واقعا عجیب یعنی اشکال از کجا آب میخوره بهتره کسایی که این گوشی رودارن بیان و نظر بدن همونطور که دوستمون گفت رنگ موبایل به این سادگی ها نمیره
![]()
![]()
![]()
![]()
واقعا عجیب یعنی اشکال از کجا آب میخوره بهتره کسایی که این گوشی رودارن بیان و نظر بدن همونطور که دوستمون گفت رنگ موبایل به این سادگی ها نمیره
![]()
![]()
![]()
![]()
دوست من به نظر من معمولي به تو قالب كردن!
چون من خودم n70 معمولي دارم 1 ماه قبل قابشو عوض كردم و به رنگ سياه در آوردم و با يك تم n70 music درست مثل ورژن ميوزيكال شده.بعد از يك ماه ديدم رنگ قابش داره مي ره در حالي كه من قاب اصلي نقره اي شو 5 ماه كار كردم آخ نگفت. من هم به خاطر اين مامولك بازي ها معمولي شو گرفتم. اگه قاب اصليش بود رنگش نمي رفت به عبارتي رنگ پلاستيكش همين بود.![]()
![]()
چی جوری فلاش رو هنگام فیلم برداری خاموش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و یا چه جوری نورش رو زیاد کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها چند وقتی قاب پشت دوربین غیژ غیژ میکنه راهنمایی کنید چه کارش کنم و اینکه بعضی از مواقع وقتی جوی استیک رو به بالا فشار میدم یه تقه میده
دوست عزیز به احتمال زیاد انداختن بهت من N70 معمولی دارم و پشتش نوشته N70-1 ولی موزیک ادیشن ننوشته اینکه گوشیم اصله شک ندارم ولی اگه کسی اطلاع داره لطفا بگه
چی جوری فلاش رو هنگام فیلم برداری خاموش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و یا چه جوری نورش رو زیاد کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیز فلاش خاموش نمیشه منظورت از نورش رو زیاد کنی چیه![]()
![]()
![]()
بعضی میگن که قیمت موبایل بعد از عید خیلی رفته بالا ..در صورتیکه سالهای قبل مرسوم بود بعد از عید بازار کامپیوتر و موبایل کاهش قیمت داشتن ولی امسال اینطور نیست ..حتی برخی گارانتی ها مثل اتصالات و نیا واردات گوشی رو محدود کردن که رو قیمت تاثیر بدی گذاشته ..از بچه ها کسی هست که قیمتها رو قبل و بعد عید داشته باشه ؟ این خبر راسته یا نه ؟
سلام من برنامه ریل پلیر n70 رو اومدم آپدیت کنم خراب شد اگه لینکشو بزارید برای دانلود ممنون میشم
لطفا خیلی سریع کمک کنید
با عجله
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)