گوشیتون چیه
گوشیتون چیه
قابل توجه دارندگان توکیا سری N برای تنظیم کردن MMS و GPRS مراحل زیر را برید
Tools==>Settings==>Connetction==>Access Points
در قسما Access Point دکمه options را بزنید نوشته New Access Point بعد رو Use default Settings برید بعد قسمتی میاد که باید Connetcion بسازید بشکل زیر
Connection name: Irancell-GPRS
Access point name: mtnirancell
Authentication : Normal
Homepage : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد تو همون قسمت Connection دکمه Options را بزنید و به Advance Settings بروید
و در فسمت Proxy serv.address عدد 10.131.26.138
و در قسمت proxy port number عدد 8080 را وارد کنید و برای تنظیم MMS یه Connection به همین صورت درست می کنید ولی این بار بجای Irancell-GPRS می نویسید Irancell-MMS و در قسمتی که آدرس Homepage می خواد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را وارد کنید
و پایین Access points نوشته packed data و در این قسمت دو گرینه داره که اولی packet data conn نوشته که اگر When available یاشه همیشه فعاله و اگر When needed در صورتی که بخوایین MMS یا GPRS علامت G یا دو مثلث بر عکس میاد و قسمت بعد packet data conn گزینه Access pint نوشته که تو این فیلد Irancell بنویسید
Last edited by netlcom; 03-03-2007 at 09:26.
جدّا نمیدونم چطوری تشکر کنم
خیلی ممنون ...
MMS رو تونستم ارسال کنم، اما خب گوشیش ساپورت نمیکرد، اما رسید ....![]()
حالا یه مساله دیگه و اونم اینکه از GPRS نمیدونم چطوری استفاده کنم و به اینترنت کانکت بشم ؟
اگه بتونید اینم کمک کنید ممنون میشم، ظاهراً نرم افزار برای مرورگر خاصی هم باید نصب بشه ؟
بازم ممنون، خیلی خوشحال شدم![]()
منتظر شما هستم
خواهش می کنم نرم افزار نمی خواد من خودم با مرورگر حود گوشی استفاده مب کنم باید تو قسمت Office باشه نوشته Web بعد پایین یه قسمت داره واسه ادرس که می تونین یاست مورد نظرتونو بدین میره تو سایت احتمالا به قسمتی میاد که نوغ cannectiono می خواد Irancell-GPRS رو انتخاب کنین شاید بطور پیش فرض خودش irancell-GPRS باشه
سلام ممنون
گوشی من mms ساپورت میکنه داره یه قسمتی ولی تنظیماتش خیلی حرفه ای نیست تا فردا سبر میکنم تا ایرانسل ببینم چه کار میکنه
گوشی شما چیه
ممنون
گوشی من نوکیا 7370
الان یه جارو پیدا کردم Personal config.seting رفتم یه جاکه petsonal accont داره e accont name dare که زدم
Irancell-MMs و بعد Server Addres داره که اونم زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یه جا دیگه هم داره Use pererred acces pt
که yes or no داره که من yes زدم ولی هنو چیزی نفرستاده
ببینم ارسال MMs خیلی طول میکشه؟؟؟؟
تنظيماتي كه بالا نوشتم تنظيمات موبايل شما اينجووريه
جدا میشه با این 98935*******@ mms.mtnirancell.ir دستور ایمیل به گوشی فرستاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)