errorی پیغامی چیزی... یه سوال دیگه! پارتیشن وجود داره؟!
errorی پیغامی چیزی... یه سوال دیگه! پارتیشن وجود داره؟!
پارتیشن hda9 وجود داره ولی بازم این ارور رو میده
Special device /dev/hda9 does not exist
؟؟؟
Last edited by danial_848; 11-07-2008 at 14:31.
من تا به حال با خانواده لینوکس کار نکردم (صفر کیلومترم) میخاستم ببینم برنامه هایی که رو ویندوز اجرا میشن کلا با لینوکس ناسازگار هستن ؟
برنامه های لینوکس رو با چه زبان های برنامه نویسی مینویسن؟
ممنونم![]()
خب در پی سوال اول باید بگم هیچ برنامهی ویندوزی روی لینوکس اجرا نمیشه و این یک امر طبیعیه مگر این که اون برنامه به زبان مستقل از پلاتفرمی مثل جاوا نوشته شده باشه. اما خب توی لینوکس شبیه ساز هایی هم هستن که محیط ویندوز و دز حقیقت Api های ویندوز رو شبیه سازی میکنن و با اون ها میشه برنامه های ویندوز رو اجرا کرد. این یه طرف موضوع بود.
از طرفی برنامه های لینوکس اونقدر کامل هستن که مگر به جز دلایلی خاص، نیاز های یک شخص رو برطرف کنن. من به شخصه فقط از برنامهی فری گیت ویندوز استفاده میکنم که البته مشابه اون در لینوکس هم وجود داره ولی خب باهاش راحتم.
اما سوال دوم. خب زبون های برنامه نویسی زیاد و معروفی در این سیستم عامل شناخته شدست. C و ++C و Java و Python و Prel و Ruby و Pascal و خیلی زبون های ریز و درشت و خیلی اسکریپت های دیگه ای در این سیستم پشتیبانی میشه.
ولی خب خیلی از برنامه های اون رو با ++C مینوسن
امیدوارم به جواب سوالات رسیده باشی
مرسی من یه جا خوندم linux redhat9
6 تا سی دیه؟ چرا اینقدر زیاده پس -
از جوابتونم خیلی ممنونم![]()
بیشتر این سی دی ها ، مخازن نرم افزاری است که در واقع با داشتن آن تقریبا همه ی برنامه های ضروری را خواهید داشت و نیازتان به اینترنت و آپدیت از طریق آن به حداقل خواهد رسید .
عزیز من تاپیک شروع کار با لینوکس رو برای شما گذاشتن ها
تاپیک منتقل می شه ...
سلام اگر کسی از دوستان لینک Ubuntu 8.10 Alpha 2رو بزاره ممنون مشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)