خب کسی هم جواب مارو نداد پیشنهاد ویژه راستینم داره زمانش تموم میشه کسی جواب نمیده؟؟؟ بحثی که هست اینه که ادعا شده از 4g+ ساپورت میکنه آیا درسته؟ دوم اینکه امکان اتصال آنتن خارجی نداره این مشکلی پیش نمیاره؟من بین این مدل و lh92 و 8372 شک دارم راستش![]()
خب کسی هم جواب مارو نداد پیشنهاد ویژه راستینم داره زمانش تموم میشه کسی جواب نمیده؟؟؟ بحثی که هست اینه که ادعا شده از 4g+ ساپورت میکنه آیا درسته؟ دوم اینکه امکان اتصال آنتن خارجی نداره این مشکلی پیش نمیاره؟من بین این مدل و lh92 و 8372 شک دارم راستش![]()
فورجی پلاس که اون مدل ساپورت میکنه اما اینکه واغعا راست باشه یا دروغ شخصا تست نکردم اگر به دنبال مودم خوب هستین مدل زیر پیشنهاد میشه
huawei 5577-s 321
جزو بهترین مدل های هست که دیدم
مدل های دیگه ای هم هست اما مدلی که گفتم زمین تا اسمون فرغ داره از همه نظر
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
توی سایت راستین بازار که زده CAT4 !!! چجوری میگید 4G+ ساپورت میکنه؟؟
سوال:-آيا اين مدل (5575s)امكان پشتيباني 4g+ را ساپورت ميكند؟
جواب سایت به سوال: چنانچه منظور شما از 4G پلاس MiMo2x2 باشد مودم همراه HUAWEI E5575 از این قابلیت بهره می برد.
درست میگه؟
واقعا اینا بی سوادن میمو 2*2 برای کت 4 هست چه ربطی به تجمیع داره. البته عنوان پلاس خیلی برای این تکنولوژی جا نیفتاده معادل فنیش کت 6 هست بدون حرف و حدیث
5575 هم پلاس نیست
شرمنده شما خرید این مودم رو پیشنهاد می کنید؟بین 8372 و lh92 و این کدوم بهتره؟
من دقیق نمی تونم اظهار نظر کنم چون باهاش کار نکردم اما باتری 1500 میلی امپر کمه. اگر بیرون زیاد استفاده می کنید خیلی کمه و ال اچ 92 از این نظر بهتره. اگر بیرون نمی برید که همون 8372 خوبه نهایتش بعدا یه روتر خوب هم براش می خرید تا وای فایش قوی تر بشه
محض اطلاع ۸۳۷۲ نیاز به روتر جهت تقویت وای فای نداره چیزی که شما بهش اشاره کردی کردین wifi extander هست کارش گسترش محدوده وایفای هست
مودم huawei 5577 دومدل هست یکی باطری ۱۵۰۰ که به سفارش شرکت روسی ساخته شده و دیگری مودم خود کمپانی هست که باطریش ۳۰۰۰ میلی امپره و قطعات بدون دستکاری میباشد شماره مدلشم این هست 5577-s
مودم هواوی b315 بهتره یا تی پی لینک mr200? از لحاظ سرعت
Last edited by timsar jackson; 04-02-2017 at 06:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)