تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 111 اولاول ... 364243444546474849505696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 1110

نام تاپيک: پوشش ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این ایرانسل نه تنها به وعدهای که میده عمل نمیکنه بلکه حتی با این همه تبلیغات سایتش به روز نیست و نمیدونم اطلاعات روز رو باید از کجا بدست بیارم؟؟؟
    در ضمن یکی از شگردهای رقابتی در بازار و بخصوص رقابت بخش خصوصی و دولتی معمولا دادن خدمات بهتر وارزانتر برای جلب مشتری ومشترک بیشتر ودر نهایت سود بیشتر که ایرانسل اصلا به این موضوع توجه نداره
    که خیلی مشکوکه که نکنه کاسه زیر نیم کاسه باشه نظر شما چیه؟

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

سلام
    کی ایرانسل یزد رو پوشش میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم از خریدن ایرانسل پشیمونم
    اما چون زیادی توی فامیل پزش رو دادم نمی دونم باید چی کار کنم
    خیلی نامردیه
    من با تعرفه 50 تومنی اش کنار اومدم اما تعرفه 75 تومنی رو نمی تونم قبول کنم
    ضمن اینکه sms هام هم به اپراتور اول نمیره یا نمیاد اما پولش کم میشه

احتمال داره بفروشمش .راستی الان قیمت ایرانسل ثابت(150 تومنی ) چنده؟؟

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    C:\WINDOWS\SYSTEM32

پيش فرض من میدونم

سلام دوستان ،کسی میدونه چرا 90 درصد sms هایی که من از ایرانسل به اپراتور اول میزنم،fail میشه، و از طرفی پولشم از من کم میکنه،من در کرج هستم.
    .

سلام عزیزم پسر عموی من یه سیمکارت 29000 تومی داشت و برای من که سیمکارت 29000 تونی داشتم sms میزد و می رسید ولی وقتی برای اپراتور اول sms میزد نمیرسیدچندی بعد خواهرش داشته با گوشی ور می رفته که زده و سیم کارتو سوزانده بعد بردن یکی از این خدمات دلفنی ها که براش سیم کارت جیدی درست کنه و یارو بعد از اینکه براش درست کرده گفته که چرا شما سیمکارتت رو ثبت نکردی (البته پدرش فرم رو پر کرده بوده و به همون جایی که خریده داده ولی مثل اینکه به دست ایرانسل نرسیده) بعد یارو گفته خودم برات ثبتش می کنم و حدودا 10 دقیقه ای از طریق اینترنت ثبتش کرده از اون به بعد دیگه برای اپراتور اول به خوبی sms ارسال کرد من خودمم هم کلی تا حالا sms زدم و حال کردم اینا که گفتم منظورم این بوده که ممکنه که سیمکارت شما ثبت نشده باشه خودت از طریق اینترنت ثبتش کن ولی نری تو هم بزنی سیمکارتت رو بسوزونی ها به من هیچ ربتی نداره امید وارم کارت راه افتاده باشه خدانگهدار

حـــــرفـه ای aram_nfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

5 ایرانسل در تبریز

سلام عزیزان
    این اولین پست من در این فروم است و دلیل اینکه من عضو این فروم شدم این بود که توی بحث ایرانسل شرکت کنم. آخه دیدم بعضی از دوستان خیلی ناایمد کننده در مورد ایرانسل بحث می کنن و این شرکت رو کهبه نظر من اولین و بهترین و صد البته بزرگترین بخش خصوصی در ایران هست مورد بی مهری قرار می دن. خواستم جوابهایی بدم در این مورد
    اکثر عزیزان که در مورد ایرانسل بد گویی کردن یا توی شهرشون هنوز راه اندازی نشده یا توی تهران هستن که واقعا شهریه که باید براش برنامه ریزی بیشتری کرد من که توی تبریز هستم با اینکه یه خط mci دارم یه اعتباری ایرانسل هم خریدم و الان این متنی رو هم که می خونید با استفاده از اینترنت اون وارد می کنم. از روزی که امکان gprs ایرانسل فعال شده بجز روزهای اول که یه کمی خطها شلوغ بود من از اینترنتش استفاده کردم و تا به امروز هیچ هزینه ای برام در نظر نگرفته.
    فکر می کنم یا ما خیلی پرتوقعیم یا نمی دونم دوست داریم کسایی که یه کاری رو برای اولین بار شروع می کنن خورد کنیم همین هم باعث شده که هیچ توجهی به اینکه نزدیک به 500 هزار تومن می دیم و دو سه سالی منتظر می شیم تا یه خط دولتی بهمون بدن اونوقت هم ازش تعریف می کنیم و عادت کردیم تا وقتی که برای بدست آورن یه چیزی تو نوبت وا نستیم ارزش ندیم و برای همین هم ایرانسل که اومده به روش بسیار با کلاس سیم کارتهاشو توی سوپر مارکت ها می فروشه ما نا شکری می کنیم و می گیم اینش بده اونش بده. خوب بیایم یه کمی منصفانه به قضیه نگاه کنیم. به اینکه این شرکت الان تحت نظارت مخابرات که اونم خودش توی بازار رقابتی داره جایگاهش رو از دست می ده کار می کنه و این طبیعیه که مخابرات می خواد با وضع قوانین بی خودی رقیبش رو از راه بدر کنه. حالا از اینا بگذریم در مورد آنتن دهی ایرانسل هم باید بگم که واقعا عالیه آخه اگه نصر سال اول موبایل دولتی رو بکنین که فقط توی یه محله های خاص اونم کنار کیوسکها آنتن می داد می فهمین که این شرکت توی این مدت معجزه کرده. روز به روز به تعداد شهرها و جاده های تحت پوشش اضافه میشه و با اینکه شهرها رو آماده می کنه و توی اون شهرها آنتن دهی میسر میشه قبل از کنترل کامل شبکه اسم شهر رو به لیستش اضافه نمی کنه فکر م کنم برای ما که عادت کردیم سد کرخه هر سال یک بار افتتاح بشه اینجور چیزا نا مفهومه.

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

منم از خریدن ایرانسل پشیمونم
    اما چون زیادی توی فامیل پزش رو دادم نمی دونم باید چی کار کنم
    خیلی نامردیه
    من با تعرفه 50 تومنی اش کنار اومدم اما تعرفه 75 تومنی رو نمی تونم قبول کنم
    ضمن اینکه sms هام هم به اپراتور اول نمیره یا نمیاد اما پولش کم میشه

احتمال داره بفروشمش .راستی الان قیمت ایرانسل ثابت(150 تومنی ) چنده؟؟
    من انگار یه چیزهای متوجه شدم ، اینا میخوان دو جور تعرفه بدن ، اونایی که ثانیه ای استفاده کنن ، ایرانسل به خارج از ایرانسل 76 تومن و اونایی که دقیقه ای ، کلا 499، (فکر کنم اینطوری باشه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوست عزیز آقای aram_nfs ضمن احترام به شما باید بگم که حرفاتون خیلی یه طرفست اول از همه اینکه قیمت سیم کارتهای دولتی الان دیگه 500 نیست دوم اینکه شما از آنتن دهی خوب اون حرف زدین باید بگم من خودم ایرانسل دارم و واقعا از آنتن دهیش راضیم ولی مشکل خیلی بزرگ اون اینه که تو مترو کار نمیکنه (مثل تالیا) که اونم قرار بود تا آخر سال پیش رفع کنن که اینکارو نکردن .اینترنتش که با این هزینه ای که براش در نظر گرفتن احتمالا دیگه به فراموشی میره .mms هم که قربونش برم در موردش چیزی نگم بهتره .حالا میرسیم به این تعهداتی که دادن و عمل نکردن شما گفتین مخابرات جلوی پاشون سنگ میندازه(که به احتمال زیاد حرفتون درسته) خوب فکر میکنین خود ایرانسل نمیدونست که اینطور میشه پس چرا به مردم وعده هایی میده که میدونه تو اون زمان نمیتونه عمل کنه بهشون پس خودشون هم بدشون نمیاد به بهانه مخابرات دروغ بگن به ملت
    و اما حرف آخر اینکه تو این مملکت خیلی رو حرف حساب باز نکنین حالا از هر مقامی که میخواد باشه اگه یکم به اطرافتون نگاه بکنین میبیینین تعداد آدمهایی که حرف میزنن بهش عمل میکنن از تعداد انگشتای دستتون تجاوز نمیکنه.
    شاد باشین.

پروفشنال emprator_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

10

سلام عزیزان
    این اولین پست من در این فروم است و دلیل اینکه من عضو این فروم شدم این بود که توی بحث ایرانسل شرکت کنم. آخه دیدم بعضی از دوستان خیلی ناایمد کننده در مورد ایرانسل بحث می کنن و این شرکت رو کهبه نظر من اولین و بهترین و صد البته بزرگترین بخش خصوصی در ایران هست مورد بی مهری قرار می دن. خواستم جوابهایی بدم در این مورد
    اکثر عزیزان که در مورد ایرانسل بد گویی کردن یا توی شهرشون هنوز راه اندازی نشده یا توی تهران هستن که واقعا شهریه که باید براش برنامه ریزی بیشتری کرد من که توی تبریز هستم با اینکه یه خط mci دارم یه اعتباری ایرانسل هم خریدم و الان این متنی رو هم که می خونید با استفاده از اینترنت اون وارد می کنم. از روزی که امکان gprs ایرانسل فعال شده بجز روزهای اول که یه کمی خطها شلوغ بود من از اینترنتش استفاده کردم و تا به امروز هیچ هزینه ای برام در نظر نگرفته.
    فکر می کنم یا ما خیلی پرتوقعیم یا نمی دونم دوست داریم کسایی که یه کاری رو برای اولین بار شروع می کنن خورد کنیم همین هم باعث شده که هیچ توجهی به اینکه نزدیک به 500 هزار تومن می دیم و دو سه سالی منتظر می شیم تا یه خط دولتی بهمون بدن اونوقت هم ازش تعریف می کنیم و عادت کردیم تا وقتی که برای بدست آورن یه چیزی تو نوبت وا نستیم ارزش ندیم و برای همین هم ایرانسل که اومده به روش بسیار با کلاس سیم کارتهاشو توی سوپر مارکت ها می فروشه ما نا شکری می کنیم و می گیم اینش بده اونش بده. خوب بیایم یه کمی منصفانه به قضیه نگاه کنیم. به اینکه این شرکت الان تحت نظارت مخابرات که اونم خودش توی بازار رقابتی داره جایگاهش رو از دست می ده کار می کنه و این طبیعیه که مخابرات می خواد با وضع قوانین بی خودی رقیبش رو از راه بدر کنه. حالا از اینا بگذریم در مورد آنتن دهی ایرانسل هم باید بگم که واقعا عالیه آخه اگه نصر سال اول موبایل دولتی رو بکنین که فقط توی یه محله های خاص اونم کنار کیوسکها آنتن می داد می فهمین که این شرکت توی این مدت معجزه کرده. روز به روز به تعداد شهرها و جاده های تحت پوشش اضافه میشه و با اینکه شهرها رو آماده می کنه و توی اون شهرها آنتن دهی میسر میشه قبل از کنترل کامل شبکه اسم شهر رو به لیستش اضافه نمی کنه فکر م کنم برای ما که عادت کردیم سد کرخه هر سال یک بار افتتاح بشه اینجور چیزا نا مفهومه.

دمت گرم، اولین مطلبتو خیلی خوب اومدی... راستش حرف دل منو زدی باهات کاملاً موافقم

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

نا سا جون میشه شهرهایی که تا اخر فروردین به ایرانسل میپونددند رو علام کنی

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

12 یک مقام آگاه در شرکت ایرانسل خبر داد:

جلسات ایرانسل و سازمان تنظیم مقررات به منظور تفاهم بر سر تبدیل تعرفه مکالمات
    یک مقام آگاه در شرکت ایرانسل، از برپایی جلسات در حال انجام، به منظور تفاهم بر سر تبدیل تعرفه مکالمات اپراتور دوم از دقیقه به ثانیه با مسوولان سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی خبر داد.

این مقام آگاه، در شرکت ایرانسل، در گفت‌وگو با خبرنگار سیتنا، اظهار داشت: در خصوص تبدیل تعرفه مکالمات ایرانسل از دقیقه به ثانیه، توافقات اولیه حاصل شده است، با این حال، در نهایت تلاش می‌شود، توافقات نهایی حاصل شود.
    وی، زمان نهایی شدن موضوع تبدیل تعرفه از دقیقه به ثانیه را "بسته به روند جلسات" دانست و گفت: به هر میزان توافقات در جلسات سریع‌تر حاصل شود، این موضوع نیز زودتر به نتیجه خواهد رسید.
    این مقام آگاه در شرکت ایرانسل، در پایان خاطرنشان کرد: در صورت توافق نهایی میان اپراتور دوم و سازمان تنظیم مقررات، چگونگی جبران خسارت پرداخت صورت حساب مشترکان (دقیقه به جای ثانیه) نیز مشخص خواهد شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •