تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 376 اولاول ... 364243444546474849505696146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

آخر فروم باز PC-PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

اګه پورتی که استفاده میکنین با فایروال بلاک شده باشه اره امکانش هست در ضمن شما نګفتین با همه ی تورنت ها مشکل دارین یا بعضی ها؟
    برای اینکه بفهمین پورتی که استفاده میکنین باز هست یا نه به قسمت پایین utorrent نیګا کنین یه دایره وچود داره اګه قرمز بود یعنی پورت شما مشکل داره یه پورت یدګه بالای 40000 رو بهش بدین بعد رو همون دایره کلیک کنین برنامه پورت رو تست میکنه اګه میګه که پورت باز هست یا نیست
    اون دایره باید رنګش سبز باشه
    ممنون مشکلم حل شد
    یه سوال دیگه داشتم من فیلم دزدان دریای کارانیب 2 رو دانلود کردم تا 20% که رفت گیر کرد در حالی که 30 تا سیدر داره بهش وصل نمی شه
    چرا اینطوری شده؟

داره خودمونی میشه neda61h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

باید یه ترکر دیګه پيدا کنی که همین فایل شما رو داشته باشه بعد اون ترکر رو در برنامه اد کنین
    باید اسم کامل اون فایل تورنت رو تو سایت های دیګه ی تورنت سرچ کنین تا ترکر های مختلف رو پیدا کنین
    می تونین لینک دانلود تورنتی که دارین دانلود میکنین رو اینجا بزارین تا یه ترکر دیګه براش پیدا کنیم البته اګه داشته باشه
    موفق باشین
    بعد اگه این کار رو بکنم، دوباره از اول شروع میکنه به دانلود یا از ادامه ی تا اینجایی که دانلود کردم؟
    Last edited by neda61h; 04-07-2007 at 10:22.

داره خودمونی میشه neda61h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

باید یه ترکر دیګه پيدا کنی که همین فایل شما رو داشته باشه بعد اون ترکر رو در برنامه اد کنین
    باید اسم کامل اون فایل تورنت رو تو سایت های دیګه ی تورنت سرچ کنین تا ترکر های مختلف رو پیدا کنین
    می تونین لینک دانلود تورنتی که دارین دانلود میکنین رو اینجا بزارین تا یه ترکر دیګه براش پیدا کنیم البته اګه داشته باشه
    موفق باشین
    بعد اگه این کار رو بکنم، دوباره از اول شروع میکنه به دانلود یا از ادامه ی تا اینجایی که دانلود کردم؟

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

یه سوال دیگه داشتم من فیلم دزدان دریای کارانیب 2 رو دانلود کردم تا 20% که رفت گیر کرد در حالی که 30 تا سیدر داره بهش وصل نمی شه
    چرا اینطوری شده؟
    چندین دلیل می تونه داشته باشه شاید فایروال بلاکشون کرده یا شاید شما اپلود خوبی نداشتین و بن شدین شاید هم ترکر down یا افلاین شده
    در اینجور مواقع ترکر دیګه ای برا همون تورنت پیدا کن و ادش کن مشکلت به احتمال زیاد حل میشه

موقعی که اد کنین دانلود متوقف نمیشه یعنی همونطور که دارین دانلود میکنین میتونی ترکر رو هم اضاف کنین برنامه همونطور به دانلود خودش ادامه میده و دانلود رو متوقف یا از اول شروع نمیکنه
    در تورنت یه دانلود هیچ وقت از اول شروع نمیشه مګه اینکه خود شما فایل دانلودی رو کاملا از رو سیستم delete کرده باشین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

این برنامه ای که میگید چه فرقی با لیم وایر (limeWire) داره ؟؟

آخر فروم باز PC-PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این برنامه ای که میگید چه فرقی با لیم وایر (limeWire) داره ؟؟
    سلام
    limewire که تورنت نیست عزیزم
    برنامه p2p هستش

داره خودمونی میشه PSPMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

8

سلام به دانلودرهای تیر.
    من به تازگی 256 داتک گرفتم.از برنامه میو تورنت استفاده میکنم.(علامت میو رو کیبورد نیست ).
    الان که دارم این پست رو می نویسم دوتا تورنت داره دان میکنه که سرعتشون در مجموع 20 Kbps هست.
    آیا میشه سرعتو از این بیشتر کرد؟ چون من به طور عادی سرعت دانلودم تا 40 هم میرسه. ولی با این نهایت 23 هستش.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

سلام به دانلودرهای تیر.
    من به تازگی 256 داتک گرفتم.از برنامه میو تورنت استفاده میکنم.(علامت میو رو کیبورد نیست ).
    الان که دارم این پست رو می نویسم دوتا تورنت داره دان میکنه که سرعتشون در مجموع 20 Kbps هست.
    آیا میشه سرعتو از این بیشتر کرد؟ چون من به طور عادی سرعت دانلودم تا 40 هم میرسه. ولی با این نهایت 23 هستش.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    تنظیمات utorrent واسه کانکشن 256 تو صفحات قبل توضیح داده شده
    در ضمن به تورنتی که دانلود میکنی هم بستګی داره باید سیدر و پيرز کافی داشته باشه
    صفحات این تایپیک رو بخون در مورد همه چیز توضیح دادن
    موفق باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

با سلام
    من فيلم هاستل دو رو برداشتم با پسوند sfv
    اما نمي دونم با چه نرم افزاري بايد قطعات متصل كنم
    لطفا راهنمايي كنيد
    با تشكر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •