در واقع گمونم منظور شما اینه که شب جمعه های خوبی رو تو ایران سپری نمیکنه!
چهارسال دیگه هم نگهش میدارن و با دفاع اتوبوسی، میگن همینکه مفتضحانه نباختیم کلی هنر کردیم و شاخ غولو شکوندیم!
در واقع گمونم منظور شما اینه که شب جمعه های خوبی رو تو ایران سپری نمیکنه!
چهارسال دیگه هم نگهش میدارن و با دفاع اتوبوسی، میگن همینکه مفتضحانه نباختیم کلی هنر کردیم و شاخ غولو شکوندیم!
دقیقا اسم این پیشرفت نیست اسمش میشه ثبات نه بهتر نه بدتر البته لغت ثبات باز هم خوبه ولی آن هم حدی و بالاخره باید بالا و پایین بره. اینکه ۴ سال بعد باز تکرار مکررات بشه و از دید ایشون همگی دشمن باشند از داور بگیر تا بازیکنان تیم حریف و تماشاچیان و داخل ایران نمیدونم این و اون و...که نمیشه
تیم این دوره زیاد فرقی با دوره گذشته نداشت ولی مردم انتظار پیشرفت دارند و باید داشته باشند نه ثبات و این حقشون است به هر حال این نیز گذشت ولی از تجربه اش باید استفاده بشه نکه افتخار قلمداد بمونه.
یک چیزی هنوز تو یادمه وقتی تیم ایران به جام ۹۸ راه یافت تلویزیون از عابدزاده دروازهبان اسبق ایران پرسید به نظرت ایران باز جام جهانی میره؟ عابدزاده با یک خنده حاصل از غرور گفت دیگه نه و تموم شد همین بار بود.
یاد این حرفش بخیر نمیدونم کسی یادشده یا نه ولی کل فیلم مصاحبه اش تو ذهنم مونده.
Last edited by italodance; 27-06-2018 at 06:43.
در کدوم شبکه و کدام جهت ؟
کره رو همه دیدید؟ تیم خوب به این میگند هم دفاع هم هافبک و هم حملش خوب بود و 2 گل نرمال برای اسیا ارمغان اورد. خشونت دعوا و اتلاف وقت و پریدن به داور نداشت. خیلی راحت و نرمال![]()
المان یک کلام ر ی د ...
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
به به شما که میگفتی کره ضعیف شده ومثل قبل نیست .. بخاطر اینه از ایران پایین تره و اماده سازی ربطی نداره .......خیلی جالبه پرسپولیسی هم هستی؟
کی گفنم؟ اشتباه گرفتی داداش![]()
ایران 4 امتیاز
آلمان 3 امتیاز
این سری رتبه ایران در بین 32 تیم حاضر در جام جهانی از خیلی از تیمهای سرشناس بالاتره![]()
کاملا باهات موافقم دوست عزیز....کیروش خل شده....پاچه همه رو میگیره..خصوصا برانکو...من نمیدونم برانکو چه گناهی کرده این وسط
گنده لات پرتقالی که فقط دفاع اتوبوسی رو بلده...الان بره جام ملتها دیگه روش نمیشه دفاع کنه و دوباره با جار و جنجال ما رو حذف میکنه
حیف این همه پولی که به پاش ریختیم...تیم کره جنوبی با مربی وطنی 2-0 آلمان رو زد..الان کیروش جای سرمربی کره بود روحانی رو عوض کرده بود و تو پاستور تاج شاهنشاهی به سرش میذاشت!
با عرض پوزش از دوستان ذوب در کیروش من غیر از خلاقیت بازیکنای باغیرت خودمون چیزی از کیروش ندیدم و اعتقادی به این پیرمرد پرحاشیه ندارم
7-8 ساله تیمو رو دادیم دست یه لات بی منطق....تو رو خدا منطقو داشته باش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by HDana; 27-06-2018 at 21:22.
و این بار حمله کیروش به کریس رونالدو : کسی که میخواست مرا تخریب کند در مسیر رفتن به پشت میله های زندان است
« برای من بازیکنانی که به مربی خود احترام نمی گذارند ارزشی ندارند. من 12 سال مربی رونالدو بودم اما او نه قبل و نه پس از بازی با من روبرو نشد و احوال پرسی نکرد.
پرتغال قبلا بدون رونالدو هم موفقیت های زیادی در همه رده ها کسب کرده و فوتبال ما با رونالدو و در جزیره مادیرا شروع نشده است. تاریخ فوتبال پرتغال به سال ها قبل تر برمی گردد. من ارزش های فوتبالی را از افرادی چون اوزه بیو، کوئلیو، سیموئژ و آگوستو یاد گرفته ام. نمی خواهم بگویم که فوتبالیست های امروزی بی فرهنگ هستند ولی به سختی می توانم فرهنگ این دسته از بازیکنان را درک کنم.
تمام افرادی که سعی در تخریب وجهه شخصی و فوتبالی من در سال های گذشته داشته اند، الان یا در زندان هستند یا در مسیر آن قرار دارند.»
Last edited by Masoud-2014; 27-06-2018 at 21:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)