ممنون مشکلم حل شد
یه سوال دیگه داشتم من فیلم دزدان دریای کارانیب 2 رو دانلود کردم تا 20% که رفت گیر کرد در حالی که 30 تا سیدر داره بهش وصل نمی شه
چرا اینطوری شده؟
ممنون مشکلم حل شد
یه سوال دیگه داشتم من فیلم دزدان دریای کارانیب 2 رو دانلود کردم تا 20% که رفت گیر کرد در حالی که 30 تا سیدر داره بهش وصل نمی شه
چرا اینطوری شده؟
بعد اگه این کار رو بکنم، دوباره از اول شروع میکنه به دانلود یا از ادامه ی تا اینجایی که دانلود کردم؟
Last edited by neda61h; 04-07-2007 at 10:22.
بعد اگه این کار رو بکنم، دوباره از اول شروع میکنه به دانلود یا از ادامه ی تا اینجایی که دانلود کردم؟
چندین دلیل می تونه داشته باشه شاید فایروال بلاکشون کرده یا شاید شما اپلود خوبی نداشتین و بن شدین شاید هم ترکر down یا افلاین شدهیه سوال دیگه داشتم من فیلم دزدان دریای کارانیب 2 رو دانلود کردم تا 20% که رفت گیر کرد در حالی که 30 تا سیدر داره بهش وصل نمی شه
چرا اینطوری شده؟
در اینجور مواقع ترکر دیګه ای برا همون تورنت پیدا کن و ادش کن مشکلت به احتمال زیاد حل میشه
موقعی که اد کنین دانلود متوقف نمیشه یعنی همونطور که دارین دانلود میکنین میتونی ترکر رو هم اضاف کنین برنامه همونطور به دانلود خودش ادامه میده و دانلود رو متوقف یا از اول شروع نمیکنهبعد اگه این کار رو بکنم، دوباره از اول شروع میکنه به دانلود یا از ادامه ی تا اینجایی که دانلود کردم؟
در تورنت یه دانلود هیچ وقت از اول شروع نمیشه مګه اینکه خود شما فایل دانلودی رو کاملا از رو سیستم delete کرده باشین
این برنامه ای که میگید چه فرقی با لیم وایر (limeWire) داره ؟؟
سلام
limewire که تورنت نیست عزیزم
برنامه p2p هستش
سلام به دانلودرهای تیر.
من به تازگی 256 داتک گرفتم.از برنامه میو تورنت استفاده میکنم.(علامت میو رو کیبورد نیست ).
الان که دارم این پست رو می نویسم دوتا تورنت داره دان میکنه که سرعتشون در مجموع 20 Kbps هست.
آیا میشه سرعتو از این بیشتر کرد؟ چون من به طور عادی سرعت دانلودم تا 40 هم میرسه. ولی با این نهایت 23 هستش.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
تنظیمات utorrent واسه کانکشن 256 تو صفحات قبل توضیح داده شدهسلام به دانلودرهای تیر.
من به تازگی 256 داتک گرفتم.از برنامه میو تورنت استفاده میکنم.(علامت میو رو کیبورد نیست ).
الان که دارم این پست رو می نویسم دوتا تورنت داره دان میکنه که سرعتشون در مجموع 20 Kbps هست.
آیا میشه سرعتو از این بیشتر کرد؟ چون من به طور عادی سرعت دانلودم تا 40 هم میرسه. ولی با این نهایت 23 هستش.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
در ضمن به تورنتی که دانلود میکنی هم بستګی داره باید سیدر و پيرز کافی داشته باشه
صفحات این تایپیک رو بخون در مورد همه چیز توضیح دادن
موفق باشی
با سلام
من فيلم هاستل دو رو برداشتم با پسوند sfv
اما نمي دونم با چه نرم افزاري بايد قطعات متصل كنم
لطفا راهنمايي كنيد
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)