آقا مشكل حل شد اون نرم افزار پرتابل كه چند پست بالا گذاشتم تميز تميزه اينم نتيجش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا مشكل حل شد اون نرم افزار پرتابل كه چند پست بالا گذاشتم تميز تميزه اينم نتيجش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه مشکل با برنامه ریی برای دانلود لیتر!
من هر وقت فایل هایی میزارم که واسم دانلود کنه،میره تا 4 یا 5 ثانیه به تموم شدن دانلود و بعدش میره سراغ فایل بعدی! یعنی هیچ کدوم رو دانلود نمی کنه!
من سرجمه 300 مگابایت فایل رو براش گذاشتم که تا صبح دانلود کنه،قبلا چند بار فیلم هایی که توی دو قسمت 200تایی بودن رو دادم بهش و تا صبح راحت دانلود میکرده،ولی هر بار که از دو فایل بیشتر شدن فایل هاش،دیگه از هر کدوم یه نصفه دانلود میکنه و نهایتا هیچ کدوم دانلود نمیشن!مشکل از چیه به نظرتون؟ اخرین نسخش رو هم دارم.....
آخ آخ چقدر بد!تا حالا از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم!
آقا من همین الان آپدیت کردم ورزژن قدیمیمو ولی یک مشکلی اومد و الان سریال میخواد اون فایل های patch هم کار نمی کنن
چی کار کنم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فوری فوری فوری فوری
Internet Download Manager v5.19 Build 3
پسورد www.rahatdownload.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم نتیجه ی Scan فایل های Patch شما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه دقیقاً همون قبلی ها بود با یه سری تبلیغ!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی به هر حال، ممنون.
---
خواهشاً دیگه لینک تست نشده ندید!
تا حالا بیشتر از 100 مگ فایل آلوده دانلود کردم!!!!!
این Virut محترم، در کنار تمام غلط هایی که می کنه، net Framework. رو از کار می اندازه که این واسه یه برنامه نویس یعنی مرگ!
اول آنتی ویروستون رو غیر فعال کنید و پچ رو اجرا کنید به محض اتمام پچ آنتی ویروس رو فعال کنید و فول اسکن کنید و فایلهای ویروسی رو پاکسازی کنید هم فعال میشه هم ویروسی نمیشید البته من کاسپر دارم
آقا تایید میشه!
تمامی پچ ها و کرک ها همه ویروسی هستن!!
در مورد از کار فتادن net Framework. این هم تایید میشه!
لطفاً این رو ادیت کنید و حذفش کنید که کسی اشتباهاً بد بخت نشه!
برادر من، دارم برات از Virut صحبت می کنم!
یه کرم کوچولو نیست که!
این جناب Kasper هم اصلاً نمی تونه شناسایی اش کنه!
این Virut محترم، لطف می کنه و خودش رو تو تمام فایل های اصلی ویندوز (از Explorer.exe و Regedit.exe گرفته تا hh.exe) تزریق می کنه و با هیچ ویروس کشی هم نمیشه Cleanش کرد!
فقط میشه فایل رو حذف کرد که چون خودش رو تو فایل های اصلی ویندوز تزریق کرده، در نتیجه باید بی خیال ویندوزت بشی!
می خوای راجع به بقیه ی کار هایی که Virut می کنه صحبت کنم؟
از عوض کردن فایل های تو Ram بگیر تا درست کردن یه سری Service و تزریق یه IFrame مخفی تو همه ی فایل های HTML کامپیوترت و دانلود کلی Trojan و Virus به محض اتصال به اینترنت و هزار و یک غلط دیگه!
ویروس کش های گرامی هم عمراً نمی تونن پیداش کنن!
فقط TrendMicro Housecall تونست برای من پیداش کنه!
دیگه یه پا Virut شناس شدم!
همه ی کامپیوتر های دانشگاهمون هم دارش! فکر کن!
کلاً ارزش نداره واسه یه IDM، آدم Virut بگیره!
وسلام!
حالا هیچ راهی نیست که من بتونم از IDM استفاده کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)