تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 859 اولاول ... 364243444546474849505696146546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 8582

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    برای بار دوم ارسال میکنم:
    مودم بنده Z6000 هست که سه تا مشکل دارم باهاش:

1-آنتنش دائم میپره و دیگه کانکت نمیشه مگر اینکه ریست بشه
    2-هیچ جی پی ان.ی روش درست کار نمیکنه و سرعتش بسیار میاد پایین (در حد 300 کیلوبیت در ثانیه)
    3-سرعت دانلود با speedtest بین 3 تا 8 مگابیت در ثانیه. اما توی تلگرام خیلی کند عمل میکنه و کلا پایدار نیست.

-مقدار MTU روی 1500 هست
    -آنتن فوله در منطقه سعادت آباد
    -مودم آپگرید شده به ورژن R3
    -پشتیبانی ایرانسل که کلا تعطیله

منتظر راهنمایی شما
    منم همین مودم رو دارم. انتن دستگاه من هم از 4 خط 3 خطش پر هست ولی انتنش میپره هر از گاهی و باید مورد را ریستارت کنم. سرعت دانلود هم که بر میگرده به منطقه تون احتمالا. کلا نتیجه گرفتم فعلا نمیشه رو این سرویس زیاد حساب باز کرد و به عنوان نت اصلی یک خونه بهش اعتماد کرد چون حتما یه موقعی که نیاز داری جات میزاره. تا وقتی که ایرانسل وضعیت پایداری سرویس و سرعتش رو درست کنه تو تهران. جالبه که روی تبلیغات این سرویس روی پایداریش تبلیغ میشه که دقیقا همین پایداری رو نداره

داره خودمونی میشه Adrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

پس احتمالا کسانی که مودم DT-350 رو دارن این مشکل رو ندارند و ایراد میتونه از خود مودم Z6000 باشه نه از ایرانسل!!

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

منم همین مودم رو دارم. انتن دستگاه من هم از 4 خط 3 خطش پر هست ولی انتنش میپره هر از گاهی و باید مورد را ریستارت کنم. سرعت دانلود هم که بر میگرده به منطقه تون احتمالا. کلا نتیجه گرفتم فعلا نمیشه رو این سرویس زیاد حساب باز کرد و به عنوان نت اصلی یک خونه بهش اعتماد کرد چون حتما یه موقعی که نیاز داری جات میزاره. تا وقتی که ایرانسل وضعیت پایداری سرویس و سرعتش رو درست کنه تو تهران. جالبه که روی تبلیغات این سرویس روی پایداریش تبلیغ میشه که دقیقا همین پایداری رو نداره

پس احتمالا کسانی که مودم DT-350 رو دارن این مشکل رو ندارند و ایراد میتونه از خود مودم Z6000 باشه نه از ایرانسل!!

پروفشنال william's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام دوستان

2-هیچ جی پی ان.ی روش درست کار نمیکنه و سرعتش بسیار میاد پایین (در حد 300 کیلوبیت در ثانیه)
    3-سرعت دانلود با speedtest بین 3 تا 8 مگابیت در ثانیه. اما توی تلگرام خیلی کند عمل میکنه و کلا پایدار نیست.

-مقدار MTU روی 1500 هست

منتظر راهنمایی شما
    سلام. چطور ورژن فریم ور مودم شما R3? به صورت غیر مستقیم اپدیت کردی یا خود مودم با این اپدیت تحویل گرفتی؟ چون برای من ورژن R2.
    می خوای یه هارد ریست کن مودم و دقت کن تنطیمات روی auto connect باشه بعد یه تست بگر ببین mtu روی 1500 استیبل می شه؟ به این روش:

برو تو محیط cmd و این عبارت کپی کن
    ping [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -f -l 1470
    اگه پینگ داد که روی 1500 درسته چون عدد باید بعلاوه 28 کرد تا مقدار صحیح mtu بدست بیات
    اما اگه این عبارت داد:
    packet needs to be fragmented
    mtu کم کن تا عدد مورد نظر برسی شاید روی سرعتت اثر مثبت و بهتری گذاشت
    Last edited by william; 01-11-2016 at 13:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

دوستان از مودمای اوت دور تی دی کسی تا بحال استفاده نکرده به نظر شما خارج از قضیه قیمت کدوم بهتره داخلی یا خارجی

فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام. چطور ورژن فریم ور مودم شما R3? به صورت غیر مستقیم اپدیت کردی یا خود مودم با این اپدیت تحویل گرفتی؟ چون برای من ورژن R2.
    می خوای یه هارد ریست کن مودم و دقت کن تنطیمات روی auto connect باشه بعد یه تست بگر ببین mtu روی 1500 استیبل می شه؟ به این روش:

برو تو محیط cmd و این عبارت کپی کن

اگه پینگ داد که روی 1500 درسته چون عدد باید بعلاوه 28 کرد تا مقدار صحیح mtu بدست بیات
    اما اگه این عبارت داد:
    packet needs to be fragmented
    mtu کم کن تا عدد مورد نظر برسی شاید روی سرعتت اثر مثبت و بهتری گذاشت

این تست رو قبلا انجام داده بودم و به مقدار صحیح MTU که همون 1500 هست رسیدم. ولی این مشکل من نیست چون همه سایتها رو باز میکنه. مساله اینه که آنتن مودم چند بار در روز مخصوصا شبها میپره و چارش هم اینه که ریست بشه. حالا نمیدونم شما که این مودم رو داری هم با این مشکل مواجه میشی یا نه؟

اما درباره Firmware: فایل ورژن R3 رو با هزار چک و چونه از پشتیبانی برام ایمیل کردن که تونستم آپدیت کنم.
    فکر کنم شما هم بهشون زنگ بزنی الان دیگه برات میفرستن...

در ضمن مشکل با آپدیت هم حل نشد!!

پروفشنال william's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

این تست رو قبلا انجام داده بودم و به مقدار صحیح MTU که همون 1500 هست رسیدم. ولی این مشکل من نیست چون همه سایتها رو باز میکنه. مساله اینه که آنتن مودم چند بار در روز مخصوصا شبها میپره و چارش هم اینه که ریست بشه. حالا نمیدونم شما که این مودم رو داری هم با این مشکل مواجه میشی یا نه؟

اما درباره Firmware: فایل ورژن R3 رو با هزار چک و چونه از پشتیبانی برام ایمیل کردن که تونستم آپدیت کنم.
    فکر کنم شما هم بهشون زنگ بزنی الان دیگه برات میفرستن...

در ضمن مشکل با آپدیت هم حل نشد!!

انطور که می گی خط سیگنالت 3 تا 4 تاست یعنی حداکثر سیگنال دریافتی داری و اگه مقدار RSRQ,SINR,RSRP ایده ال باشه نباید انقدر قطعی داشته باشی. برای من سه روز تقریبا سیگنال 0 بود بعد از اون با اینکه این اتاق بین یک تا 2 خط انتن می ده اما پایدار و حداکثر سرعت می ده. قطعی هم به ندرت. مثلا دیشب چند لحظه پرید اما خودش مجدد وصل شد ( ببین از auto conncet به manual تغییر نکرده باشه) یه کار دیگه هم می تونی انجام بدی
    یه usim 4G بگیر یا از روی گوشیت در بیار بنداز رو مودم زد 6000 یه مدت روی fdd امتحان کن ببین باز این قطعی ها رو داری یا نه.
    می شه لطف کنی اون فایل اپدیت اینجا اپلود کنی که بتونیم استفاده کنیم
    با سپاس

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

انطور که می گی خط سیگنالت 3 تا 4 تاست یعنی حداکثر سیگنال دریافتی داری و اگه مقدار RSRQ,SINR,RSRP ایده ال باشه نباید انقدر قطعی داشته باشی. برای من سه روز تقریبا سیگنال 0 بود بعد از اون با اینکه این اتاق بین یک تا 2 خط انتن می ده اما پایدار و حداکثر سرعت می ده. قطعی هم به ندرت. مثلا دیشب چند لحظه پرید اما خودش مجدد وصل شد ( ببین از auto conncet به manual تغییر نکرده باشه) یه کار دیگه هم می تونی انجام بدی
    یه usim 4G بگیر یا از روی گوشیت در بیار بنداز رو مودم زد 6000 یه مدت روی fdd امتحان کن ببین باز این قطعی ها رو داری یا نه.
    می شه لطف کنی اون فایل اپدیت اینجا اپلود کنی که بتونیم استفاده کنیم
    با سپاس

سلام و ممنون از پاسخ شما
    روی FDD امتحان میکنم تا ببینم چی میشه. فقط اینکه منزل شما کدوم منطقه هست و حداکثر دانلود چقدره؟
    ظاهرا فایل رو اینجا نمیتونم آپلود کنم ایمیل بذارید تا ارسال کنم.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام دوستان

-مقدار MTU روی 1500 هست

منتظر راهنمایی شما
    سیگنال تون چقدر؟!
    بصورت عدد از داخل مودم مشاهده کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سیگنال تون چقدر؟!
    بصورت عدد از داخل مودم مشاهده کنید

dBm -51 RSSI
    dBm -81.34 RSRP0
    dBm -97.07 RSRP1
    dBm -8.12 RSRQ
    Last edited by Adrian; 02-11-2016 at 10:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •