لوييس فيگو: براي بازي در اينترميلان متولد شدهام
-------------------------------------------------------------
"لوييس فيگو" گفت: براي بازي در اينترميلان متولد شدهام با وجود اين از وضعيتي كه از رئال مادريد بيرون آمدم، خشنود نيستم. به گزارش خبرگزاري اسوشيتدپرس از ميلان، وي كه يك روز پس از امضاي قراردادي دو ساله به ارزش ۷ميليون يورو با اينترميلان در يك كنفرانس خبري سخن ميگفت، اظهار داشت: به شيوهاي كه ميخواستم، مادريد را ترك نكردم با وجود اين ميخواهم از هواداران اين تيم كه هميشه مرا مورد حمايت قرار دادهاند، تشكر كنم. بازيكن اسبق سال جهان يك سال زودتر از اتمام مهلت قراردادش با رئال مادريد، پس از اينكه توسط "واندرلي لوكزمبرگو" مربي اين تيم از تركيب اصلي آن در ۸مسابقه آخر فصل گذشته حذف شد به عنوان بازيكن آزاد اعلام شد. فيگو افزود: در طول مدت فعاليت هر بازيكني امكان برخورد با افرادي كه به وي اعتماد ندارند، وجود دارد با وجود اين رئال مادريد در گذشته چيزهاي بسياري را براي من به ارمغان آورد. وي افزود: براي بازي در اينترميلان متولد شدهام از اينكه در اينجا هستم، بسيار خوشحالم. من اطمينان مسوولان باشگاه و هم تيميهايم را از زماني كه آنها را براي نخستين بار ديدم، احساس كردم. اين بازيكن همچنين از آمادگي خود براي حضور در تيم ملي پرتغال در ديدار برابر مصر خبر داد. وي گفت: تمرينات كمي داشتهام اما اگر از من دعوت شود دوشنبه به ليسبون ميروم. هافبك ۳۲ساله پرتغالي ادامه داد: فوتبال ايتاليا متفاوت با فوتبال اسپانياست. براي هرچه سريعتر سازگار شدن با آن، به شدت تلاش ميكنم. فيگو پس از "سانتياگو سولاري" و "والتر ساموئل"، سومين بازيكن رئال مادريد است كه در اين فصل با اينترميلان قرارداد امضا ميكند. اين باشگاه سال گذشته نيز "استبان كامبياسو" هافبك آرژانتيني رئال مادريد را به خدمت گرفت. فيگو گفت: از اينكه هم تيميهاي سابقم را اينجا ميبينم، خوشحالم. هميشه رابطه خوبي با همتيميهايم داشتهام. بازيكن سابق سال اروپا همچنين براي كمك به "آدريانو" مهاجم برزيلي اينترميلان در به ثمر رساندن گلهاي بيشتر در راستاي كسب نخستين عنوان قهرماني اين تيم از سال ۱۹۸۹تا كنون ابراز تمايل كرد. آدريانو پيراهن شماره ۱۰اينترميلان را يعني همان شمارهاي كه فيگو در مادريد به تن ميكرد، در اختيار دارد. فيگو پيراهن شماره ۷اين تيم را خواهد پوشيد كه پيش از اين در تيم بارسلونا و پرتغال به تن ميكرد.