سلام عزیزان
این اولین پست من در این فروم است و دلیل اینکه من عضو این فروم شدم این بود که توی بحث ایرانسل شرکت کنم. آخه دیدم بعضی از دوستان خیلی ناایمد کننده در مورد ایرانسل بحث می کنن و این شرکت رو کهبه نظر من اولین و بهترین و صد البته بزرگترین بخش خصوصی در ایران هست مورد بی مهری قرار می دن. خواستم جوابهایی بدم در این مورد
اکثر عزیزان که در مورد ایرانسل بد گویی کردن یا توی شهرشون هنوز راه اندازی نشده یا توی تهران هستن که واقعا شهریه که باید براش برنامه ریزی بیشتری کرد من که توی تبریز هستم با اینکه یه خط mci دارم یه اعتباری ایرانسل هم خریدم و الان این متنی رو هم که می خونید با استفاده از اینترنت اون وارد می کنم. از روزی که امکان gprs ایرانسل فعال شده بجز روزهای اول که یه کمی خطها شلوغ بود من از اینترنتش استفاده کردم و تا به امروز هیچ هزینه ای برام در نظر نگرفته.
فکر می کنم یا ما خیلی پرتوقعیم یا نمی دونم دوست داریم کسایی که یه کاری رو برای اولین بار شروع می کنن خورد کنیم همین هم باعث شده که هیچ توجهی به اینکه نزدیک به 500 هزار تومن می دیم و دو سه سالی منتظر می شیم تا یه خط دولتی بهمون بدن اونوقت هم ازش تعریف می کنیم و عادت کردیم تا وقتی که برای بدست آورن یه چیزی تو نوبت وا نستیم ارزش ندیم و برای همین هم ایرانسل که اومده به روش بسیار با کلاس سیم کارتهاشو توی سوپر مارکت ها می فروشه ما نا شکری می کنیم و می گیم اینش بده اونش بده. خوب بیایم یه کمی منصفانه به قضیه نگاه کنیم. به اینکه این شرکت الان تحت نظارت مخابرات که اونم خودش توی بازار رقابتی داره جایگاهش رو از دست می ده کار می کنه و این طبیعیه که مخابرات می خواد با وضع قوانین بی خودی رقیبش رو از راه بدر کنه. حالا از اینا بگذریم در مورد آنتن دهی ایرانسل هم باید بگم که واقعا عالیه آخه اگه نصر سال اول موبایل دولتی رو بکنین که فقط توی یه محله های خاص اونم کنار کیوسکها آنتن می داد می فهمین که این شرکت توی این مدت معجزه کرده. روز به روز به تعداد شهرها و جاده های تحت پوشش اضافه میشه و با اینکه شهرها رو آماده می کنه و توی اون شهرها آنتن دهی میسر میشه قبل از کنترل کامل شبکه اسم شهر رو به لیستش اضافه نمی کنه فکر م کنم برای ما که عادت کردیم سد کرخه هر سال یک بار افتتاح بشه اینجور چیزا نا مفهومه.