلاه برداری بزرگ این شرکت شدم !!
    دزدیشون هم به این روشیه که الان براتون توضیح میدم:
    مثلا من خودم از سرویس ماهی 5 گیگابایت استفاده میکنم و میدونیم که:
    هر کیلو بایت برابر است با 1024 بایت
    هر مگابایت برابر است با 1024 کیلو بایت
    و هر گیگابایت برابر است با 1024 مگاییت
    یعنی وقتی از این کلاهبردارهای عزیز ماهی 5 گیگابایت می گیریم باید 5120= 5 * 1024 مگابایت یا
    5242880 = 5120 * 1024 کیلوبایت اطلاعات بتوانیم دریافت کنیم یا بفرستیم...
    ولی با کمال پررویی این دوستان هرکیلو را معادل 1000 فرض می کنند نه 1024 که یا بدلیل نداشتن سواد کامپیوتری می باشد ( که البته این چیزها را الان تو مدرسه ها هم یاد میدهند ) یا بدلیل نفهم فرض کردن کاربرها و مشتریانشان یا لذت بردن از مال حرام یا احتمالا صاحبان آن قبلا سبزی فروشی داشته اند که هنوز فکر می کنند هر "" کیلو"" معادل 1000 می باشد.
    در هر صورت رقم های جالبی از این ضرب و جمع ها بدست می آید:

سرویس 2 گیگابایت ماهیانه :
    باید معادل 2097152 = 1024 * 1024 * 2 کیلوبایت ارایه بدهند ولی 2000000 کیلوبایت می دهند که تفاوت آنها می شود 97152 کیلوبایت یعنی برابر 97.875 = 1024 / 97152 مگابایت!!!

با همین محاسبات می فهمیم که:
    در سرویس 5 گیگابایت ماهیانه 231 مگابایت دزدی میکنند.

در سرویس 10 گیگابایت ماهیانه 463 مگابایت دزدی میکنند.

این هم صفحه نشان دهنده میزان مصرف برای اینکه ادعای خودم رو ثابت کنم:
    جدي ميگي!!!!!!!!!!
    ايول به تو!!!
    آقايون از اين به بعد كسي ديگه از صبانت سرويس نگيره!!!!!!
    حرف ايشون كاملا منطقيه

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام
    من چند وقتیه که از شرکت صبانت استفاده میکنم ولی جدیدا متوجه یک دزدی و کلاه برداری بزرگ این شرکت شدم !!
    دزدیشون هم به این روشیه که الان براتون توضیح میدم:
    مثلا من خودم از سرویس ماهی 5 گیگابایت استفاده میکنم و میدونیم که:
    هر کیلو بایت برابر است با 1024 بایت
    هر مگابایت برابر است با 1024 کیلو بایت
    و هر گیگابایت برابر است با 1024 مگاییت
    یعنی وقتی از این کلاهبردارهای عزیز ماهی 5 گیگابایت می گیریم باید 5120= 5 * 1024 مگابایت یا
    5242880 = 5120 * 1024 کیلوبایت اطلاعات بتوانیم دریافت کنیم یا بفرستیم...
    ولی با کمال پررویی این دوستان هرکیلو را معادل 1000 فرض می کنند نه 1024 که یا بدلیل نداشتن سواد کامپیوتری می باشد ( که البته این چیزها را الان تو مدرسه ها هم یاد میدهند ) یا بدلیل نفهم فرض کردن کاربرها و مشتریانشان یا لذت بردن از مال حرام یا احتمالا صاحبان آن قبلا سبزی فروشی داشته اند که هنوز فکر می کنند هر "" کیلو"" معادل 1000 می باشد.
    در هر صورت رقم های جالبی از این ضرب و جمع ها بدست می آید:

سرویس 2 گیگابایت ماهیانه :
    باید معادل 2097152 = 1024 * 1024 * 2 کیلوبایت ارایه بدهند ولی 2000000 کیلوبایت می دهند که تفاوت آنها می شود 97152 کیلوبایت یعنی برابر 97.875 = 1024 / 97152 مگابایت!!!

با همین محاسبات می فهمیم که:
    در سرویس 5 گیگابایت ماهیانه 231 مگابایت دزدی میکنند.

در سرویس 10 گیگابایت ماهیانه 463 مگابایت دزدی میکنند.

این هم صفحه نشان دهنده میزان مصرف دقیقا بعد از تمام شدن سرویس قبلی و استفاده از سرویس 5 گیگابایتی رزرو شده برای اینکه ادعای خودم رو ثابت کنم:

اشتباه از شماست عزیز...اطلاعات کامپیوتری شما نقص داره
    اینم جواب کامل شما :

سلام دوست عزیز
    ضمن عرض احترام
    نمی دانم این چه تمایلیست که بی دلیل اطلاعات نادرست به خوانندگان منتقل شود!
    ربط مستقیمی به این تاپیک ندارد اما برای اطلاعات ضروری شما و احیانا سایرین لازم است که ذکر کنم
    تا پیش از 1998 به هر 1024 بیت یک بایت و به هر 1024 کیلوبایت یک مگابایت گفته می شد ؛ 24 بایت اضافی در هر کیلوبایت بدلیل توانی از 2 بودن می باشد.

ولی برای کاربرها مقداری سردرگمی بوجود می آورد به همین دلیل در سال 1998 کمیته ی استاندارد الکتروتکنیک IEC تعاریف جدیدی از کیلو ، مگا و بالاتر را(به صورت زیر) ارائه کرد
    (در تعریف جدید کیلو،مگا،گیگاو... از توان دهدهی استفاده می کنند در حالیکه در تعریف قبلی از توان دودویی یا باینری استفاده می شد):

K=Kilo =10^3=1000 و Ki=Kibi=2^10=1024
    M=Mega=10^6=1'000'000 و Mi=Mibi=2^20=1048576
    G=Giga=10^9=1'000'000'000 و Gi=Gibi=2^30=1073741824
    و...

گرچه هنوز بطور گسترده در همه جا استفاده نمی شود ولی بخصوص در ظرفیت گذاری HDD کاربرد دارد و هر 1000بایت را یک کیلوبایت محسوب می کنند در حالیکه سیستم عامل ها از تعریف قدیم یعنی هر 1024 بایت بعنوان یک کیلوبایت استفاده می کنند.

به هر شکل همانطور که پیش از این گفته شد ، 434'808'8کیلوبایت برابر 8.8 گیگابایت است.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

از این موضوع که بگذریم سرعت صبانت در برخی مناطق و برای کاربران قدیمی آن ISP دچار هیچ تفاوتی نشده بوده و برای من هم که تقریبا نیمی از اشتراک یکساله ام سپری شده ، بعد از یکی دو هفته افت محسوس سرعت ، دوباره در حال بهبودی است و فکر می کنم تدریجا برای دیگران هم رفع اشکال شود .

ضمنا چون پیش از این ، اشتراک 6ماه پارس آنلاین را نیز داشته ام می خواهم کوتاه مقایسه ای بین صبانت با پارس آنلاین داشته باشم
    صبانت پهنای باند بالاتری را با هزینه ی بسیار پایین تری ارائه می کند که هر چند با در نظر گرفتن محدودیت حجمی دانلودی که دارد اما باز هم بسیار مناسب تر از پارس آنلاین است بخصوص اگر که قطعی های بسیار مکرر و پاسخ های بی نتیجه ی ISP پارس آنلاین را هم به این مقایسه بیافزاییم.

نتایج تست پهنای باند واقعی یک اشتراک128Kbps با آزمودن سرورهای دانلود مختلف :

Rapidshare Free account

P30 download[dot]com

parsaspace

Microsoft

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

با سلام .

من خودم 512 از صبا گرفته ام ولی فهمیدم که باید این عدد رو بر 8 تقسیم کنی تا حداکثر سرعت واقعی بدست بیاید . که حداکثر سرعت من هم در صبح از این بیشتر نمیشود .

خوب این موضوع برای همه Isp ها صادق هست یا برای خونه سرعت بالاتر هم میشه گرفت ؟( چه از خودش یا جای دیگه ) .

اصلا چرا اسمش گذاشتن 512 همون 64 میگذاشتند دیگه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

1 پاسخ به شما دوست عزیز

پهنای باند شماکه 512 است برحسب Kbps است ولی سرعت شما بر حسب KBps است و آن تقسیمات صادق است و شما از هر ISP دیگری نیز این سرویس را بگیریند بین 60 تا 64 KBps سرعت شما می شود.

آخر فروم باز Genjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

سلام.

صبانت بازم که ریپ میزنه (چرا سرعش اینقدر کم و زیاد میشه)
    .
    .
    .
    .
    مشکل از کجاست بگند بیام هل بدم !شاید فرجی شد !!!(کم کم دارم کلافه میشم زنگ بزنم پشتیبانی ...آره)

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام.

صبانت بازم که ریپ میزنه (چرا سرعش اینقدر کم و زیاد میشه)
    .
    .
    .
    .
    مشکل از کجاست بگند بیام هل بدم !شاید فرجی شد !!!(کم کم دارم کلافه میشم زنگ بزنم پشتیبانی ...آره)
    من كه قبلا گفته بودم شما دلتون رو به چيه اين صبانت خوش كردين بيخيال ديگه
    فن آوا .پارس آنلاين.آسيا تك و خيلي از شركت هاي ديگه دارن بدون دردسر سرويس ميدن

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

من كه قبلا گفته بودم شما دلتون رو به چيه اين صبانت خوش كردين بيخيال ديگه
    فن آوا .پارس آنلاين.آسيا تك و خيلي از شركت هاي ديگه دارن بدون دردسر سرويس ميدن
    اولش خیلی خوب بود ولی همین که به ما رسید رفت تو کما !!!! </p></p></p>ولی اگه قسمت بشه بعد از این شارژم میرم از پارس آنلاین اکانت میگیرم

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

ویرایش...................مشکل از سرور سایت بود

داره خودمونی میشه peyman_pz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    میشه دوستان لطف کنن و میانگین سرعت دانلودشون رو همراه با اسم شرکتی که از اون خدمات میگیرند و شهر و منطقه ای که سکونت دارند رو اینجا بنویسن تا یک منبع نسبتا کاملی درست بشه و همه بتونن استفاده کنن ( منظورم از میانگین سرعت اینه که اکثرا و بطور معمول با چه سرعتی دانلود می کنین؟ )

یا اگه بزرگترهای سایت صلاح دونستن یک قسمت جداگانه برای این کار راه اندازی کنن تا افراد بتونن با مطالعه این صفحات و اطلاعاتی که درخواست کردم دوستان بدهند با دلیل محکم و تصمیم گیری قاطع شرکت مورد نظرشون رو انتخاب کنن چون واقعا آدم اینجا گیج میشه یکی از یک شرکت تعریف میکنه و یکی ازش بد میگه

اولیش خودم :
    شرکت صبانت
    میانگین سرعت: kb 42 شبانه رایگان 3 تا 6 : 7 kb
    منطقه 2 نهران

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •