تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 98 اولاول ... 364243444546474849505696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 971

نام تاپيک: قيمت امروز قطعات و لوازم جانبي كامپيوتر + نوت بوک

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

سلام آقا یاسر...خوبی...؟؟؟ ببین من فقط واسه بازی نمیخوام که عزیز ..من اصلا از بازی کردن خوشم نمیاد...فقط گفتم که یه لپتاب با گرافیک 64 بهم پیشنهاد نکنید... ولی عاشق بازیهای car racing هستم (اونم با جوی استیک)خیلی حال میده ..مثلا بتونه کربن رو راحت اجرا کنه واسم کافیه...من اصلا تو pc بازی نمیزارم و بیشتر کارم با اینترنت و فتو شاپه ...چون خیلی وقته کامپیوتر(pc) دارم میخوام یه تنوعی بشه و با لپتاپ هم کار کنم...ازت ممنونم..میشه نظر بدید اینا چطورن؟؟؟( IBM LENEVO N200 B7G New )

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

10

سلام دوستان...ببخشید یه سوالی داشتم...یه لپ تاب قوی و خیلی سریع با حدود یک میلیون و 500 یا 600 میشه معرفی کنید...دودلم لپ تاب بگیرم یا کامپیوتر(pc) ..ولی خودم عاشق لپتابم...
    من بازی میکنم ولی نه زیاد.. سیستمی داشته باشه که بازیهای جدید رو براحتی اجرا کنه
    با نرم افزارهای گرافیکی هم کار میکنم(گرافیک 512یا 256) و اینترنت (خیلی خیلی زیاد)...ممون میشم راهنماییم کنید که چی بگیرم....

رفتم یخورده گشتم....البته من آشنایی چندانی با لپتاب ندارم ولی چند تا پیدا کردم ...میشه نظر بدید اینا چطورن؟؟؟( IBM LENEVO N200 B7G New )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درود و صد درود بر شما
    البته این نظر منه شاید نظرات مختلف باشه ولی انتخاب کاملا درسته من هم اگه تو این شرایط بودم لپ تاپ رو ترجیح میدادم به سیستم های خانگی چون هم از نظر حمل و نقل مشکلی نداره و هم جمع و تو دوره زمونه فعلی به نظر من اگه زیاد کارهای سنگین نمیخوای انجام بدی لپ تاپ ترجیح داده میشه به سیستم های خانگی به هر حال بنده چند نمونه از لپ تاپ های خوب رو تو این رنج قیمت به شما دوست عزیز و گرامی معرفی میکنم:
    ====
    گزینه اول:
    SONY SZ SERIES
    MODEL: SZ 640 N04 USA
    CPU: 2.2 GHZCORE2DUO T7500
    RAM: 1GB DDR2
    HDD:120GB SATA
    LCD: 13.3" WXGAXBRITE
    DVD+/-RW DL
    GRAPHICS: 831MB GEFORCE 8400 GS+INTEL
    1.7KG
    VISTA-BUSINESS
    OTHER: BT/WEB CAM/FP
    قیت : 1,740,000 تومان در مجتمع پایتخت تهران (خیابان ولیعصر تقاطع میرداماد)
    ====
    توضیحات : این مدل از کارت گرافیکی خوبی نسبت به سایر مدل ها برخوردار میباشد و از نظر کارآیی واقعا عالی میباشد و همچنین سری SZو اکثر مدل های FZ ساخت امریکا می باشد و به همین علت قیمت های ایم سری از سایر سری ها کمی بیشتر است)
    ====
    گزینه دوم:
    SONY
    MODEL: SONY FZ 190 N4 USA
    CPU: 2.0GHZ CORE2DUO T7200
    RAM: 1GB DDR2
    HDD:120GB SATA
    LCD: 15.4" WXGA XBRITE
    DVD+/-RW DL
    GRAPHICS: 512MB GEFORCE 8400GT
    2.6KG
    V-BUSINESS
    OTHER: WEB CAM/BT
    قیت : 1,530,000 تومان در مجتمع پایتخت تهران (خیابان ولیعصر تقاطع میرداماد)
    ===
    توضیحات : این مدل نیز از مدل های خوب میباشد ولی از نظر حافظه گرافیکی کمتر از گزینه اول ظرفیت دارد و وزن آن بیشتر است و صفحه نمایش بزرگتری دارد)
    ===
    دوست عزیز شما اگه بتونید یکم بودجه خود را برای خرید افزایش دهید پیشنهاد بنده گزینه اول برای شا میباشد.
    شاد و موفق و پیروز باشید.
    دوستدار شما Ship Storm (حامد)

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

آقا حامد دستت طلا...مرسی از زحمتی که کشیدی و به درخواستم جواب دادی...پس دیگه تثبیت شد که لپباپ بگیرم ...حال ببینم میتونم یکم مایه رو بالاتر ببرم اولی رو بگیرمم....قربون تو ....بای

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

الان وظعیت بازار برای خرید لپ تاپ چطوره؟چون مثل این که یکم به هم ریخته بود.

برای خرید لپ تاپ وقت خوبیه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام.

الان وظعیت بازار برای خرید لپ تاپ چطوره؟چون مثل این که یکم به هم ریخته بود.

برای خرید لپ تاپ وقت خوبیه؟
    قیمت ها با هفته قبل زیاد فرقی نداشته ولی یکم بالاتر رفته بازار رو نمیشه پیش بینی کرد من خودم قصد خرید داشتم که فعلا منصرف شدم بهترین وقتش اردیبهشت ماه هستش اونجور که سوابق میگه ولی شاید اون موقع هم نوسان شدید باشه.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قیمت ها با هفته قبل زیاد فرقی نداشته ولی یکم بالاتر رفته بازار رو نمیشه پیش بینی کرد من خودم قصد خرید داشتم که فعلا منصرف شدم بهترین وقتش اردیبهشت ماه هستش اونجور که سوابق میگه ولی شاید اون موقع هم نوسان شدید باشه.
    ممنونم.

اخه هفته پیش من رفتم پایتخت یکی از فروشنده ها بهم گفت که کلی لپ تاپ توی گمرگ گیر کرده.واسه همین قیمتا رفته بالا.

حالا میخوام بدونم که درست شده.چون تو این هفته یا هفته دیگه باید بخرم.نمیتونم صبر کنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

10

ممنونم.

اخه هفته پیش من رفتم پایتخت یکی از فروشنده ها بهم گفت که کلی لپ تاپ توی گمرگ گیر کرده.واسه همین قیمتا رفته بالا.

حالا میخوام بدونم که درست شده.چون تو این هفته یا هفته دیگه باید بخرم.نمیتونم صبر کنم.

من خودم لپ تاپ هامون رو از پایتخت میخریم ولی نه یکی تعداد البته وقتی سفارش میگیریم دوهفته قبل ما 5 تا خریدیم از مدل :

SONY SZ SERIES

که قیمت 1 میلیون 740 هزار تومان میگفت 1 میلیون و 710 ازش خریدیم. این هفته رفتیم بخریم قیمت ها یکم رفته بود بالاتر ولی نه زیاد ولی به نظر من اگه عجله داری وکارت گیره لپ تاپه بخر نهایتا 50 هزار تومان بالا و پایین میشه ولی اگه ن کارت گیر نیست یکم صبر کن ببین بازار چی میشه ASUS یه مدلی زده به اسم U3 اون این هفته وارد بازار میشه احتمالا خیلی خوشگله اگه رفتی بخری حتما اون رو هم یه نگاه بنداز.
    موفق باشی

آخر فروم باز amin123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

قيمت Laptop توي اصفهان كه واقعا آشفته هست.به جرات ميتونم بگم كه روي هر Laptop مخصوصا Dell افزايش قيمتي حدود 120 تا 170 داشته...........

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

قيمت Laptop توي اصفهان كه واقعا آشفته هست.به جرات ميتونم بگم كه روي هر Laptop مخصوصا Dell افزايش قيمتي حدود 120 تا 170 داشته...........
    آقا امین درست میگند محصولات DELL قیمتشون خیلی رفته بالا ولی من قیمت سونی مدل SZ 640 N04 3 هفته قبل خریدم 1 میلیون و 740 هزار تومان این هفته رفتم همون رو بخرم میدادن 1 میلیون و 810 هزار تومان ولی فکر کنم بیاد پایین تا یکی دو هفته دیگه چون یکسری لپ تاپ داره از چین وارد میشه که اگه تو گمرک گیر نکنه قیمت ها دوباره برمیگرده مثل سابق.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خودم لپ تاپ هامون رو از پایتخت میخریم ولی نه یکی تعداد البته وقتی سفارش میگیریم دوهفته قبل ما 5 تا خریدیم از مدل :

SONY SZ SERIES

که قیمت 1 میلیون 740 هزار تومان میگفت 1 میلیون و 710 ازش خریدیم. این هفته رفتیم بخریم قیمت ها یکم رفته بود بالاتر ولی نه زیاد ولی به نظر من اگه عجله داری وکارت گیره لپ تاپه بخر نهایتا 50 هزار تومان بالا و پایین میشه ولی اگه ن کارت گیر نیست یکم صبر کن ببین بازار چی میشه ASUS یه مدلی زده به اسم U3 اون این هفته وارد بازار میشه احتمالا خیلی خوشگله اگه رفتی بخری حتما اون رو هم یه نگاه بنداز.
    موفق باشی
    ممنونم ازتون.

دیروز رفتم گرفتم.قیمتا نسبت به هفته پیش بهتر شده بود.چون یه سری از گمرک امده بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •