تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 58 اولاول ... 3642434445464748495056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 574

نام تاپيک: وزیر ارتباطات تفاوت نظام تعرفه‌ای سابق و جدید اینترنت ثابت را اعلام کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

خوب امروز برای یکی از دوستان طرح 512 رو به مدت سه ماه مبلغ 40 هزار تومن از مخابرات خریدیم.با حجم 60 گیگ.و اینم تست سرعتش سرور داخلیبعد میگه چرا این سرعتش ضعیفه.گفتم 240 تومن بده سه ماهه برات سرعت بالاشو بگیرم .بنده خدا گفت نخواستیم اینترنت

دست بخت جدید دولت برای طبقه کم درامد.
    بهونشونم این بوده ملت از سمت اینترنت سنتی پیش برن به سمت اینترنت مدیا
    منتظرم اونایی که میگفتن این طرحا ارزونه بیان نظر بدن
    سرعت16مگابیت که میدادن کجا این کجا
    هزینه بسیار پایین کجا این4برابر کردن هزینه و سرعت یک صدم کجا
    با اضافه پولی که واسه سرعت الکی میدیم قبلا میشد نزدیک 20گیگ هرماه اضافه حجم خرید
    خودم پارسال علاوه بر100گیگی که طرح داشت یه 100گیگم گرفتم شد زیر200 هزینه یکسال تازه هرشبم رایگان داشت که اصلا استفاده نکردم

2. این کاربر از mr1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

2 مسوولان وزارت ارتباطات بخوانند

عمل به وعده‌ها در موعد مقرر و خلف وعده نکردن صفت پسندیده‌ای است اما گاهی اوقات اگر بتوان کار بهتری را در فرصتی هرچند دیرتر از موعد مدنظر انجام دهیم به مراتب بهتر است تا کاری را به نحوی انجام داد که سردرگمی و حاشیه به دنبال داشته باشد.

ذکر دو مثال گویا از وضعیت حال حاضر فاوا شاید به روشن‌تر شدن قضیه کمک کند.

نخست طرح رجیستری که این روزها نقل محافل است اما به واقع هنوز بسیاری از دست‌اندرکاران و بازیگران عرصه موبایل هم به درستی از چند و چون آن و فازبندی‌های اعلام شده بی‌اطلاع‌اند. از سوی دیگر فعالان صنفی نیز از اطلاع‌رسانی نامناسب در این خصوص رنج می‌برند. در این میان مردم نیز چون همیشه دچار سردرگمی شده و دنبال روشن شدن قضیه از رسانه‌ها و مقامات مسوول هستند. بماند که اجرای این طرح با افزایش هیجانی قیمت‌ها در بازار موبایل هم همراه بود.

مثال دیگر اما تعرفه‌های جدید اینترنت ثابت است که اخیرا سردرگمی‌های زیادی ایجاد کرده است. ابهامات موجود در روش محاسبه این تعرفه‌ها به حدی بالا بود که حتی معاون وزیر ارتباطات که خود مجری اجرای مصوبه است برداشت اشتباه کرده و با ذکر یک مثال نادرست در مورد این طرح بر ابهامات موجود افزود.
    حالا انبوهی از کارشناسان اینترنت و مردم به عنوان مصرف‌کنندگان نهایی دچار سرگیجه ناشی از محاسبه تعرفه اینترنت و چگونگی اجرای آن شده‌اند
    چرا که مسوولان وزارت ارتباطات تایید کرده‌اند که همچنان اصلاحاتی در راه است. به این ترتیب شاهد اجرای طرح‌ها به شکل وصله‌پینه‌ای هستیم که هر روز گوشه‌ای از آن رخ می‌نماید.

واقعیت این است که این نوع پیش بردن طرح‌ها به شکل قطعه‌قطعه و بدون تحقیق کافی، به صرف اینکه بگوییم در زمان موعود کار را انجام داده‌ایم حاشیه‌هایی فراتر از متن به وجود می‌آورد و حتی اگر با رفت‌وبرگشت‌های طرح و بازنگری در آنها در زمانی نامعلوم به سرانجام واقعی هم برسد در نهایت حلاوت کار را از بین می‌برد.

اگرچه تاکید می‌شود وعده‌های توخالی دادن به سبک برخی مدیران اسبق وزارت ارتباطات و به سرانجام نرسیدن وعده‌ها به هیچ روی قابل قبول نیست. اما این را هم بپذیریم که اجرا کردن طرح‌ها به شکل ناکام و تکه‌تکه آن هم به صرف اینکه در زمان مقرر انجام شود خود مساله‌ساز است.

لذا از مسوولان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات انتظار می‌رود برای اجرای طرح‌هایی با این درجه اهمیت، اگر اطمینان کافی ندارند، حداقل زمان تعیین نکنند تا خود را اسیر و مردم را بلاتکلیف و سرگردان نکنند. چراکه با آزمون و خطا جلو رفتن، هرچند که در نهایت نتیجه قابل قبولی هم داشته باشد، اجر کار را از بین می‌برد.

منبع : عصر ارتباط

4. 2 کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

پيش فرض

انصافا هر جور حساب میکنم اینترنت خیلی نسبت به قبل ارزان تر و به صرفه تر شده
    خودت و دوستت میثم از جهرمی چقدر میگیرید همه چی رو خوب جلوه بدید؟
    واقعا این همه کاربر ناراضی رو نمی‌بیند یا دوست ندارید ببینید!؟... یه سر به اینستاگرام وزیر محترمتون بندازید، میفهمید دنیا دست کیه...
    الان منی که شاتل سرویس اکو 128 با حداقل هزینه داشتم خطتم روی حداکثر کشش خط یعنی 16مگ بسته شده بود، حالا باید ماهی 80ت بدم تا بتونم همون سرعت رو داشته باشم، من سرعت رو بیشتر از حجمی که نمیتونم با سرعت بسیار پایینش حداکثر استفاده رو ازش داشته باشم بیشتر دوست داشتم...
    این طرح از همون اولشم برای محدود کردن کاربران بود نه چیز دیگه ای...

Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

واقعا این همه کاربر ناراضی رو نمی‌بیند یا دوست ندارید ببینید!؟... یه سر به اینستاگرام وزیر محترمتون بندازید، میفهمید دنیا دست کیه...
    الان منی که شاتل سرویس اکو 128 با حداقل هزینه داشتم خطتم روی حداکثر کشش خط یعنی 16مگ بسته شده بود، حالا باید ماهی 80ت بدم تا بتونم همون سرعت رو داشته باشم، من سرعت رو بیشتر از حجمی که نمیتونم با سرعت بسیار پایینش حداکثر استفاده رو ازش داشته باشم بیشتر دوست داشتم...
    این طرح از همون اولشم برای محدود کردن کاربران بود نه چیز دیگه ای...

می خوان تلاش کنن مدل غربی طرح رو درست کنن...حالا تو اروپا کم مصرف ها حداقل 500 گیگ حجم بهشون با یه اینترنت فضایی داده میشه ...و کلا هم تنوع طرح مطرح نیست . یعنی شما 3 یا حداکثر 5 حالت طرح دارین. حتی در موبایل که محدودیت دارین حداقل سرعت 5 مگ رو بهتون میدن با حجم کم ولی بازم تنوع طرحی اصلا به اون شکل معنا نداره

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یعنی هر کی تعرفه های الان به نفعش باشه از جهرمی پول میگیره ؟!
    برای من که این تعرفه ها باعث میشه هزینه ام حدود 30 درصد ارزونتر بشه (ماهی 45-50 گیگ مصرف) و البته هر روز یکبار چک نکنم که چقدر از حجمم باقی مونده !

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

هرکی از تو غارش در می یاد یک سیخی به این ملت می زنه برمی گرده تو غارش
    یکی نیست بگه اصلا فکر می کرده طرحی که داره می ده درسته و به نفع مردمه اول می رفتین مشکل ای پی های ایرانی روحل می کردین طرح های پیشنهادی شرکتا رو می گرفتی مشکلات رو می دیدی بعد این سیرک روراه می انداختی وقتی بزرگترین شرکت که مخابرات باشه هنوز نمی تونه تفکیک کنه ومخابرات خراسان رضوی نوشته فقط همون 25گیگ خارجی رو می تونه بده یعنی شما هزینه رو داری می دی ولی فقط از یک قسمتیش بهره مند می شی یعنی عملا دزدی
    اگه به این حجم خارجی بود تقریبا همه شرکتا حتی همون مخابرات تو جشنواره ها گزینه های خیلی بهتری داشتن
    ای پی ایرانی هم چون به نفعشون نیست مطمئن باشید حالا حالا ها درستش نمی کنن
    بدون اینکه ذره ایی زمینه رو درست کرده باشن فقط یک هیاهوی بی خود ویک استرس الکی به مردمی که عادت دارن به تصمیم های یک شبه
    اگه واقعا نیت خیر بود؛ طرح های قبلی رو بر نمیداشتن؟ یا حداقل میذاشتن به دست شرکت ها ...
    گول خوردیم دیدی؟ از حرف های رفتار وزیر من معلوم بود... سرعت هم که دیدین 1 مگ و انگار تقسیم بر هشت میکنن و واقعی حساب میکنن حالا دس شرکتا باز تره تو این
    تنها خوبی تنها خوبیش این بود که ارزون شده برای بعضیا و دیگه خبری از حجم تموم شدن نیست از این نظر خیلی پیشرفت کردیم . نت ارزون شد اما ...

9. 3 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

اگه واقعا نیت خیر بود؛ طرح های قبلی رو بر نمیداشتن؟ یا حداقل میذاشتن به دست شرکت ها ...
    گول خوردیم دیدی؟ از حرف های رفتار وزیر من معلوم بود... سرعت هم که دیدین 1 مگ و انگار تقسیم بر هشت میکنن و واقعی حساب میکنن حالا دس شرکتا باز تره تو این
    تنها خوبی تنها خوبیش این بود که ارزون شده برای بعضیا و دیگه خبری از حجم تموم شدن نیست از این نظر خیلی پیشرفت کردیم . نت ارزون شد اما ...
    داداش اخه بدبختی اینجاست ارزونم نشده تا همین جمعه همین مخابرات خراسان تو جشنواره باران نقره ایی داشت 120گیگ یک ساله با سرعت باز تا جایی که خط بکشه می داد 130اما الان 25 گیگ خارجی با سرعت دومگ رو داره می ده ماهی 28 تومان
    می گم فقط بازگشت به عقب بود وهیاهو برای هیچ یعنی یک بابایی که طرح خانواده با سه چهار گیگ درماه داشت با سرعت بالا الان برای اون که اون سرعت رو دوباره ببینه باید حداقل 50تومان درماه هزینه کنه

11. 2 کاربر از babak13592006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

داداش اخه بدبختی اینجاست ارزونم نشده تا همین جمعه همین مخابرات خراسان تو جشنواره باران نقره ایی داشت 120گیگ یک ساله با سرعت باز تا جایی که خط بکشه می داد 130اما الان 25 گیگ خارجی با سرعت دومگ رو داره می ده ماهی 28 تومان
    می گم فقط بازگشت به عقب بود وهیاهو برای هیچ یعنی یک بابایی که طرح خانواده با سه چهار گیگ درماه داشت با سرعت بالا الان برای اون که اون سرعت رو دوباره ببینه باید حداقل 50تومان درماه هزینه کنه
    120 گیگ میداده 130 هزار تومن الان فن اوا 200 گیگ میده 80 هزار تومن با سرعت 16 مگ پس بهتر شده نه بدتر شما اگه میبینی شرکت مورد نظر سرویس خوب ارائه نمیده عوض کن برو یک شرکت دیگه.

13. این کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

13

فیلترینگ غیرهمسان برای کاربران

محمدجواد آذری جهرمی گفت: برای غیرهمسان سازی نظام فیلترینگ در اینترنت، دستورالعملی را آماده کردیم و چارچوب فنی،آن را برای ارائه به دادستانی آماده کرده ایم.
    وی افزود: پیرو مذاکرات مکتوب با دادستانی، این موضوع مورد موافقت قرار گرفته و البته شروطی هم برای آن در نظر گرفته شده است.

وزیر ارتباطات ادامه داد: ما پیشنهادات دادستانی را در این مورد بررسی کرده و پاسخ فنی لازم را برای اجرای این پروژه آماده کرده ایم که امیدواریم این موضوع نیز مورد تایید قرار گیرد و بتوانیم مدل دسترسی کاربران ایرانی به اینترنت را بر اساس موقعیت، سن و سایر شرایط کاربران تعریف و فیلترینگ را بر مبنای این تعاریف بر روی سایت های اینترنتی اعمال کنیم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه L05T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من الان واسه خودم دقیق حساب کردم بین سیستم قدیم و جدید، سعی کردم منطقی و بی طرفانه مقایسه کنم
    من یه سرویس 6 ماهه پارس آنلاین با 100 گیگ حجم گرفته بودم، 67 گیگ هم حجم اضافه خریدم، کاملا هم صرفه جویی کردم، شبانه هم واسم مهم نبوده
    سرعت خط هم روی 9 مگ بود
    البته توجه کنید که طرح اولیه جشنواره بود (فقط برای مشترکین جدید- عملا یک بار قابل استفاده) و اگه طرح عادی می خواستم بگیرم خیلی بیشتر میفتاد، ترافیک رو هم توی این تخفیف هاش خریدم
    مجموع 167 ترافیک 5 ماه اینترنت 234000 تومن واسه من تموم شد. (5 ماه شده بود که سیستم جدید اومد و از طرح های جدید گرفتم) که اگر می خواستم این 1 ماه باقی مانده از طرح رو استفاده کنم با توجه به میانگین حجم مصرفیم حداقل 30 گیگ حجم اضافه نیاز داشتم که حدود 70 تومن واسم تموم میشد
    در نتیجه 6 ماه اینترنت 197 گیگ حجم 304000 تومن پای من آب میخورد. ( در ضمن برای تمدید دیگه این طرح جشنواره نبود و طرح های گرون تر موچود بود)
    با سیستم جدید نت 4 مگ 6 ماهه با شیانه رایگان با 204 گیگابایت حجم بین الملل 294300 تومن هست. ( در ضمن پارس داره مینیمم حجم ها رو میده)
    تقریبا برابر هست و میشه گفت که تغییر زیادی نکرده
    اگر بخوام 6 ماهه 4 مگ از فناوا بگیرم 246000 تومن میشه با 450 گیگ حجم
    خب این گرینه مسلما خیلی مناسب تر از قدیم هست و من میگم که سیستم جدید واسه من بهتر شده ( از هر شکرت دیگه نت بگیرم عملا نسبت به قدیم واسم بهتره)
    Last edited by L05T; 11-12-2017 at 00:32.

16. 2 کاربر از L05T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •