تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 121 اولاول ... 364243444546474849505696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 1203

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون LG UH850 2016

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز میشه لطف کنید راجع بع نحوه تنظیم ر س ی و ر یه توضیح بدین من هیچ رقمه نتونستم حتی یه ماهواره رو پیدا کنم بطور مثال میشه روش اضافه کردن ماهواره یاه ست رو توضیح بدین خیلی خیلی ممنون میشم

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا فرمت ضبط کردن باهاش چیه
    من که از ر س ی و ر این دستگاه ضبط میکنم فقط تو خودش میتونیم ببینم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز میشه لطف کنید راجع بع نحوه تنظیم ر س ی و ر یه توضیح بدین من هیچ رقمه نتونستم حتی یه ماهواره رو پیدا کنم بطور مثال میشه روش اضافه کردن ماهواره یاه ست رو توضیح بدین خیلی خیلی ممنون میشم
    سلام خدمت دوستان اول از قسمت پروگرام تیونر و ستینگ از قسمت پروگرام مود ستلایت رو انتخاب میکنید بعد از قسمت ستلایت ستینگ قسمت بالا سمت راست گزینه دایره ای شکل علامت +داره اون رو انتخاب کنید بعد لیست م اه واراه ها میاد از اونجا مورد دلخواه رو انتخاب کن حتما لازم نیست اسم همون موردی که میخوایین باشه اگه تو لیست نبود یکی دیگه که خودتون دوست داشتین رو انتخاب کنید و از قسمت ترانسپورتر ادیت فرکانسها رو اضافه کن البته اگه از گردون استفاده نمیکنی مهم فرکانس هستش و اسم م ا ه واره مهم نیست

4. 2 کاربر از hagijoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

آقا فرمت ضبط کردن باهاش چیه
    من که از ر س ی و ر این دستگاه ضبط میکنم فقط تو خودش میتونیم ببینم
    فرمتش به صورت چند فایله هستش و کانورتور مخصوص خودش رو میخواد پیشنهاد میکنم برای دیدن در به غیر از خودش روش حساب نکنید.

6. 2 کاربر از hagijoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

سلام
    به دوستان توصیه میکنم ماهوار شو نصب نکنید علت رفتن تصویر و هنگ کردن تلویزیون من همین موضوع بوده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

به دوستان توصیه میکنم ماهوار شو نصب نکنید علت رفتن تصویر و هنگ کردن تلویزیون من همین موضوع بوده.
    دوست عزیز حالا من این مدل رو هنوز تو دراز مدت تست نکردم ولی واسه سریهای قبل ال جی الان چندین ساله دارن از موردی که شما گفتی رو دارن استفاده میکنن و تا حالا مشکلی نداشتن

9. این کاربر از hagijoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنون دوست عزیز منم تو منو مخفیش گزینه های زیادی پیدا کردم که دستکاریشون خطرناک هستش ولی تو قسمت انتخاب زبان و کشور اگه بشه کد ایران رو گیر اورد فکر کنم بشه بهش زبان فارسی رو اضافه کرد من از بیشتر تنظیماتش عکس گرفتم و پسورد ورود به منو مخفیش ۰۴۱۳ هستش
    دوست عزیز لطف میکنی نحوه ورود به منو مخفی این مدل رو شرح بدی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان اگه گزینه non stop رو تو کنترل سرویس یا نرم افزار کنترل مخفی رو گوشی رو بزنید با وارد کردن پسورد ورود تلویزیون کلا ریست میشه و حتی ساعت کارکرد تلویزیون هم صفر میشه عین روز اول خروج از کارخانه میشه.
    این مورد رو هم توضیح میدی؟ بنده متوجه نشدم! سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان هربار که جستجوی کانال انجام بشه حالا داخلی یا ر س ی و ر لیست کانالها بهم میریزه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوست عزیز لطف میکنی نحوه ورود به منو مخفی این مدل رو شرح بدی؟
    برای ورود به منو مخفی یا باید کنترل سرویس ال جی رو داشته باشی یا با گوشی و نرم افزار ریموت کنترل البته گوشی باید اینفراد داشته باشه یا با راهکارهای دیگه که دوستان تو گروه توضیح دادن و برای مورد دوم که پرسیدید یک جور ریست فکتوری کارخانه ای هستش که تلویزیون رو مثل روز اول ساخت کارخونه میکنه

14. این کاربر از hagijoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •