تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 61 اولاول ... 3642434445464748495056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 607

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2016-2017

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرمربی ایتالیایی از بازی امروز می گوید.

طرفداری- چلسی امروز با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اختلافش با تیم دوم جدول لیگ برتر را به ۱۰ امتیاز رساند. آنتونیو کونته در کنفرانس خبری بعد از بازی به اسکای گفت:
    امروز بازی سختی داشتیم و از قبل می دانستیم چنین چیزی در انتظارمان است. با این حال، باید از گرفتن یک امتیاز ناامید باشیم زیرا بازی را خوب شروع کرده بودیم. چلسی سعی کرد فوتبالش را بازی کند و موقعیت سازی کند. ذهنیتِ تیم هم خوب بود.
    کونته ادامه داد:
    هنوز ۱۳ بازی باقی مانده است و ۶ تیم می توانند قهرمان لیگ شوند. تاکید می کنم که هنوز چیزی تمام نشده است. تیم باید تعهدی را که برای بردن نشان داد، همچنان در بازی های آینده تکرار کند. بازیکنان انرژی زیادی برای این بازی گذاشتند و به همین دلیل گرفتن یک امتیاز، ناامید کننده است. برنلی با ارسال توپ های هوایی کار را سخت کرد اما من به سبک بازی این تیم احترام می گذارم. به برنلی بابت این بازی تبریک می گویم.

2. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

گري نويل: "شايد او (مورينيو) حسود باشد، شايد اين رو به عنوان يك تعريف در نظر بگيريد چون وقتي من بازي هاي چلسي رو نگاه ميكنم بنظرم انها خيلي متوازن بنظر مي آيند، تركيب صحيحي از ان چيزهايي كه مد نظر شماست.

"من هیچ بازی در این فصل از چلسی ندیدم که با خودم بگم اونها کسل کننده هستند، من دیدم که اونها در بازی خارج از خونه واقعاً فوق العاده بودند من دیدم که اونها وقتی نیاز بود تاکتیک پذیر بودند من دیدم که اونها فوتبال خوبی ارائه کردند.

وقتي بازي هاي چلسي را در اين فصل ديدم انها را به عنوان تيمي كه به سمت مسير درستي ميرفت ديدم و اگر مورينيو ان حرف را زد (چلسي تيم دفاعي است و با ضد حمله كار ميكند) شايد او يك ذره حسادت ميكند."

4. 4 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سرمربی چلسی در خصوص پیروزی مقابل وولور صحبت کرده است.

طرفداری - آنتونیو کونته سرمری تیم چلسی که شاگردانش شب گذشته در جام حذفی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معتقد است این سخت ترین دیدار چلسی تا اینجا در این رقابت ها بوده است.
    کونته در این خصوص به وب سایت رسمی چلسی گفت:
    به طور قطع این سخت ترین بازی ما در این رقابت ها تا کنون بوده است. ولی همه ما به خوبی در این خصوص آگاهی داشتیم. پیش از بازی در رختکن به بازیکنان در خصوص مشکلات احتمالی توضیح دادم. در انگلستان هیچ رقابت ساده ای وجود ندارد.
    وولور همپتون بازی را بسیار خوب آغاز کرد. آنها سعی کردند هجومی کار را آغاز کنند و کمی ما را تحت فشار قرار دادند. اما در نیمه دوم ما فوتبال خود را ارائه کردیم. دو گل زدیم و موقعیت های زیادی هم خلق کردیم. اما وولور همپتون شایسته احترام است.
    ما در لیگ در حال انجام کار بزرگی هستیم و در صدر جدول قرار داریم و حالا در جام حذفی هم به یک چهارم نهایی رسیدیم و من از این موضوع بسیار خوشحالم. اما باید این را بدانیم که هیچ چیزی آسان نیست. قهرمانی در هر دو جام بسیار سخت است اما برای آن تلاش خواهیم کرد.
    کونته در خصوص بازی کردن تری و فابرگاس از ابتدا نیز گفت:
    عملکرد آنها عالی بود. این آسان نیست که شما پس از مدت ها بازی نکردن بتوانید از ابتدا در ترکیب قرار بگیرید. تری و فابرگاس و سایر بازیکنان فوتبال خوبی را به من نشان دادند. فوق العاده است که چنین بازیکنانی را در تیم دارم زیرا می توانم روی همه آنها حساب کنم.
    کونته در پایان در خصوص تیم دسته پنجمی لینکن سیتی که با شکست برنلی به مرحله بعد صعود کرد نیز گفت:
    این دستاوردی بزرگ برای آنها و اتحادیه فوتبال انگلستان است. اتفاقی فوق العاده که فکر می کنم در ایتالیا نیز امکان پذیر باشد. این موضوع نشان می دهد که اگر شما در کار خود جدی باشی و مبارزه کنید هر چیزی امکان پذیر است. از این که در این کشور زندگی می کنم افتخار می کنم.

6. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چلسی 2- 0 ولورهمپتون
    میدلزبرو 3- 2 اکسفورد
    میلوال 1 - 0 لستر سیتی
    لینکون سیتی 1 - 0 برنلی
    .........................................
    4 تیم بعدی از برنده بازی های زیر صعود خواهند کرد :
    فولام - تاتنهام
    منچستر یونایتد -بلکبرن
    ارسنال - ساتون یونایتد
    منچسترسیتی - هادلسفیلد (بازی تکراری)

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چلسی باید به دنبال یک مدیر اجرایی جدید باشد.

طرفداری- باشگاه چلسی اعلام کرده است کریستین پورسلو، مدیر اجرایی آبی ها در پایان فصل از این تیم جدا خواهد شد. پورسلوی 53 ساله پیش از این در لیورپول این سمت را عهده دار بود. به گزارش FourFourTwo، پورسلو که در سال 2014 به چلسی پیوست به این تیم کمک کرد تا قرارداد های فوق العاده پرسودی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یوکوهاما رابرز به امضا برساند؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دومین قرارداد پیراهن با ارزش تاریخ لیگ برتر بود. پورسلو در صحبت با وبسایت باشگاه گفت:
    به همه آنچه به دست آورده ایم افتخار می کنم. چلسی حالا هم در درون و هم در بیرون از زمین موفق است و تیمی تجاری در کار است تا جایگاه چلسی در میان برترین ها را حفظ کند.

9. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

یک چهارم جام حذفی به منچستر خوردیم.
    بازی ۲۰ تا ۲۳ اسفند برگزار میشه (تاریخ دقیقش مشخص نیست.)
    بازی تو خونس!

11. 5 کاربر از Undercover-G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

میبریممممم

13. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چلسی 3 - 1 سوانسی؛ برد اسپانیایی آبی ها

چلسی موفق شد با نتیجه 1-3 و با درخشش ستارگان اسپانیایی خود در خانه سوانسی را مغلوب کرده و صدرنشینی خود را تثبیت کند.

به گزارش "ورزش سه"، چلسی برای تثبیت صدرنشینی خود در لیگ برتر باید در خانه از سد سوانسی می گذشت. بازی با برتری چلسی آغاز شد و این تیم در همان دقیقه 2 می توانست توسط پدرو به گل برسد اما ضربه او راهی به دروازه نیافت. در دقیقه 14 و روی همکاری دیدنی بازیکنان چلسی، فابرگاس درون محوطه صاحب موقعیت شد اما ضربه محکم او در آخرین لحظه به بازیکنان سوانسی برخورد کرد و وارد دروازه نشد.
    اما حملات میزبان بالاخره به نتیجه رسید و چلسی موفق شد در دقیقه 19 توسط فابرگاس به گل برسد. همکاری زیبای بازیکنان با پای عرضی و دقیق پدرو به درون محوطه همراه بود تا فابرگاس با ضربه ای زمینی و دقیق گل اول بازی را به ثمر برساند.
    در دقیقه 26 دگو کاستا در آستانه باز کردن دروازه سوانسی بود اما ضربه او با عکس العمل فوق العاده سنگربان سوانسی همراه بود. دقایقی بعد و با ارسال زیبای موسس، فابرگاس یک بار دیگر درن محوطه صاحب موقعیت شد اما ضربه چکشی او با واکنش زیبای فابیانسکی همراه بود. در ادامه، پدرو موقعیت خوبی برای گلزنی داشت اما نفوذ او به محوطه و ضربه او در نهایت در آخرین لحظه به مدافع سوانسی برخورد کرد و راهی کرنر شد. اما بعد از موقعیت سوزی های بازیکنان چلسی، سوانسی روی اولین موقعیت خطرناک خود به گل رسید. در ثانیه های پایانی نیمه اول و با ارسال سیگوردسون به درون محوطه، یورنته صاحب موقعیت شد و با یک ضربه سر فوق العاده باعث شد تا دو تیم با تساوی 1-1 به رختکن بروند.
    با شروع نیمه دوم، چلسی باز هم آهنگی هجومی به خود گرفت و می توانست در همان ابتدا به گل برسد اما ضربه دیدنی هازارد با واکنش بسیار خوب فابیانسکی همراه بود. در دقیفه 51، پاس رو به بیرون هازارد در پشت محوطه به فابرگاس رسید اما ضربه محکم این بازیکن به تیرک افقی برخورد کرد تا آه از نهاد کونته و هواداران چلسی بلند شود. در ادامه، چلسی علیرغم تسلط کامل بر جریان بازی قادر به خلق موقعیت خطرناک روی دروازه سوانسی نبود. اما برتری چلسی بالاخره نتیجه داد و این تیم در دقیقه 71 به گل رسید. روی پاس فابرگاس، پدرو در پشت محوطه صاحب موقعیت شد و با ضربه ای دیدنی و البته اشتباه فاحش فابیانسکی، گل دوم میزبان را به ثمر رساند.
    دقایقی بعد، سیگوردسون می تونست روی اشتباه کورتوا گل تساوی را به ثمر برساند اما این اتفاق رخ نداد. در دقیقه 83 نیز کانته در پشت محوطه صاحب موقعیت خوبی شد اما ضربه او به سمت آسمان رفت. اما چلسی موفق شد در دقیقه 84 گل سوم را نیز به ثمر برساند. نفوذ هازارد به درون محوطه با پاس به بیرون او همراه بود تا کاستا با ضربه ای محکم گل سوم را وارد دروازه فابیانسکی کند. در ادامه نیز اتفاق خاصی رخ نداد تا چلسی با پیروزی، همچنان صدرنشینی خود را ادامه بخشد.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فوق العاده بودیم
    واقعا عالی کار کردیم
    فوتبال سریع و روون
    فابرگای استثنایی بازی کرد
    هازاردم عالی بود
    پدرو هم دمش گرم چه گلی زد

خب تبریک خداروشکر بردیم . جدا از اینکه کلمنت تیم خوبی ساخته منتها سوانسی همیشه شانس خوبی هم داره ! بازی رفت هم با شاهکار داور یه مساوی گرفتن .
    فابرگاس یه جیزی فراتر از عالی بود . روی گل سوم هم که کار هازارد و دیگو عالی بود تا باعث بشه نتایج خیره کننده ی این فصل تو استمفورد بریج ادامه پیدا کنه .

16. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بازگشت خوش یمن لمپارد به خانه (عکس)

فرانک لمپارد، اسطوره باشگاه چلسی در جریان دیدار امروز تیم سابق خود برابر سوانسی مورد تجلیل قرار گرفت.

به گزارش "ورزش سه"، لمپارد که به تازگی و بعد از مدتی حضور در لیگ ایالت متحده از فوتبال خداحافظی کرد، امروز به ورزشگاه استمفوردبریج دعوت شد و در بین دو نیمه دیدار چلسی و سوانسی مورد تقدیر قرار گرفت. بازگشت او به ورزشگاه خانگی چلسی برای این تیم خوش یمن بود و شاگردان کونته موفق شدند علیرغم به پایان رساندن نیمه اول با تساوی، در 45 دقیقه دوم با گلهای پدرو و کاستا بر حریف غلبه کرده و صدرنشینی خود را استحکام بخشند.

18. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •