مهدي جان سلا نظرتون درمورد اين نسخه از نود جيه
فكر كنم نسخه روسي باشه اكه لازم بود بفرماييد تا لينك دانلود رامعرفي كنم
NOD32.v2.50.26.Russian [SpyNet]
مهدي جان سلا نظرتون درمورد اين نسخه از نود جيه
فكر كنم نسخه روسي باشه اكه لازم بود بفرماييد تا لينك دانلود رامعرفي كنم
NOD32.v2.50.26.Russian [SpyNet]
برزو جان من اين نسخه كه شما مي گي رو نديدم هنوز. اما اگه لينك بدي كه ممنون مي شيم.
مهدي جان اين هم لينك
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا نظرتون را بفرماييد
قربانت ممنون
سلام
بچه ها اينو كه علامت زدم ببينين با هر بار روشن شدن سيستم شروع ميكنه به اسكن (بنظرم)
هر چي باش ور رفتم نشد غير فعالش كنم نميدونم چيكارش كنم .
اولا يكي به من بگه چيه اين و اشكالي نداره غير فعالش كنم؟
ثانيا : به كدوم تنظيماتش دست بزنم كه درست بشه (البته تو سيستم تراي هستش ولي اسكن ميكنه)
ممنون
![]()
نه اين آمار ماله on-demand scanner هست شما ناراحت نباش
یه سوال داشتم من دنبال چنتا کتاب تو اینترنت بودم
نویسنده یکی از کتابها Kris Kaspersky بود حالا می خوام ببینم
این اسم ربطی به این شرکت کسپرسکای داره یا تشابه اسمیه
ببخشید اگه تو این قسمت گذاشتم دیدم به انتی ویروس ربط داره
گذاشتیمش همینجا.
نوشته شده توسط mehdi_best
آقا ممنون.ولی من خواب با همین بتا 64 از اول کردم.تریال شده.بعد اینکهکلا مهدی جان دلیلش چیه این آنتی ویروس زیاد به رجیستر و کرک گیر نمیده.یعنی میخواد بازار گرمی کنه.....البته نظر من ولی یکم عجیب واسم.:arrow:
gilopa جان سلام. اينكه شما هم با beta64 آپديت كرده اي و تريال شده فكر مي كنم به اين خاطر باشه كه از سرور eval آپديت كرده اي. وگرنه نبايد تريال بشه.
در مورد اينكه چرا به كرك و رجيستر شدن گير نمي ده هم بايد بگم كه Nod32 كلا به 2 مورد گير مي ده. يكي اينكه همه آنتي ويروس ها رو مي شه از سايتشون دانلود كرد اما Nod32 اجازه اين كار رو نمي ده. يعني نسخه تريال رو مي شه دانلود كرد اما نسخه ادمين و استاندارد رو فقط با يوزرنيم و پسورد مي شه دانلود كرد كه يوزرنيم و پسورد رو هم كساني دارند كه اين آنتي ويروس رو خريداري كرده باشند.
ولي اگه يك نفر مثلا من يا شما بتونيم از طريقي نسخه ادمين يا استاندارد رو به دست آورده و آپلود كنيم كار بقيه رو راحت كرده ايم. در اين هنگام مشكل بعدي پيش مي آيد كه آپديت كردنش هست. يعني اين آنتي ويروس بر عكس بقيه آنتي ويروس ها كه براي آپديت يوزرنيم و پسورد نمي خواهند اين آنتي ويروس در هنگام آپديت همونطور كه مشاهده كرده اي يوزرنيم و پسورد مي خواهد. البته تنها چيزي كه اين وسط جاي سؤال داره كه اين پسورد بتا 64 (كه البته تا چند وقت پيش بتا 25 بود و با اين يوزرنيم و پسورد آپديت مي شد و بعد بلاك شد و بتا 64 فعال شد) چرا از طرف شركت eset كار مي كنه و مشكلي نداره. چون در خيلي از سايت ها اين يوزرنيم و پسورد اعلام شده و طبعا بايد بلاك بشه.
این روش رو برای نامحدود کردن nod32 یکی امتحان کنه نتیجه رو بگه
نسخه ی تریال نود32 رو دانلود کنید
تاریخ را به سال 2019 ببرید
نود را نصب کنید
ریستارت نکنید
حالا تاریخ را به 2005 برگردانید اینجوری به نظر میاد درست بشه![]()
دوستان کسی لینکی سراغ داره که تمام اپ دیت های pc cilin internet security 12 را که تا حالا اومده تو یه بسته ،دانلود کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)