تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 91 اولاول ... 3642434445464748495056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 907

نام تاپيک: Chelsea Football Club | آبی های لندن | فصل 2017-2018

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدافع ایتالیایی فوتبالش را در لیگ جزیره دنبال خواهد کرد.

طرفداری- داویده زاپاکوستا، مدافع راست 25 ساله ایتالیایی تورینو، پس از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چلسی قراردادش را با این تیم به امضا رساند.
    طبق تایید وب سایت تورینو، داویده زاپاکوستا قرارداد خود را با چلسی امضا کرده است. دی مارتزیو می گوید که مبلغ این انتقال، 28 میلیون یورو به علاوه 2 میلیون یورو پاداش است. حالا زاپاکوستا رسما بازیکن چلسی است.

زاپاکوستا: امیدوارم بتوانم کیفیتم را به سرمربی ،هم تیمی ها و طرفداران نشان بدهم. بازی در چلسی و لیگ جزیره برای من یک رویاست. من خیلی هیجان زده ام که کار با تیم را شروع کنم.

چلسی بالاخره با لستر بر سر انتقال درینک واتر به توافق رسید، فقط کارهای اداری مانده است. [مت لاو]

2. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

رسمی : دنی درینک واتر به چلسی پیوست .

قرارداد درینک واتر با چلسی 5 ساله به ارزش 35 میلیون پوند است .

دروازه بان : کورتوا ، کابایرو ، کاروالیو

مدافعان : لوییز ، سزار ، کیهیل ، رودیگر ، کریستینسن

وینگ بک : آلونسو ، موزس ، کندی ، زاپاکاستا

هافبک : کانته ، باکایوکو ، سسک فابرگاس ، دنی درینک واتر

وینگر : هازارد ، پدرو ، ویلیان ، موسوندا

مهاجم : موراتا ، باتشوایی

نام : داویده زاپاکوستا
    زادگاه : سورا ، ایتالیا
    Last edited by vahidreza2007; 01-09-2017 at 12:40.

4. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

از ششمین و آخرین خرید آبی های لندن، رونمایی شد.

طرفداری- همان طور که انتظار می رفت، خبر رسمی شدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، پس از بسته شدن پنجره نقل و انتقالات، اعلام شد تا این انتقال، آخرین جابجایی مهم این فصل نقل و انتقالات لیگ برتر لقب بگیرد. دقایقی پیش، باشگاه چلسی به طور رسمی انتقال هافبک 27 ساله سابق لسترسیتی را تایید کرد.
    با تایید وبسایت رسمی باشگاه چلسی، دنی درینک واتر، هافبک انگلیسی لسترسیتی، ششمین و آخرین خرید آبی های لندن در تابستان امسال است. او با قراردادی 5 ساله به جمع شاگردان آنتونتو کونته اضافه شده است.
    دو باشگاه چلسی و لستر سیتی، در آخرین دقایق باقی مانده از مهلت نقل و انتقالات تابستانی، بر سر انتقال 40 میلیون پوندی درینک واتر به توافق رسیده بودند.

6. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

هافبک میانی جدید آبی پوشان لندن، نمی تواند برای انجام نخستین بازی خود برای تیم جدیدش صبر کند.

طرفداری- شب گذشته چلسی موفق شد در واپسین ساعت باقی مانده از پنجره نقل و انتقالات، دنی درینک واتر را از لسترسیتی به خدمت بگیرد.
    به گزارش تارنمای رسمی باشگاه چلسی، درینک واتر در نخستین مصاحبه خود به عنوان چلسی حرف های جالبی زد که آن ها را می خوانید.
    آیا تاکنون چنین روزی را در زندگی خود تجربه کرده بودی؟
    هرگز! احساساتم در سراسر این مکان پخش شده است. حس ناامیدی و هیجان را تجربه کردم. کمی نگران بودم و اینک قدردان نهایی شدن این انتقال هستم. لستر برایم تیمی عالی بود ولی می خواهم راه دو فصل پیش که قهرمان لیگ برتر شدیم را ادامه دهم و می خواستم جام های بیشتری را کسب کنم که این امکان در چلسی بهتر فراهم بود و لسترسیتی هم مرا درک کرد. حالا در سن خوبی برای پیمودن این مسیر قرار دارم. من تجارب بالایی در بازی کردن کسب کردم و حالا می خواهم آن ها را نشان دهم.
    در لسترسیتی از کار کردن زیر نظر یک مربی ایتالیایی _کلودیو رانیری_ لذت بردی و حالا قرار است با آنتونیو کونته کار کنی که او هم ایتالیایی است...
    همان حس را دارم. خاطراتی برایم بار دیگر متجلی شده است. (رانیری) خیلی به من کمک کرد. هنوز هم با او در ارتباط هستم و او برای من همچون یک پدر بود. یکی از نقاط قوت او که یادگرفتم، تاکتیک هایش بود. با دیدی مثبت باید بگویم که او بازی مرا بسیار ارتقا داد.
    حالا شاید لازم باشد به چینش تاکتیکی جدیدی عادت کنی
    بله، این آزمون جدیدی برای من است. تیمی جدید، همراه با مربی جدید. مشتاق کار کردن در اینجا هستم و امیدوارم که شروع خوبی هم داشته باشم.
    حرف از شروع خوب شد. بازی بعدی چلسی در زمین لسترسیتی است...
    نمی دانم این احتمال چگونه پدید آمد. امیدوارم استقبال خوبی از من به عمل آید ولی حالا من بازیکن چلسی هستم و به دنبال کسب سه امتیاز با این تیم.
    در لیگ قهرمانان هم قرار است با اتلتیکویی رو به رو شویم که سال گذشته در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان، برابرشان قرار گرفتی.
    بله، کمتر از شش ماه قبل بود. بازی خارج از خانه ما در ورزشگاه قدیمی آن ها بود ولی مطمئنم در ورزشگاه جدیدشان هم رویارویی برابر آن ها دشوار خواهد بود؛ با این حال شکی نیست که ما به خوبی مهیای آن بازی خواهیم شد. مشتاق رویارویی با آن ها هستم و امیدوارم که این بار تیم من بهتر کار کند.
    آیا خاطرات خوبی از بازی آخر لسترسیتی در فصلی که قهرمان شد داری؟ همان بازی که در استمفوردبریج 1-1 شد.
    بله، در آن بازی گلزنی کردم و یادم می آید که بعد بازی به بیرون رفتیم و واقعا روز خوبی بود. نمی خواستیم بازنده آن بازی باشیم؛ ما در روند شکست ناپذیری قرار داشتیم و خلاصه آن نتیجه نور علی نور بود.
    در نهایت باید در مورد انگولو کانته حرف بزنیم
    یک فصل کنار انگولو بازی کردم و حتی یک بازی هم نبود که از بازی کنار آن لذت نبرم. در پی این هستم که روند متوقف شده مان را بار دیگر ادامه دهیم. فکر می کنم ما از بازی نخست با هم همسو شدیم و تا پایان همان روال را ادامه دادیم. او شخص درجه یکی است و سر به زیر ترین شخصی که می توانید بیابید. تغییر زیادی در او نمی بینم و مشتاق دیدار دوباره با او هستم.

8. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اولین مصاحبه داویده زاپاکوستا با سایت رسمی باشگاه

سلام داویده، اول از همه بهمون بگو پنج شنبت چطور گذشت؟

روز غیرعادی بود ولی در عین بهترین روز زندگیم بود فرصت خوبی برای من بود تا به چلسی بیام تا زندگی ورزشی بهتری داشته باشم. واضح بود که مقداری عصبی بودم ولی همه چیز به خوبی پیش رفت و حالا من اینجام و میخواهم باعث افتخار طرفداران شوم

آنتونیو اولین مربی بود که تو را به تیم ملی ایتالیا دعوت کرد، چه قدر به راه و روش هاش آشنا هستی؟

کمی او را میشناسم. من چند هفته با او تمرین کردم و در تیم ملی تحت هدایتش بازی کردم و از آن تجربه کمی دارم. او مربی بزرگیه که همیشه مشتاق پیروزیه و همیشه میخواد تیمش بهتر بشه که این برای بازیکن ها بسیار خوب است چون اینطور میتونه فلسفش رو بهمون منتقل کنه

برای ما از پستی که در زمین میتونی بازی کنی بگو ؟

در ابتدا من اول به عنوان وینگر کار رو شروع کردم اما بعدا به عقب برگشتم و دفاع چپ کلاسیک شدم ولی همچنین میتونم به عنوان یک وینگ بک بازی کنم که در این پست از همه پست ها بهتر جا افتادم

فکر میکنی جوری که در تیم ملی ایتالیا به عنوان وینگ بک بازی کردی شبیه بازی هست که چلسی و کونته بازی میکنند؟

شباهت هایی وجود داره. من تحت هدایت ونتورا در تورینو در سیستم 2-5-3 بازی کردم ولی دقیقا مشابه هم نیست ولی فکر میکنم به راحتی میتونم در این سیستم (3-4-3) جا بیفتم و مسلماً زمان برای یاد گرفتن هم هست

تو فرصت های زیادی رو برای هم تیمی هات در تورینو به وجود میاوردی...

من معمولاً اینکار رو با سانتر کردن در پست وینگ بک راست انجام میدادم ولی کار تیمی پشت سر اینکار بود. وقتی در چلسی جا بیفتم مطمئنم که میتونم با هم تیمی هام کار کنم و فرصت های زیادی را براشون بوجود بیارم

بازی های فصل قبل چلسی رو دنبال میکردی؟

اره من لیگ برتر رو خیلی دنبال میکنم. در ایتالیا بیشتر در روز یکشنبه و بعضی وقت ها شنبه بازی میکردیم پس برای دیدن بهترین بازی های لیگ برتر وقتم آزاد بود و بیشتر اوقات بازی های چلسی رو میدیدم

حتما در ایتالیا از چلسی فصل قبل زیاد صحبت میشد چون اولین فصل کونته در لیگ برتر بود که در آن موفق بود

بله، فصل قبل صحبت های زیادی از چلسی بود چون کونته پس از یک تجربه مثبت به عنوان مربی چلسی انتخاب شد

چلسی تاریخ فوق العاده با ایتالیا ها داره چه به عنوان مربی چه بازیکن...

ادامه دادن این رسم و تاریخ بسیار هیجان انگیزه و من دوست دارم که اثر بزرگی در باشگاه بزارم و باعث افتخار طرفداران بشم

این جاه طلبی رو داشتی که در کشور دیگه ای بازی کنی؟

بله، این چیزی که بود که همیشه بهش فکر میکردم چون میخوام خودم رو با انواع مختلف فوتبال و روش های بازی به چالش بکشم. خیلی خوشحالم که در لیگ برتر حضور دارم چون یکی از بهترین و پرجذبه ترین لیگ های دنیاست

همچنین این شانس رو داری که در لیگ قهرمانان اروپا بازی کنی

در این مورد خیلی هیجان دارم چون هر بازیکنی دوست داره که بخشی از لیگ قهرمانان اروپا باشه. این مسابقات چالش بزرگی هست و من برای آن آمدم و تمام تلاشم را خواهم کرد

آیا قبلاً در لندن حضور داشتی؟

نه، هرگز. فرصت بسیار خوبی برای من هست تا بتونم این شهر رو ببینم

آیا میتونی برای من از بازی کردن در مقابل آلوارو موراتا بگی؟

خاطره خوبی ازش ندارم چون وقتی من در مقابلش در دربی تورین بازی کردم موراتا دو گل با لباس یوونتوس به ما زد و ما بازی رو باختیم!

تو باید در مقابل مارکوس آلونسو و رودیگر هم در لیگ ایتالیا بازی کرده باشی...

بله، من چند دفعه در مقابل آلونسو بازی کردم و ما در مقابل هم قرار میگرفتیم پس از نزدیک میشناسمش. در مقابل رودیگر هم وقتی در رم بود بازی کردم ولی در جای دیگه ای از زمین بود پس ما برخورد زیادی باهم نداشتیم اونجا جفتشون بازیکن های خوبی هستن و به خوبی در چلسی کار کردن

10. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خروجی های چلسی تا به این لحظه :

بگوویچ
    آکه
    آینا
    تری
    لفتوس چیک
    چالوبا
    سولانکه
    آبراهام

ترائوره
    آتسو
    اسکار
    میکل
    ایوانوویچ
    فنخینکل
    زوما
    کاستا
    موسوندا
    ماتیچ
    لویک رمی
    پاسالیچ
    بیکر
    جرمی بوگا
    توموری

بازیکنان ورودی چلسی تا به این لحظه :

کابایرو (رایگان)
    رودیگر
    باکایوکو
    آلوارو موراتا
    داویده زاپاکوستا
    دنی درینک واتر

12. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

نكته خيلى مسخره اينه كه درينك واتر و زاپاكاستا رو ميتونستن همون يكماه پيش قطعى كنن چون هيچ كدوم هيچ مشترى ديگه اى نداشتن، زاپاكاستا كه اين فصل تو تورينو ذخيره هم شده بود و تو خواب هم نميديدن تيمي بياد و 25 ميليون پوند بهشون بده. از همه جوك تر قضيه راس باركلى بوده كه موقع انجام مديكال پشيمون شده احتمالا همونجا قيافه نحس امنالو رو ديده و پشيمون شده، آلونسو هم كه بايد كل فصلو فيكس بازى كنه چون گرانفسكايا شبها باهاش ميخوابه و به خاطر همين هيچ كسو نخريد كه جاى آلونسو به خطر نيفته

14. این کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چلسی با میانگین هزینه کرد 75.7 میلیون پوند در رتبه ی سوم پر هزینه ترین تیمهای نقل و انتقالات تابستانی انگلستان قرار گرفت.
    ارزش بازیکنان فروخته شده: 108 میلیون پوند
    ارزش بازیکنان خریداری شده: 183.7 میلیون پوند
    منچستر سیتی با میانگین هزینه کرد 134 میلیون پوند و یونایتد با میانگین هزینه کرد 130.7 میلیون پوند در رتبه های اول و دوم این لیست قرار گرفتند.
    این در حالیست که گفته میشد مدیران باشگاه وعده داده اند تا مبلغ 200 میلیون پوند برای تقویت تیم خرج کنند در حالی که نصف این مبلغ نیز هزینه نشده و باید رقم بازیکن از ترکیب خارج شده ی چلسی، یعنی کاستا را هم از این هزینه کرد، کم کنیم.
    با تشکر ویژه از مارینا گرانوفسکایا، مسئول مذاکرات خرید و فروش باشگاه.

16. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مهاجم اسپانیایی تیم چلسی، در آستانه رویارویی با تیم ملی ایتالیا، در خصوص شرایط خودش و دیدار فردا به صحبت پرداخت.

طرفداری- مهاجم این روزهای چلسی و تیم ملی اسپانیا، در گفتگویی مفصل با Elpais درباره مسائل مختلفی به صحبت پرداخته است. آلوارو موراتا که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، درباره شانس‌هایش برای بازی در تیم ملی اسپانیا گفت:
    قبل از هرچیزی، باید بتوانم در چلسی از ابتدا در ترکیب قرار بگیرم و این فرصت بیشتری به من می‌دهد تا مربی تیم ملی هم متقاعد شود از ابتدا من را به بازی بگیرد.
    یکی از بازی‌های به یادماندنی ات، مقابل بایرن مونیخ بود، زمانی که یوونتوس 4-2 در آن بازی مغلوب شد، عملکردت، بایرن مونیخِ پپ گواردیولا را در آستانه حذف قرار داده بود. آن شب هم مانند همان سال قبلی بود که در برنابئو بازی باخته مقابل اسپورتینگ را 2-2 مساوی کردی، نیمکت نشینی، به مهاجمان انگیزه می‌دهد؟
    بله، احتمالاً اینگونه است. مقابل بایرن مونیخ شرایط بگونه ای بود که سرمربی چندان در آن فصل به من بازی نمی‌داد و در 4 بازی قبلی در لیگ قهرمانان به من فرصت بازی نرسیده بود. در شرایطی که فصل قبل گزینه مهمی برای یوونتوس بودم، امّا در آن فصل یوونتوس تصمیم گرفت که بیشتر از مانژوکیچ و دیبالا استفاده کند. هر وقت آن‌ها مصدوم یا محروم می‌شدند، به من فرصت بازی می‌رسید. زمانی که به مونیخ می‌رفتیم، الگری به من گفت که فردا فیکس خواهم بود. این بازی را به عنوان فرصتی دیدم که نمی‌توان به راحتی از کنار آن گذشت. شرایط شاید مشابه همان بازی با اسپورتینگ بود. شرایطم در فصل جاری متفاوت است، نمی‌خواهم آن چیزی شوم که مردم باور دارند و در من می‌بینند، فقط می‌خواهم با تیمم به قهرمانی برسم و مهاجم مهمی برای آن‌ها باشم.
    نه زیدان در رئال مادرید، نه الگری در یوونتوس و نه لوپتگی در اسپانیا، به عنوان یک شروع کننده از تو استفاده نکرده اند، به نظرت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به تو فرصت متفاوتی داده است؟

کونته به من فرصت خوبی داده است. درست است که بازی های خوبی را انجام داده ام، امّا باید این کار را ادامه دهم و سعی کنم برای تیمم امتیاز کسب کنم.امّا نباید انتظار داشته باشیم یک بازیکن در هر لحظه برای تیمش گلزنی کند. من اکنون به تیمی آمده ام که برای من که نیمکت نشین رئال مادرید بودم، هزینه زیادی کرده است، این به من انگیزه می‌دهد. همانطور که کونته می‌گوید ما اینجا باید با هم بمیریم، سرگرمی ما اینجا این است که تمام اعضای باشگاه در کنار یکدیگر بمیرند، به همین خاطر است باید سعی کنم به بالاترین میزان آمادگی خودم را برسانم. سعی می‌کنم پاسخ اعتماد ویژه چلسی را به خوبی بدهم.
    برای موفقیت به چه چیزی نیاز داری؟
    به این‌که 5 بازی از ابتدا بازی کنم. در رئال مادرید، هیچ وقت این فرصت را پیدا نکردم.
    یوونتوس و چلسی، شباهت هایی در سبک بازی به هم دارند؟
    در یوونتوس ما با دو مهاجم بازی می‌کردیم، در چلسی با سه مهاجم. این همیشه مشکل است، چراکه شما از رئال مادرید آمده اید، از جایی که شما می‌تواند بسته به شرایط با داشتن فضا یا نداشتن، به راحتی بازی کند. چلسی از نظر تاکیتیکی، ایتالیایی است. این‌جا مهاجم، همیشه نقطه عطف تیم در نظر گرفته می‌شود. شما این‌جا باید با مدافعان مرکزی تیم مقابل برای توپ بجنگید. فوتبال در اسپانیا متفاوت است، شما فرصت دارید فکر کنید و توپ را هم نگه دارید، در حالی که اینجا صاحب توپ شوید، دو نفر شما را می‌زنند و فرصت برای فکر کردن کمتر است.
    تو با خط دفاعی سه نفره تیم ملی ایتالیا و دروازه بانشان، کاملاً آشنا هستی و دو سال با آن‌ها در یووه هم بازی بوده ای، کدام مدافع، بیشتر در محوطه جریمه برای مهاجمان دردسر ایجاد می‌کند؟
    مشخصاً کیه‌لینی، فصل قبل هم به او گفتم، نبرد با او مانند این است که بگویند در یک قفس، غذای یک گوریل را بدزدم. اگر فضا نداشته باشید، بردن دوئل یک به یک با کیه لینی غیر ممکن است. بونوچی با توپ خیلی خوب بازی می‌کند، بیشتر کارهای بازیسازی تیم از او آغاز می‌شود و اون سازمان دهنده تیم از خط دفاعی است. بارزالی هم بسیار مستحکم و قدرتمند است، او همیشه استوار مقابل شما قرار می‌گیرد، امّا به هر حال کیه لینی، مدافعی است که رویارویی با او مشکل خواهد بود.
    بوفون؟
    او آدم فضایی است! او و کاسیاس از نظر من، بهترین دروازه بانان تاریخ فوتبال هستند. خیلی سخت است دو نفر مانند این دو پیدا شوند. حتی اگر آن‌ها اکنون قدرت و چابکی گذشته را نداشته باشند، در مصاف‌های تک به تک روی شما اثر می‌گذارند. بوفون همیشه حرکت مهاجمان را پیش بینی می‌کند، بعد از 20 سال باید بگوییم که او به راحتی فکر مهاجمین را می‌خواند.
    نظرت در مورد بازی مقابل ایتالیا، چیست؟
    ایتالیا، همیشه ایتالیا است، آن‌ها همه مدافعان تیمشان هستند از خط دفاعی بگیرید تا خط حمله. دفاعی بودن در ژن ایتالیا است. آن‌ها تیمی رقابتی هستند و از دیدن بازی‌های آنان لذت می‌برم. آن‌ها کیفیت خوبی هم در حمله دارند، امّا اگر ما بتوانیم به خوبی برای بازی آماده شویم، تیمی که به آن‌ها ضربه بزند خواهیم بود.
    دو تیم ملی ایتالیا و اسپانیا در مرحله مقدماتی جام جهانی 2018 برزیل، فردا شب در سانتیاگو برنابئو به مصاف هم خواهند رفت. جورجو کیه لینی به دلیل مصدومیت تیم ملی ایتالیا را در این دیدار همراهی نمی‌کند.

18. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

نكته خيلى مسخره اينه كه درينك واتر و زاپاكاستا رو ميتونستن همون يكماه پيش قطعى كنن چون هيچ كدوم هيچ مشترى ديگه اى نداشتن، زاپاكاستا كه اين فصل تو تورينو ذخيره هم شده بود و تو خواب هم نميديدن تيمي بياد و 25 ميليون پوند بهشون بده. از همه جوك تر قضيه راس باركلى بوده كه موقع انجام مديكال پشيمون شده احتمالا همونجا قيافه نحس امنالو رو ديده و پشيمون شده، آلونسو هم كه بايد كل فصلو فيكس بازى كنه چون گرانفسكايا شبها باهاش ميخوابه و به خاطر همين هيچ كسو نخريد كه جاى آلونسو به خطر نيفته
    رفیق دمت گرم کلی خندیذم خدا خیرت بده واقعا اون نکته اخرت بهترین دلیل اتفاقات نقل و انتقالاتی تیم ما بود

20. 2 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •