من که 1.04 بازی میکردم تا حالا چندبار دیده بودم که هاردا نیروهاشون و از تو چاله ای که هنوز ساخته نشده بود در میارن!![]()
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
من که 1.04 بازی میکردم تا حالا چندبار دیده بودم که هاردا نیروهاشون و از تو چاله ای که هنوز ساخته نشده بود در میارن!![]()
2تا باگ دیگش ایناست
تونل بساز و شماره بده مثلا 1 و توش یونیت پر کن
بعد 1 تونل 0% بساز هر جا که دوست داشتی وشماره بده و با شیفت 1 بگیرش و یونیتاتو بریز بیرون از تونل 0 %
باگ بعدی باگ پل بود در مپ 8تایی فلیم که اگر زیر پل یونیت میزاشتی مثلا سرباز یا ماهواره یا هر چی
وقتی هاموی یا اتوبوس از روش رد بشه میترکن.[/quote]
خوب الان اینا عمل میکننن
من تو گوگل درباره راههای ترفند این بازی سرچ کردم که یه جا نوشته بود برنامه ای به اسم ControlHack
هستش. توضیحاتش هم این بود که با این برنامه میتونید کنترل حریفتون رو بگیرید. یعنی میتونید از
general upgrade و super weapon ها خودتون استفاده کنید
خیلی جالبه شما تو بازی هستید و یکدفه میبینید general point و یا sw شما خود به خود زده شد!!!!
حالا باید چه کار کنیم؟
سلام کسی میتونه اموزش همه usa را بزارید و استراتژی بازی با gla و chin را بگه که بشه سریع یه تیمو جمع کرد
6000000000000000000000 تا استراتژی هست که شما بتونید با همه ی تیم ها زود طرف رو جمع کنی و بستگی به حریفت داره
سلام
بازی 2v2
پیشنهاد میکنم نگاه کنید - بدک نیست - مخصوصا واسه کسائی که 2 به 2 رو بیشتر دوست دارن
واسه استراتژی بازی 2-2 هم میتونه خوب باشه - هر چند بازی خیلی طولانی نیست
امیدوارم که نظرتون رو جلب کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلودش کردم! بعدا میبینمش!![]()
اقا رخصت
من تو اون مرحله ای گیر کردم که (تو چین) ما پایین نقشه هستیم و باید بریم ورزشگاه فوتبال را که توش مردمهای مسلح در میان رو خراب کنیم بعدش هم همش یه قطاری میاد و ادم پیاده میکنه
من همه کس و همه چی رو خراب کردم و مرحله رد نمیشه
اون قطار هم همش میاد وادم پیاده میکنه........
اگه میتونید کمک کنید ممنون میشم.........
من که یادم نمیاد
اما پیشنهاد میکنم مرحله ایش رو بازی نکنید
یا skirmish , challenge , online بازی کنید
حالا که گفتی مرحله یادم اومد ولی منم اون موقع یادم نمیاد که آخر چیکار کردم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)