تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 181 اولاول ... 364243444546474849505696146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 1801

نام تاپيک: تاپیک جامع ترابردپذیری سه اپراتور(همراه اول-ایرانسل-رایتل)

اگه نباشه جاش خالی می مونه djmoslemok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بالاخره درخواست ترابرد به همراه اول من هم ثبت شد
    فقط خنده داره بنده یم ماه بود تلاش میکردم نمیشد دفاتر انجام نمی دادند و یا آنلاین ارور می داد که امروز راه حلشو پیدا کردم نام پدر بنده "ولی الله" هست که باید به صورت "ولی اله" وارد می شد تا ارور نده !عجب
    الان اس ام اس اومد از همراه اول که درخواستم ثبت شد باید برم دفتر خدماتی سیم بگیرم!
    بعد یک سوال سیمی که میدند 4G هست ؟یا معمولی و 3g هست؟

2. این کاربر از djmoslemok بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بالاخره درخواست ترابرد به همراه اول من هم ثبت شد
    فقط خنده داره بنده یم ماه بود تلاش میکردم نمیشد دفاتر انجام نمی دادند و یا آنلاین ارور می داد که امروز راه حلشو پیدا کردم نام پدر بنده "ولی الله" هست که باید به صورت "ولی اله" وارد می شد تا ارور نده !عجب
    الان اس ام اس اومد از همراه اول که درخواستم ثبت شد باید برم دفتر خدماتی سیم بگیرم!
    بعد یک سوال سیمی که میدند 4G هست ؟یا معمولی و 3g هست؟
    داداش درخواست من 15 روزه که ثبت شده ولی خبری نیست
    نمیخوام نا امیدت کنم ولی اگه شانس بیاری و درخواستت رد نشه حداقل 2 هفته زمان میبره تا فعال بشه بتونی استفاده کنی.
    در مورد 4g هم فقط یک جا تو کل ایران میتونی با همراه اول 4g بگیری اونم تهران محدوده میدان ونک هست.
    احتمالا خودشون 4g میدن بهت ولی به کارت نمیاد بهترین حالت 3g میگیره وگرنه که نسل 2 E میشه.
    در کل به نظرم رایتل و ایرانسل با اختلاف فاحش از همراه اول بهترن.
    Last edited by A.IvI.I.N; 03-08-2016 at 10:55.

4. 4 کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه djmoslemok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

نمیخوام نا امیدت کنم ولی اگه شانس بیاری و درخواستت رد نشه حداقل 2 هفته زمان میبره تا فعال بشه بتونی استفاده کنی.
    در مورد 4g هم فقط یک جا تو کل ایران میتونی با همراه اول 4g بگیری اونم تهران محدوده میدان ونک هست.
    احتمالا خودشون 4g میدن بهت ولی به کارت نمیاد بهترین حالت 3g میگیره وگرنه که نسل 2 E میشه.
    درست میگی ولی هدف من از ترابرد آنتن دهی بهتر شماره اصلیم هست متاسفانه ایرانسل در منطقه ما خوب آنتن نمیده و سرعتشم جالب نیست ولی همراه اول بهتره
    من خط ایرانسل و رایتل دیگه دارم این شماره اصلیم هست که می خوام چون همراه اول پوشش گسترده تری داره همراه اولیش کنم

6. این کاربر از djmoslemok بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه EDWARD WHITE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

در کل به نظر من و تجربه ای که از آنتن دهی دارم 2g اول ایرانسل به خصوص توی جاده ها خیلی بهتره حتی نت هم داره دوم همراه اول که اصلا کلا نت نداره توی نسل 2 اما صوت و پیام داره . ویژه رایتل که از آنتن اون دوتا استفاده می کنه و از هر دوشون بهرته اما خوب آنتنش مال خودش نیست به نظرم اومد صوتش کیفیت داره اما

3g اول ایرانسل و رایتل باهم توی مراکز استان ها رایتل بهتر هست سرعتش اما ایرانسل سرعتش کمتره از رایتل اما پوشش کلی بیشتری داره دوم همراه اول که آخر هم ما نفهمیدیم کجا ها داره و نداره و اون نقشه توی سایتش یا غلطه یا 2 تا گوشی من خرابه و روی 3g سوییچ نمی کنه .

4g اول ایرانسل خیلی خوب دوم رایتل سرعتش بالاتر از ایرانسله اما پوشش خیلی کم هست سوم همراه اول که خیلی به ندرت نصب کرده آنتن رو اگر هم تحت پوشش باشید باید بسته آلفا پلاس بخرید تا نسل 4 بشید که مسخرست اصلا

در حقیقت آنتن دهی همراه اول یه شایعست که جا انداختن تا مردم عادی بگن ! اگه اینطوری باشه پس رایتل سرتره از همراه اول چون رومینگ ملی داره و کیفیت صوتش بالاتره واقعا .. بعد من روستا ها پرسیدم همه ایرانسل استفاده می کردن به خاطر نتش حتی توی 2g خوب بوده ... من خودم توی جاده بودم با 2g ایرانسل پول ریختم به حساب از طریق اینترنت که برای خودم ثابت شد کار میکنه اما سرعت کم بود ... پمپ بنزین های توی جاده دستگاه کارتخوانشون کارت کشیدم که خیلی سریع بود و اصلا مکث نداشت که خیلی بعید می دونم سیمکارتشون غیر از ایرانسل باشه چون نسل 1 و 2 همراه اول واقعا داغونه ! بعد ما یه آشنا داریم همراه اول داره و زیاد میره سفر اگه بهش زنگ بزنیم و بگه در دسترس نیست .... اوقت می فهمیم طرف رفته سفر البته هیچوقت گوشیش رو خاموش نمی کنه بلکه همراه اوله که آنتن نمی ده !

اگه کلا نظر دیگه ای دارید خوشحال میشم منو از اشتباه دربیارید ..
    Last edited by EDWARD WHITE; 04-08-2016 at 00:05.

8. 3 کاربر از EDWARD WHITE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه EDWARD WHITE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

بیشتر از 2 هفته میشه که سیم کارت رو تایید کردم ولی هنوز رایتل فعال نشده و همراه اول فعاله.
    به رایتل هر روز زنگ میزنم فقط میگه داریم پیگیری میکنیم نباید انقد طول بکشه

خلاصه بلاتکلیف موندم.

این دوستمون هم که میگه استقبال کمه برعکس استقبال انقد زیاده نمیتونن جواب بدن الان روزی 750 تا شماره داره ترابرد میشه تازه خیلی هارو بی دلیل رد میکنن.

رفیق خودم رو رد کردن بخاطر بدهی که اصلا نداشت.

یعنی کوچکترین ایرادی باشه رد میکنن انجام نمیدن.

ولی یه چیزی برام مثل روز روشنه که همراه اول این وسط بد چجوری داره سنگ میندازه
    این همه معطل کرن منو اگه اخرش بپیچونن خیلی زور داره

750 در روز میشه 273750 در سال که اصلا هیچ مشکلی برای همراه اول باز پیش نمی یاد .. پس دلیلی نداره که نگران بشه و شبکه رو توسعه بده
    می خام سرم رو بکوبم به دیوار ... بعد این همه مدت اینا اصلا اینا سرمایه گذاری نکردن کاملا هم دلیلش برام معلوم شد...
    پس همون نسل 1 خواهیم موند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام ببخشید
    میخاستم بدونم که من الان همراه اول دائمی دارم ولی گوشی یک سیم کارت گرفتم همینطور که میدونید اینترنت همراه اول خوب نیست میخام بخاطر اینترنت ترابرد کنم به ایرانسل
    مبخاستم بدونم آیا هزینه های مکالمه و پیامک ایرانسل بیشتر از همراه اوله
    اینترنتم بعضی وقتا بیرون از خونه بدردم میخوره

فرستاده شده از Lenovo A3500-HVِ من با Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

در کل به نظر من و تجربه ای که از آنتن دهی دارم 2g اول ایرانسل به خصوص توی جاده ها خیلی بهتره حتی نت هم داره دوم همراه اول که اصلا کلا نت نداره توی نسل 2 اما صوت و پیام داره . ویژه رایتل که از آنتن اون دوتا استفاده می کنه و از هر دوشون بهرته اما خوب آنتنش مال خودش نیست به نظرم اومد صوتش کیفیت داره اما

3g اول ایرانسل و رایتل باهم توی مراکز استان ها رایتل بهتر هست سرعتش اما ایرانسل سرعتش کمتره از رایتل اما پوشش کلی بیشتری داره دوم همراه اول که آخر هم ما نفهمیدیم کجا ها داره و نداره و اون نقشه توی سایتش یا غلطه یا 2 تا گوشی من خرابه و روی 3g سوییچ نمی کنه .

4g اول ایرانسل خیلی خوب دوم رایتل سرعتش بالاتر از ایرانسله اما پوشش خیلی کم هست سوم همراه اول که خیلی به ندرت نصب کرده آنتن رو اگر هم تحت پوشش باشید باید بسته آلفا پلاس بخرید تا نسل 4 بشید که مسخرست اصلا

در حقیقت آنتن دهی همراه اول یه شایعست که جا انداختن تا مردم عادی بگن ! اگه اینطوری باشه پس رایتل سرتره از همراه اول چون رومینگ ملی داره و کیفیت صوتش بالاتره واقعا .. بعد من روستا ها پرسیدم همه ایرانسل استفاده می کردن به خاطر نتش حتی توی 2g خوب بوده ... من خودم توی جاده بودم با 2g پول ریختم به حساب از طریق اینترنت که برای خودم ثابت شد کار میکنه اما سرعت کم بود ... پمپ بنزین های توی جاده دستگاه کارتخوانشون کارت کشیدم که خیلی سریع بود و اصلا مکث نداشت که خیلی بعید می دونم سیمکارتشون غیر از ایرانسل باشه چون نسل 1 و 2 همراه اول واقعا داغونه ! بعد ما یه آشنا داریم همراه اول داره و زیاد میره سفر اگه بهش زنگ بزنیم میگه در دسترس نیست .... اوقت می فهمیم طرف رفته سفر البته گوشیش رو خاموش نمی کنه ....

اگه کلا نظر دیگه ای دارید خوشحال میشم منو از اشتباه دربیارید ..

حرفای شما کاملاً درسته
    و عالی ترین انتخاب هم رایتل هست که راحت میتونه همه جا با دو اپراتور دیگه رومینگ کنه و در شرایط دیگه هم از شبکه عالی و با کیفیت خودش که نسل سه و چهار هست با کیفیت صدای عالی

اگه نباشه جاش خالی می مونه FLiKS3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

حرفای شما کاملاً درسته
    و عالی ترین انتخاب هم رایتل هست که راحت میتونه همه جا با دو اپراتور دیگه رومینگ کنه و در شرایط دیگه هم از شبکه عالی و با کیفیت خودش که نسل سه و چهار هست با کیفیت صدای عالی
    سلام
    البته دوستان قبل از ترابرد مطمئن بشین. من هم طبق همین فکر رایتل گرفتم ببینم چطوریه که اگه مناسب بود بعدا همراه اولم رو ترابرد کنم روش. توی این چند روز میبینم که اولا فقط به همراه اول رومینگ میشه و کلا روی ایرانسل رجیستر نمیشه. ثانیا مشکلی که داره اینه که وقتی از محدوده پوشش رایتل خارج میشم سریع رومینگ میشه روی همراه اول ولی بعد که برمیگردم توی محدوده پوشش خود رایتل و میخواد برگرده روی رایتل خیلی طول میکشه و توی این مدت روی هیچ شبکه ای نیست. یعنی مثلا هربار شاید تا 20 دقیقه در دسترس نیست. میتونین هربار برین جستجوی شبکه کنین و رجیستر کنین روی رایتل که واقعا کار عقلانی و شدنی ای نیست. با پشتیبانی هم تماس گرفتم تایید کرد و گفت توصیه ما اینه که فقط روی رایتل باشین و رومینگ نکنین. فوقش بعضی جاها آنتن ندارین.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

13. 2 کاربر از FLiKS3R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

سلام ببخشید
    میخاستم بدونم که من الان همراه اول دائمی دارم ولی گوشی یک سیم کارت گرفتم همینطور که میدونید اینترنت همراه اول خوب نیست میخام بخاطر اینترنت ترابرد کنم به ایرانسل
    مبخاستم بدونم آیا هزینه های مکالمه و پیامک ایرانسل بیشتر از همراه اوله
    اینترنتم بعضی وقتا بیرون از خونه بدردم میخوره

فرستاده شده از Lenovo A3500-HVِ من با Tapatalk
    خیر ، هزینه مکالمات ایرانسل بیشتر نیست برای خطوط دائمی

15. 2 کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

خیر ، هزینه مکالمات ایرانسل بیشتر نیست برای خطوط دائمی
    اتفاقا الان ديدم هزينه ايرانسل انگار كمتره دقيقه اي ٤٩ واسه اي سيم

ببخشيد اي سيم فرق داره ؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •