بیل و موراتا و جیمز بدین به ما دخیا بدیم بهتون چیزی هم روش سر ازتون نمیگیریم.
پ.ن: حس میکنم زیدان داره خیز برمیداره برای تیم ملی فرانسه.
بیل و موراتا و جیمز بدین به ما دخیا بدیم بهتون چیزی هم روش سر ازتون نمیگیریم.
پ.ن: حس میکنم زیدان داره خیز برمیداره برای تیم ملی فرانسه.
دیگه با توجه به بازیش جلو اتلتیکو (دریبل سه نفر با هم) و تاثیرش رو گل اول فینال، به نظرم نمیشه تصور کرد که زیدان پرتش میکنه بیرون.
زیدان نشون داده مربی هست که سخت اعتماد میکنه، ولی اعتماد که کرد، ول کن ماجرا نیست. الان هم به بعضی بازیکنا که حالت علامت سوال دارن (مثل بنزما و ناواس)، اعتماد کرده و میخواد نگهشون داره.
کریم رو میدیم، یه چی هم سرش میذاریم، دخیا رو هم نگه دارین واس خودتون
فکر نکنم در حال حاضر علاقه ای به تیم ملی داشته باشه. اما این فصل که داره میاد، همه چیز براش سخت تر میشه، چون تیم تو اروپا که خیلی خیلی اشباع شده، و لالیگا رو هم تازه برده. انگیزه دادن به بازیکنا یکم سخت میشه. واسه همین میبینیم تیم هایی که مخصوصا قهرمان CL میشن، فصل بعد نمیتونن موفقیت سابقشون رو تکرار کنند.
ولی خروجی ها و ورودی ها هم خیلی تاثیر دارن. باید دید چطور میشه.
به گزارش مارکا، موراتا تصمیمش رو گرفته و میخواد بره منچستریونایتد. یکی از دلایل اصلیش هم اینه که جام جهانی در راه هست و میخواد بیشتر بازی کنه
رونالدو به روند عالی خودش واسه باشگاه و تیم ملی ادامه داد و دو گل از سه گل تیم پرتغال مقابل Latvia رو به ثمر رسوند.
اگه جام کنفدراسیون ها که هنوز شروع نشده رو در نظر نگیریم، رونالدو ۵۴ تا گل زده این فصل (فصل قبل ۵۷تا)، و ۴ تا جام هم برده: قهرمانی یورو، قهرمان سوپرکاپ، قهرمانی لالیگا، و قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا.
خب به گزارش آس، رئال مادرید تایید کرده که خسوس وائخو فصل دیگه واسه ما بازی میکنه. ۲۰ سالش هست و سال ۲۰۱۵ با ۶ میلیون از زاراگوزا خریدیمش ولی فوراً به خودشون قرض دادیم، و بعد هم بصورت قرضی رفت آینتراخت فرانکفورت. وائخو قرار هست جانشین په په بشه و فصل دیگه با واران و راموس برای قرارگرفتن تو ترکیب رقابت میکنه.
وائخو فعلا با تیم ملی زیر ۲۱ ساله های اسپانیا هست و تو ماه بعدی میلادی (جولای) به تیم ملحق میشه واسه شروع تمرینات. به وقتش معارفه رسمی هم خواهد داشت.
احتمال داره تو این هفته یا هفته بعدی، یه بازیکن دیگه رئال که اونم قرضی رفته بود برگرده به تیم. مارکوس یورنته که این فصل تو تیم آلاوز خوب کار کرده (دومین بازیکن تیمش از نظر مدت زمان تو ترکیب بودن، و همینطور بیشترین امتیاز تو ترکیب اصلی از نگاه سایت هواسکورد)
.
فوری؛ دادستانی اسپانیا در بیانیه ای فرار مالیاتی کریستیانو رونالدو را تایید کرد
دادستانی اسپانیا از چهار فقره فرار مالیاتی کریستیانو رونالدو خبر داد.
اخیرا دادستانی اسپانیا اعلام کرد که کریستیانو رونالدو با عدم پرداخت 14.7 میلیون یورو مالیات، اداره مالیات این کشور را فریب داده است. حالا به نظر می رسد که موضوع های این پرونده در حال روشن شدن است.
در بیانیه ای که روز سه شنبه از سوی دادستانی اسپانیا منتشر شد، دادستان مادرید اعلام کرد که رونالدو چهار فقره فریب مالیاتی از 2011 تا 2014 داشته است. دادستانی اسپانیا در این بیانیه، ذکر کرده که از رونالدو به صورت آگاهانه در سال 2010 از یک ساختار تجارتی برای پنهان کردن درآمد هایش از حق تصویر خود استفاده کرده است.گفته می شود رونالدو 14.7 میلیون یورو مالیات در این سال ها را پرداخت نکرده است. اما این در صورتی است که این شرکت وابسته به رونالدو مدعی شده بود که ستاره پرتغالی رئال مادرید مالیات های خود را به موقع پرداخت کرده است.
کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی رئال مادرید در مصاحبه با El Chiringuito TV در این خصوص گفته بود: در این باره بسیار آرام هستم و در حقیقت، من بسیار آرام هستم. می دانم که این گونه مسائل می توانند با بهترین تصمیم ها حل شوند. بنابر این من خوبم و از ته قلبم این را می گویم. وقتی شما کارهایتان را درست انجام دهید، می توانید با خیالی آسوده بخوابید و من همیشه با خیالی راحت می خوابم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیمی واسه ۱۰ سال آینده! البته بعضی از این بازیکنا هنوز خودشون رو کامل ثابت نکردن، بعضی ها هم هنوز با پیراهن رئال بازی نکردن، ولی خوبه که تیم کم کم بازیکنا رو جایگزین میکنه تا اینکه یهو بخواد پوست بندازه
.
کریستیانو رونالدو: بی گناهم
کریستیانو رونالدو، فوق ستاره پرتغالی رئال مادرید که به تازگی از سوی دادستانی اسپانیا به 14.7 میلیون یورو تخلف مالیاتی متهم شده در اولین واکنشش به این اتهام، بر بی گناهی خود تاکید کرد.
رونالدو این روزها تیتر یک روزنامههای دنیاست. اگر تا چند روز پیش به خاطر فصل فوق العادهای که پشت سر گذاشته بود، حالا به خاطر اتهام فرار مالیاتیاش است که سر و صدای زیادی به پا کرده است. کریستیانو متهم است که بین سال های 2011 تا 2014 مجموعا 14.7 میلیون یورو فرار مالیاتی داشته و حتی برخی کارشناسان از احتمال به زندان رفتن فوق ستاره پرتغالی نوشتند.
اما رونالدو امروز و در حالی که برای حضور در جام کنفدراسیونها همراه تیم ملی کشورش در روسیه به سر میبرد، در پاسخ به خبرنگاری که از او پرسیده بود آیا از اخبار مطلع است و نظرش درباره اتهامی که به او وارد شده چیست، گفت:
البته که میدانم چه خبر است. برادر. بی گناهم؟ بله که بی گناهم. همیشه بی گناهم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا رونالدو خیلی ادم بدیه تو هر زمینه ای پست ترین ادم روی زمینه بکش بیرون جون هرکی دوست داری هرسری اومدیم ببین چی آپ شده تو انجمن ورزش پستای شما رو درباره حمایت از بارسا و مسی و ارژانتین و دشمنی با رئال و رونالدو و پرتغال دیدیم./ حداقل تو تاپیک خودمون بزار راحت باشیم ای بابا![]()
Last edited by 000000000; 14-06-2017 at 23:14.
---
نه اینکه بارسا جام خاصی نداره
با همینا خوشه
Last edited by kasra_khan2003; 15-06-2017 at 09:29. دليل: لحن نامناسب
---
انگار کل زندگیش خلاصه شده به پیدا کردن اخبار ضد رئال و رونالدو
شما متعصب شما خوب شما کاتالانی. ول کن دیگه بابا
حمایت از استقلال کاتالان و دشمنی با پادشاه اسپانیا رو فراموش کردی اضافه کنی. ایشون از خوبای مبارزه برای استقلال کاتالان هستن.
Last edited by kasra_khan2003; 15-06-2017 at 09:11. دليل: لحن نامناسب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)