تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رقابت 2 مگا پیکسلی ها

راي دهنده
217. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • NOKIA N90

26 11.98%
  • NOKIA N91

7 3.23%
  • NOKIA N70

18 8.29%
  • NOKIA N71

1 0.46%
  • NOKIA N72

4 1.84%
  • NOKIA 3250

5 2.30%
  • SONY ERICSON K750

57 26.27%
  • SONY ERICSON W810

69 31.80%
  • SONY ERICSON W800

17 7.83%
  • SONY ERICSON W900

13 5.99%
صفحه 46 از 54 اولاول ... 36424344454647484950 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 539

نام تاپيک: بهترین دوربین 2 مگا پیکسل مال کدام گوشی هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

توی دوربینهای 2 مگ k750 از همشون بهتره چرا؟
    چون فوکوس داره چون کسی نمیاد به خاطر دوربین 2 مگ 360 ,350 تومان بده n70 و....
    چه از لحاظ عکس وچه از نظر اقتصادی از همه بهتره
    مثلا من خودم k750 ا در کامپیوتر با d600 و w700 مقایسه کردم هر دو تا را می خوره
    کسی هم که بخواد بالای 350 تا 400 پول بده واسه دو مگا پیکسل عاقلانه تره که یخورده دیگه بزاره روش 3 مگ
    بخره

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

توی دوربینهای 2 مگ k750 از همشون بهتره چرا؟
    چون فوکوس داره چون کسی نمیاد به خاطر دوربین 2 مگ 360 ,350 تومان بده n70 و....
    چه از لحاظ عکس وچه از نظر اقتصادی از همه بهتره
    مثلا من خودم k750 ا در کامپیوتر با d600 و w700 مقایسه کردم هر دو تا را می خوره
    کسی هم که بخواد بالای 350 تا 400 پول بده واسه دو مگا پیکسل عاقلانه تره که یخورده دیگه بزاره روش 3 مگ
    بخره
    این که k750 به صرفه است و از خیلی از دوربین گوشی های گرون قیمت هم بهتره که دلیل نمیشه بهترین باشه
    شما اگه با n90 که 360 تومنه یا w810 که 250 تومنه یا w800 که 270 تومنه مقایسه کنی میبینی از سه تاشون ضعیف تره درضمن اینجا بحث به صرفه ترین دوربین نیست بهرترینه حالا میخاد 1 ملیون تومن باشه یا 50 هزار تومن

داره خودمونی میشه dopanjereh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست عزیز اون عکسی که گذاشتم عکس گل رو اشتباهی هم نام توی Pc بود که اپلود کردم در ضمن من نمیگم همه حرفها رو کارل زیس و سایبر شات میزنن نه کانن و خیلی لنزهای دیگه هست از این ها خیلی سرتره ولی قبول کنید برای یه موبایل یه لنز هر چند نا شناس و و لنزی که هم کهمعروف نباشه همین که لنز دوربین دیجیتال توش باشه کلی مزیت گوشی رو میبره بالا
    حالا بر فرض میاییم میگیم که w810 شما خیلی بهتره ولی پس چرا این قدر گیرونه عزیز
    من n90 دستم نیست برای دوستم بود چند تایی گرفتم مقایسه کنم اگر دستم بود حتما میزاشتم
    خودتون هم میدونید N90 ندارم که بخوام طرفش رو بگیرم ولی چیزهایی که توی عکس برداری و فیلم برداریش دیدم فهمیدم واقعا عکسهاشو فیلم هاش حرف نداره البته قبول دارم این گوشی مزیت های بد هم داره ولی این تایپیک فقط برای رقابت دومگاپیکسلی ها است مه باید قبول کنید با این که نوکیا n90 گوشی چرتی هستی ولی روی دوربینش و لنزش نمیتونید ایراد بزارید

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

این که k750 به صرفه است و از خیلی از دوربین گوشی های گرون قیمت هم بهتره که دلیل نمیشه بهترین باشه
    شما اگه با n90 که 360 تومنه یا w810 که 250 تومنه یا w800 که 270 تومنه مقایسه کنی میبینی از سه تاشون ضعیف تره درضمن اینجا بحث به صرفه ترین دوربین نیست بهرترینه حالا میخاد 1 ملیون تومن باشه یا 50 هزار تومن
    تایید میشه

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نمونه های عکس گرفته شده توسط N90 :

این مطلب رو از سایت . کپی کردمtarashe

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بررسي گوشي اسمارت فون نوكيا N90 از لحاظ دوربین

مدل N90 يك ‌Smartphone بسيار مجهز به همراه يك دوربين دو‌مگاپيكسلي با لنز معروف ‌Carl-zeiss كه در دوربين‌هاي ديجيتال سوني به كار رفته است، چشم هر بيننده‌اي را خيره مي‌كند. به همراه اين دوربين، يك صفحه نمايش با دقت بالا، مكمل خوبي است كه نوكيا از آن غافل نبوده و اين دستگاه را خاص كاربراني ساخته است كه مي‌خواهند لحظه لحظه زندگي خود را ثبت نمايند

اندازه و طراحي :

جون من اندازه رو نسبت به كا750 سوني نگاه كنيد !!!!!!

اين دستگاه با ابعاد 113*51*24 ميلي‌متر و وزن 173‌گرم، از تمام مدل‌هاي قبلي شركت نوكيا كه از ‌Platform سري 60 استفاده كرده‌اند، بزرگ‌تر است. علت اين اندازه بزرگ، به راحتي در يك نكته تجاري است و آن، قراردادن يك دوربين دو مگاپيكسلي با لنز Carl-zeiss، فلاش در محل زانوي گوشي، و يك صفحه نمايش خارجي، اندازه‌هايي بزرگ‌تري مي‌طلبد.

غير از عمق رنگ 65 هزار با دقت 128*128 پيكسل صفحه نمايش داخلي نكته خاصي ندارد.

نمايش قدرت سيگنال، مقدار باتري، يك عكس پس‌زمينه، نمايشگر زمان، و نام تماس گيرنده، تمام امكانات نمايشگر داخلي است. البته اين صفحه نمايش، براي دوربين اين گوشي كار مكان‌ياب را بازي مي‌كند و امكان عكاسي بهتري را به كاربر مي‌دهد. براي فعال‌كردن اين حالت، تنها لازم است لنز را از جهت آماده به كار خود، در هر جهتي كه مي‌خواهيد، به بچرخانيد و بلافاصله تصويربرداري نماييد. اين مزيت، زماني خود را آشكار مي كند كه سرعت، اهميت دارد.

نگاهي به بيرون و درون دستگاه :

به سمت خارج ‌‌N90 نگاهي بيندازيد، يك پورت (كه توسط با يك پلاستيك حفاظت شده است) را خواهيد يافت كه محل نصب ‌RS-MMC و ورودي برق گوشي است و با شارژرهاي استاندارد نوكيا همخواني ندارد. البته يك مبدل همراه دستگاه، اين موضوع را به راحتي حل كرده است.

نگاهي به داخل :

صفحه نمايش دوم يك‌دوم اينچي با دقت 352*416‌پيكسل و عمق رنگ 262 هزاررنگ، به دستگاه جلوه خاصي داده است. كاربر مي‌تواند نور صفحه نمايش را همانند نمايشگر در محدوده وسيعي تنظيم نمايد. تصوير فوق‌العاده واضح اين صفحه نمايش، مديون پيكسل‌هاي فوق‌العاده نزديك به هم آن است. البته امكان چرخش 100‌درجه‌اي براي كاربراني كه فكر مي‌كنند 180‌درجه چرخش را در دست دارند، كمي ناراحت‌كننده است.

البته بازوي چرخشي اين گوشي، ميدان عمل را گسترده‌ كرده است و اين محدوديت را تاحدي پوشش مي‌دهد

دوربين :

دوربين دو مگاپيكسلي اين گوشي، عكس‌هايي با دقت 1600*1200 پيكسل مي‌گيرد. امكاناتي نظير تنظيم مقدار نوردهي، تنظيم نور سفيد و فو... خودكار به همراه نرم‌افزار قوي دستگاه كه از سيستم ‌‌Pict Bridge پشتيباني مي‌كند، اين دوربين را بسيار كامل كرده است.

تكنولوژي ‌Pict Bridge اجازه اتصال مستقيم دستگاه به چاپگرهايي را مي‌دهد كه از اين تكنولوژي استفاده مي‌كنند مانند‌‌ ‌canon IP 3000 تا بدون واسطه كامپيوتر، عكس‌ها را پرينت نمود. اين دوربين امكان فيلمبرداري با كيفيت ‌QCIF را دارد. متأسفانه دكمه سفت شاتر دستگاه و قدرت كم فلاش (5/1متر)، نقاط ضعيف اين دوربين مي‌باشند.

نرم افزار :

نرم‌افزارهاي همراه اين گوشي، مجموعه كامل و خوبي هستند و از آن جمله مي‌توان Adobe Acrobat Reader ،Opera Browser و نرم‌افزار پخش موسيقي را نام برد كه از فرمت‌هاي ‌AAC و‌‌ ‌MP3 حمايت مي‌كند.

متأسفانه هنوز نوكيا در زمينه همزمان‌سازي، نقطه ضعف دارد و در اين زمينه راه‌حل و نرم‌افزار جامعي را ارائه نداده و كاربر را در مجموعه‌اي از نرم‌افزارهاي گوناگون رها مي‌كند.

اما با اين وجود، نوكيا دوباره نشان داد كه هنوز مي‌تواند محصولاتي به بازار ارائه كند كه در نوع خود منحصر به فرد باشد. توانايي بالاي اين گوشي در عكسبرداري و صفحه نمايش خوش‌رنگ آن به همراه، امكان گسترده اتصالي و مجموعه نرم‌افزارهاي همراه در نوع خود بي‌نظير است. البته بايد به ضعف نهفته در اين گوشي، براي همزمان‌سازي توجه داشت.

اينم لينكهاي عكسهاي گرفته شده با ان90
    قابل توجه اون دسته از دوستانی که گیر داده بودن نمونه عکسهاشو ببنن این هم عکس و نمونه عکس

سایز بزرگش هم بود ولی متاسفانه مدت زمانش تموم شده

مطمئن باشید دوربين ان90 از دوربين ان70 سرتره و اهداف توليد ان 90 بر پايه دوربين بوده است
    Last edited by dopanjereh; 06-05-2007 at 14:32.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بايد به اوني كه گفته ك750 عكاسيش بهتره بايد بهش خنديد.شك نكن كه كيفيت عكاسي و فيلمبرداري n90 عاليه.ك750 اصلا گوشي نيست.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

just iran گوشی شما گوشی خوبی هست ولی یادتون باشه ما اومدیم درباره دوربین وکیفیت عکاش بگیرم نیودیم عیبو ایراد بزاریم اون زمانی که N90 اومده بود هر کی N90 رو میدید صلوات میفرستاد حالا شما هم همینکارو بکن

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بررسي گوشي اسمارت فون نوكيا N90 از لحاظ دوربین ......

[
    دوست من ممنون که زحمت میکشی ولی اینجا که جای این کارا نیست میتونی یه تاپیک بزنی بررسی حرفه ایه n90
    این جا فقط نمونه عکس دوربین باید گذاشت تازه نمونه عکسی که خودت گرفته باشی نه مال اینترنت باشه منم میتونم برم چند تا عکس خفن از w810 تو اینترنت پیدا کنم بیارم یا چند تا عکس بی کیفیت از n90 بذارم ! در ضمن
    این جور پستای طولانی رو فکر نکنم کسی بخونه

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست عزیز من فقط درباره دوربینش صحبت کردم
    در ضمن کسی نگفته که فقط بیاد از خودت حرف بزن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •