فن آوا خيلي بهتر سرويس ميده .با همون قيمتي كه گفتي. با سرعت 128 ولي نامحدود نيست محدوده آخه مگه چقدر ميخواي دانلود كني بابا توي ما 1 گيگ هم زياد مياد ميتوني امتحان كني.فن آوا شبانه رايگانه!
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
فن آوا خيلي بهتر سرويس ميده .با همون قيمتي كه گفتي. با سرعت 128 ولي نامحدود نيست محدوده آخه مگه چقدر ميخواي دانلود كني بابا توي ما 1 گيگ هم زياد مياد ميتوني امتحان كني.فن آوا شبانه رايگانه!
جدي ميگي!!!!!!!!!!
ايول به تو!!!
آقايون از اين به بعد كسي ديگه از صبانت سرويس نگيره!!!!!!
حرف ايشون كاملا منطقيه
اشتباه از شماست عزیز...اطلاعات کامپیوتری شما نقص داره
اینم جواب کامل شما :
با سلام .
من خودم 512 از صبا گرفته ام ولی فهمیدم که باید این عدد رو بر 8 تقسیم کنی تا حداکثر سرعت واقعی بدست بیاید . که حداکثر سرعت من هم در صبح از این بیشتر نمیشود .
خوب این موضوع برای همه Isp ها صادق هست یا برای خونه سرعت بالاتر هم میشه گرفت ؟( چه از خودش یا جای دیگه ) .
اصلا چرا اسمش گذاشتن 512 همون 64 میگذاشتند دیگه![]()
پهنای باند شماکه 512 است برحسب Kbps است ولی سرعت شما بر حسب KBps است و آن تقسیمات صادق است و شما از هر ISP دیگری نیز این سرویس را بگیریند بین 60 تا 64 KBps سرعت شما می شود.![]()
سلام.
صبانت بازم که ریپ میزنه (چرا سرعش اینقدر کم و زیاد میشه)
.
.
.
.
مشکل از کجاست بگند بیام هل بدم !شاید فرجی شد !!!(کم کم دارم کلافه میشم زنگ بزنم پشتیبانی ...آره)![]()
من كه قبلا گفته بودم شما دلتون رو به چيه اين صبانت خوش كردين بيخيال ديگه
فن آوا .پارس آنلاين.آسيا تك و خيلي از شركت هاي ديگه دارن بدون دردسر سرويس ميدن
اولش خیلی خوب بود ولی همین که به ما رسید رفت تو کما !!!! </p></p></p>ولی اگه قسمت بشه بعد از این شارژم میرم از پارس آنلاین اکانت میگیرم
ویرایش...................مشکل از سرور سایت بود
سلام
میشه دوستان لطف کنن و میانگین سرعت دانلودشون رو همراه با اسم شرکتی که از اون خدمات میگیرند و شهر و منطقه ای که سکونت دارند رو اینجا بنویسن تا یک منبع نسبتا کاملی درست بشه و همه بتونن استفاده کنن ( منظورم از میانگین سرعت اینه که اکثرا و بطور معمول با چه سرعتی دانلود می کنین؟ )
یا اگه بزرگترهای سایت صلاح دونستن یک قسمت جداگانه برای این کار راه اندازی کنن تا افراد بتونن با مطالعه این صفحات و اطلاعاتی که درخواست کردم دوستان بدهند با دلیل محکم و تصمیم گیری قاطع شرکت مورد نظرشون رو انتخاب کنن چون واقعا آدم اینجا گیج میشه یکی از یک شرکت تعریف میکنه و یکی ازش بد میگه
اولیش خودم :
شرکت صبانت
میانگین سرعت: kb 42 شبانه رایگان 3 تا 6 : 7 kb
منطقه 2 نهران
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)