گفت مشترک کم هست زمان میبره!
شنبه بهش زنگ میزنم اگه پیچوند شکایت ثبت میکنم 195
گفت مشترک کم هست زمان میبره!
شنبه بهش زنگ میزنم اگه پیچوند شکایت ثبت میکنم 195
مگه نصب DSLAM چقدر هزینه داره براشون که تعلل میکنن؟
نصب dslam نیست دوست گرامی مرکز مخابرات محلتون باید نوری باشه تا از اون جا کابل نوری بکشن به خیابونا اسمش هم dslam نیست اونایی که میگن dslam بی سوادن
بهش میگن کابینت fttc
دوست عزیز FTTC یعنی فیبر ار مرکز تا کافوی توری ، و بعد از اون از طریق کابل مسی به مشترک سرویس داده میشه ! DSLAM هم کارت شبکه VDSL هست که درون کافوی نوری
یا همون به قول شما کابینت نصب میشه ! برای ارائه سرویس VDSL !
FTTC (Fiber to the Curb or Fiber to the Cabinet or Fiber to the Closet): فیبرنوری از مرکز تا نزدیک ترین کافو نوری به مشترک کشیده شده و بقیه مسیر حداکثر سیصد متری به وسیله سیم مسی به مشترک سرویس داده میشود. پهنای باند توسط یکی از فنّاوریهای xDSL به مشترک تحویل میشود.
من تو ام یا تو منی
شما گفتید نیازی به نصب DSLAM نیست و اونایی که میگن بی سوادن ... در صورتی که برای ارائه سرویس VDSL نصب این کارت ضروری هست... که دوستمون بهش اشاره کردن
موفق باشید.
اگه کافوی فعلی نوری باشه (که احتمالا هست و سرویس adsl ارائه میده) نیاز به نصب dslam جدید نیست و تنها کافیه بجای کارت adsl2 در شاسی مربوطه ، کارتهای vdsl2 رو قرار بدند. در این حالت هزینه چندانی نداره و بسته به برند و تعداد پورت نصب شده از 2-3 میلیون هزینه میتونه داشته باشه تا چند ده میلیون.
بله کافو نوریه.
نمیدونم چرا میپیچونن
حالا یه اشنا پیدا کردم بهشون زنگ بزنه ببینم کاری میکنن یا نه
دوستان میشه بگید مودم خوب با قیمت مناسب و کارایی قابل قبول برای VDSL چی بگیرم
مودم چهارپورت زایکسل VMG5301-T20A Zyxe
حدود 500ت
مودم تی پی لینک TD-W9960
حدود 400ت
اولی رو بگیری بهتره
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)