تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شبکه مورد تایید شما کدام یک است؟

راي دهنده
600. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • IR-TCI

240 40.00%
  • Taliya

101 16.83%
  • Iran Cell

259 43.17%
صفحه 46 از 93 اولاول ... 3642434445464748495056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 925

نام تاپيک: IR-TCI , Taliya , Iran Cell

اگه نباشه جاش خالی می مونه BABAKAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

شما خودتو ناراحت نکن... درست میگی عزیزم تالیا اصلا خوب نیست... یه وقت نری بخری!!! آفرین گلم
    تالیا 80 درصد نمیرسه... حالا این آمارو از کجا داری؟!!! آهان... هموم 80% نمیرسه، 10% میرسه؟! باشه

من خودم امروز ایرانسل خریدم... بدون اینکه مطمئن باشم خوبه یا نه بی خودی 195 تومن پول خط رند دادم... اصلا نمیشه باهاش زنگ زد... ولی خدا رو شکر SMS خوبه
    فعلا زنگامو با تالیا میزنم تا ایرانسل درست بشه... البته اس ام اس هامم میتونم با تالیا بدم... (بالاخره هر چی باشه 10% که میرسه!!!) باشه ما هم به کسی نمیگیم تالیا اس ام اس نمیترکونه...
    به جون مادرم من تاليل داشتم همه اين مشکلاتي هم که گفتم باهاش داشتم 1آبان فروختمش

توفکرميکني من همين طوري چرت وپرت ميگم؟

دوست دارم

آره ايرانسل دوهفته اي هست قاتي کرده نميدونم تما بگيرم بهشون فحش بدم[/B]

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

5

به جون مادرم من تاليل داشتم همه اين مشکلاتي هم که گفتم باهاش داشتم 1آبان فروختمش

دوست دارم

آره ايرانسل دوهفته اي هست قاتي کرده نميدونم تما بگيرم بهشون فحش بدم[/B]
    من هنوز با ایرانسل مشکلی ندارم!!!!!! در ضمن warrior king مواظب باش گوشیت منفجر نشه!!!! یعنی چیsms میترکه ؟

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

2 عدم تحقق پیشبینی ها از ضعف آينده‌‏نگري و سوء‌‏مديريت در Mci حکایت دارد

در حالي كه طبق پيش‌‏بيني شركت ارتباطات سيار، تعداد ثبت‌‏نام سيم‌‏كارت‌‏هاي دائمي در 30 مركز استان حداقل بين 1/3 تا 1/4 ميليون اعلام شده بود، آمار ثبت‌‏نام سيم‌‏كارت‌‏هاي دائمي شركت ارتباطات سيار در كل كشور (در همه 1016 شهر نه فقط در 30 مركز استان) حتي به 620 هزار عدد هم نرسيد.

به گزارش خبرنگار ايلنا, آمار ثبت نام در كل 1016 شهر كشور حتي به 20 درصد حداقل پيش‌‏بيني ثبت‌‏نام براي 30 مركز استان هم نرسيد.
    گفتني است, شركت ارتباطات سيار, در شرايطي بر ثبت‌‏نام سيم‌‏كارت تلفن همراه و افزايش شمار مشركين خود پافشاري مي‌‏كرد كه نمايندگان مردم اين اقدام را خلاف سياست‌‏هاي كلي اصل 44 قانون اساسي دانسته و كارشناسان و حتي مشتركين نيز اين اقدام را منجر به افزايش اختلالات اين در شبكه عنوان مي‌‏كردند.

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

9 كاهش تعرفه ارائه صورت ريزمكالمات تلفن همراه

همچنين در راستاي تكريم ارباب رجوع و اهداف مشتري‌مداري شركت ارتباطات سيار، تعرفه ارائه صورت ريزمكالمات تلفن همراه براساس مصوبات سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي از دو هزار ريال به 500 ريال براي هر صفحه كاهش يافت.

پروفشنال +WarriorKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوست دارم

آره ايرانسل دوهفته اي هست قاتي کرده نميدونم تما بگيرم بهشون فحش بدم[/b]

نه دوست عزیز دروغ نمیگی... یه کم بزرگ نمایی میکنی... من که ایرانسل گرفتم بعد از اینم که GPRs فعال بشه تالیا مو دیگه استفاده نمیکنم چون اصلا نمیشه آدم 2 سیم کارته باشه (چون شاغلم)

ولی در کل نظرم اینه که تالیا اینطوری نیست... حالا شاید شما اینقدر مشکل داشتی که نمیتونی قبول کنی تالیا مورد SMS ی نداره

من گردنم از مو نازکتزه

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من هنوز با ایرانسل مشکلی ندارم!!!!!! در ضمن warrior king مواظب باش گوشیت منفجر نشه!!!! یعنی چیsms میترکه ؟

دوست عزیزم اس ام اس تو گوشی من که نمیترکه... تو شبکه میترکه... منظورم اینه که بدون اینکه به مقصد برسه نیست و نابود میشه... اصلا ساختار اس ام اس اینه که تو شبکه بمونه تا به مقصد برسه، وقتی نمیرسه یعنی نیست میشه (میترکه)

افتاد داداشی؟

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض GPRS now available!!!!!!!

برو بچز اینترنت ایرانسل از همین الان! خودم الان کانکتم خیلی باحاله
    من يه مطلب نوشتم در مورد تنظيم کردن گوشي براي اتصال به اينترنت ايرانسل ، گفتم اينجا هم بذارم تا بقيه هم استفاده کنند
    براي ساختن اشتراک GPRS براي استفاده از اينترنت ايرانسل

سوني اريکسون
    مسير زير را دنبال کنيد :
    منو > تنظيمات > اتصال > اشتراک هاي ديتا > اشتراک جديد
    سپس يک اسم وارد کنيد ، مثلا Irancell ؛ سپس برروي دکمه ادامه کليد کنيد ، GPRS رو انتخاب کنيد و در صفحه جديد GPRS APN رو با کلمه gprs مقداردهي کنيد . دکمه ذخيره (Save) را زده و به صفحه اشتراک هاي ديتا برگرديد ، حالا اسم کانکشني را که ساختيد پيدا کرده و آن را انتخاب کنيد (دايره کناري آن توپر شود).
    دوباره به تنظيمات > اتصال برگرديد و اين دفعه تنظيمات اينترنت رو انتخاب کنيد ، گزينه تنظيم جديد را انتخاب کرده و سپس وارد صفحه جديد شويد ، نامي براي تنظيم انتخاب کرده ، ok کنيد و سپس از قسمت اشتراک ، همان اشتراکي را انتخاب کنيد که قبلا ساختيد در اينجا Irancell مي باشد ، دکمه ذخيره را انتخاب کنيد و به صفحه تنظيمات اينترنت برگرديد ، سپس همان تنظيمي را انتخاب کنيد که در بخش قبل ساختيد (دايره کناري تنظيم بايد توپر شود).
    حالا به منوي اصلي برگشته و گزينه اينترنت (شکل کره زمين) رو انتخاب کنيد منتظر بمانيد تا اتصال صورت گيرد.
    براي وارد کردن آدرس دکمه "بيشتر (More)" را زده و سپس گزينه "وارد کردن آدرس (Enter URL)" را انتخاب کنيد !!!!

نوکيا سري 60 و بالاتر
    مسير زير را دنبال کنيد :
    Tools > Setting > Coonections > Access Points > New Access Point
    و سپس مقادير زير را وارد کنيد :
    Connection Name : Irancell
    Username & password : خالي
    Access Point Name : gprs
    Authentication type : Normal
    برنامه مرورگر را بازکنيد، اکنون از شما سوال ميشود که آيا ميخواهيد که به اينترنت وصل شويد يا نه ؟ شما Yes رو بزنيد !

Motorola
    مسير زير رو دنبال کنيد :
    Menu > WebAccess >Web Sessions > *----* >New
    منظور از *----* فشردن دکمه منو هستش
    سپس مقادير زير رو وارد کنيد :
    Name : Irancell
    Homapage : هر چيزي ، مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    GPRS APN : gprs
    بقيه مقادير رو دستکاري نکنيد !!!
    سپس دکمه Done زده و به فهرست اتصالات برگرديد سپس Irancell رو پيدا کرده و دکمه Launch رو بزنيد و منتظر بمانيد تا صفحه پيش فرض باز شود.
    براي وارد کردن آدرس دکمه منو را فشارداده و گزينه Go to URL را انتخاب کنيد و سپس آدرس را وارد کرده و OK کنيد.

اگه اشکال داره بگين تا برطرفش کنم !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

برو بچز اینترنت ایرانسل از همین الان! خودم الان کانکتم خیلی باحاله
    من يه مطلب نوشتم در مورد تنظيم کردن گوشي براي اتصال به اينترنت ايرانسل ، گفتم اينجا هم بذارم تا بقيه هم استفاده کنند
    براي ساختن اشتراک GPRS براي استفاده از اينترنت ايرانسل

سوني اريکسون
    مسير زير را دنبال کنيد :
    منو > تنظيمات > اتصال > اشتراک هاي ديتا > اشتراک جديد
    سپس يک اسم وارد کنيد ، مثلا Irancell ؛ سپس برروي دکمه ادامه کليد کنيد ، GPRS رو انتخاب کنيد و در صفحه جديد GPRS APN رو با کلمه gprs مقداردهي کنيد . دکمه ذخيره (Save) را زده و به صفحه اشتراک هاي ديتا برگرديد ، حالا اسم کانکشني را که ساختيد پيدا کرده و آن را انتخاب کنيد (دايره کناري آن توپر شود).
    دوباره به تنظيمات > اتصال برگرديد و اين دفعه تنظيمات اينترنت رو انتخاب کنيد ، گزينه تنظيم جديد را انتخاب کرده و سپس وارد صفحه جديد شويد ، نامي براي تنظيم انتخاب کرده ، ok کنيد و سپس از قسمت اشتراک ، همان اشتراکي را انتخاب کنيد که قبلا ساختيد در اينجا Irancell مي باشد ، دکمه ذخيره را انتخاب کنيد و به صفحه تنظيمات اينترنت برگرديد ، سپس همان تنظيمي را انتخاب کنيد که در بخش قبل ساختيد (دايره کناري تنظيم بايد توپر شود).
    حالا به منوي اصلي برگشته و گزينه اينترنت (شکل کره زمين) رو انتخاب کنيد منتظر بمانيد تا اتصال صورت گيرد.
    براي وارد کردن آدرس دکمه "بيشتر (More)" را زده و سپس گزينه "وارد کردن آدرس (Enter URL)" را انتخاب کنيد !!!!

نوکيا سري 60 و بالاتر
    مسير زير را دنبال کنيد :
    Tools > Setting > Coonections > Access Points > New Access Point
    و سپس مقادير زير را وارد کنيد :
    Connection Name : Irancell
    Username & password : خالي
    Access Point Name : gprs
    Authentication type : Normal
    برنامه مرورگر را بازکنيد، اکنون از شما سوال ميشود که آيا ميخواهيد که به اينترنت وصل شويد يا نه ؟ شما Yes رو بزنيد !

Motorola
    مسير زير رو دنبال کنيد :
    Menu > WebAccess >Web Sessions > *----* >New
    منظور از *----* فشردن دکمه منو هستش
    سپس مقادير زير رو وارد کنيد :
    Name : Irancell
    Homapage : هر چيزي ، مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    GPRS APN : gprs
    بقيه مقادير رو دستکاري نکنيد !!!
    سپس دکمه Done زده و به فهرست اتصالات برگرديد سپس Irancell رو پيدا کرده و دکمه Launch رو بزنيد و منتظر بمانيد تا صفحه پيش فرض باز شود.
    براي وارد کردن آدرس دکمه منو را فشارداده و گزينه Go to URL را انتخاب کنيد و سپس آدرس را وارد کرده و OK کنيد.

اگه اشکال داره بگين تا برطرفش کنم !

ايول جواب ميده
    به همه ي بچه هاي ايرانسل تبريك ميگم

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

منم تست کردم... خیلی باهال بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض ايرانسل تركوند

vaaaaaaaaaaaaaaay
    kheyli bahale
    من كه خيلي ذوق زده شدم
    حالا يك چيزي
    از بچه هايي كه تو كار نرم افزار گوشي هستن لطف كنين هر كي اطلاعاتي در مورد نرم افزار هاي مربوط به gprs داره در اختيار بچه ها قرار بده
    من الان نرم افزار ياهو مسنجر براي موبال رو به شدت لازم دارم هر كي ميتونه كمك كنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •