W800 که تو بازه ی قیمتی اون دوتا نیست .اول ببین چقدر میخوای هزینه کنی بعد توی اون رنج مقایسه کن .
W800 که تو بازه ی قیمتی اون دوتا نیست .اول ببین چقدر میخوای هزینه کنی بعد توی اون رنج مقایسه کن .
هزینه نهایی که میخوام بزارم واسش ۵-۵/۵ هست.
یعنی w800 اصلا توان رقابت ا اونا از نظر کیفیت تصویر رو نداره؟؟
با سلام
خدمت دوستان گرامی
میخواستم ببینم کنترل های 50 اینچی w805c سادست یا تاچه؟
کنترل داخل جعبش سادست :
کنترل تاچ رو جدا میتونین تهیه کنید
دوستانی که تی وی رو دارن این 2 مورد رو می تونن تست بگیرن ؟
توی آخرین آپدیت مشکل منوی Discover حل شده، بعد از اضافه کردن کانالها به لیست Favorite
کافیه در منوی Discover روی Favorite بیایید و یکی از کانالها رو باز کنید. بعد با دکمه های بالا و
پایین میتونید توی همون کانالهای Favorite گردش کنید.
سلام دوستان
مدل 50 اینچ 805 رو 2800 گفتن. تو عسلویه
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از کارتنش عکس گرفتم ولی با عکسی که شما از کارتن تلویزیونتون گذاشتین تفاوت داره و اون برچسب انرژی رو کارتنش نبود. ممکنه داخلش باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مورد دیگه اینکه رو کارتن ولی W80c نوشته بود. ولی برچسبش 805 بود عین عکس بالا.
برا شما هم رو کارتنش w80c نوشته؟
به نظرتون 808 خوبه یا همون 805 بخرم؟
درمورد کلمه ساخت مالزی بله متاسفانه رو برچسب نزده بود چیزی. برچسب انرژی داخل کارتن بود مال شما؟
شما چه سایزی خریدین؟
کنترل تاچ رو کدوم مدل هاست.
درود بر شما
من از فروشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بانه سفارش دادم و برام آورد و بعد از 1 ساعت تست مبلغ رو به
باربر پرداخت کردم.
قیمتی که به شما گفتن خیلی خوبه. ولی من روی برچسب کناری عبارت Made in malaysia رو نمیبینم.
در مورد پرچسب انرژی شاید برچسب رو کندن یا موقع حمل کنده شده چون فقط با یک چسب به کارتن چسبیده
در مورد عبارت W80C چون این پنلها از سری W80C هستن روی کارتن فقط شماره سری رو درج میکنه و روی
برچسب کناری مدل دقیق رو میزنه و برای من هم روی کارتن زده W80C
قبل از خرید زاویه دید رو تست کنید، در تمام زوایا نباید تصویر تغییر کنه و همچنین دقت کنید هاله های سفید
رنگ در پس زمینه سیاه نباید ظاهر بشه.
تفاوت 808 با 805 در اینه که در مدل 808 نرخ تصویر سازی یا همان Motionflow XR به مقدار 1000Hz هست
ولی در مدل 805 این مقدار 800Hz پس کیفیت تصویر در مدل 808 کمی روانتر هست. البته رنگ پایه ها هم
متفاوت هست و به غیر از اینها تفاوت مهمی ندارن.
من سایز 43 رو خریداری کردم که برای فاصله من تا تلویزیون مناسبه، اگه اتاق شما بزرگه و فاصله شما تا
تلویزیون زیاده اندازه بزرگتری را انتخاب کنید.
یکی از موارد آزاردهنده در این تلویزیون، نبود کنترل تاچ و عینک 3 بعدی هست که باید به صورت جداگانه
خریداری بشه. سونی با اینکارش من رو دلزده کرد و دفعه بعد اگه چیزی بخوام بخرم سراغ سونی نمیرم.
کمتر شرکتی مثل سونی از این دست کارهای بچه گانه انجام میده.
Last edited by Cyberlife; 27-08-2016 at 17:59.
من اخرین اپدیت رو دارم
وقتی تلویزیون رو ریست میکنی تا یک مدت خوبه ولی وقتی چند بار بین این Favorite های 1 و 2 و 3 حرکت میکنی جا به جا میشی یهو نمیدونم چی میشه انگار Bug میزنه یهو وارد home میشه و بعد از اون که میای بیرون دیگه تو Favorite ها با دکمه های بالا و پایین عوض نمیشه
تا ریست بعدی
باید منتظر آپدیت بعدی بشیم تا ببینیم این مشکل برطرف میشه، من توی فروم سونی مطرح میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)