در کل به نظر من و تجربه ای که از آنتن دهی دارم 2g
اول ایرانسل به خصوص توی جاده ها خیلی بهتره حتی نت هم داره
دوم همراه اول که اصلا کلا نت نداره توی نسل 2 اما صوت و پیام داره .
ویژه رایتل که از آنتن اون دوتا استفاده می کنه و از هر دوشون بهرته اما خوب آنتنش مال خودش نیست به نظرم اومد صوتش کیفیت داره اما
3g
اول ایرانسل و رایتل باهم توی مراکز استان ها رایتل بهتر هست سرعتش اما ایرانسل سرعتش کمتره از رایتل اما پوشش کلی بیشتری داره
دوم همراه اول که آخر هم ما نفهمیدیم کجا ها داره و نداره و اون نقشه توی سایتش یا غلطه یا 2 تا گوشی من خرابه و روی 3g سوییچ نمی کنه .
4g
اول ایرانسل خیلی خوب
دوم رایتل سرعتش بالاتر از ایرانسله اما پوشش خیلی کم هست
سوم همراه اول که خیلی به ندرت نصب کرده آنتن رو اگر هم تحت پوشش باشید باید بسته آلفا پلاس بخرید تا نسل 4 بشید که مسخرست اصلا
در حقیقت آنتن دهی همراه اول یه شایعست که جا انداختن تا مردم عادی بگن ! اگه اینطوری باشه پس رایتل سرتره از همراه اول چون رومینگ ملی داره و کیفیت صوتش بالاتره واقعا .. بعد من روستا ها پرسیدم همه ایرانسل استفاده می کردن به خاطر نتش حتی توی 2g خوب بوده ... من خودم توی جاده بودم با 2g پول ریختم به حساب از طریق اینترنت که برای خودم ثابت شد کار میکنه اما سرعت کم بود ... پمپ بنزین های توی جاده دستگاه کارتخوانشون کارت کشیدم که خیلی سریع بود و اصلا مکث نداشت که خیلی بعید می دونم سیمکارتشون غیر از ایرانسل باشه چون نسل 1 و 2 همراه اول واقعا داغونه ! بعد ما یه آشنا داریم همراه اول داره و زیاد میره سفر اگه بهش زنگ بزنیم میگه در دسترس نیست .... اوقت می فهمیم طرف رفته سفر

البته گوشیش رو خاموش نمی کنه ....
اگه کلا نظر دیگه ای دارید خوشحال میشم منو از اشتباه دربیارید ..