داداش من اينقدر تو اين يه هفته ور رفتم همه اين ارورارو ديدم اما براى من هيچكدوم حل نشد
Sent from my iPhone using Tapatalk
داداش من اينقدر تو اين يه هفته ور رفتم همه اين ارورارو ديدم اما براى من هيچكدوم حل نشد
Sent from my iPhone using Tapatalk
کسی نمیدونه؟
کسی می دونه چطوری از تو فرودگاه نظامی هواپیما دزدید؟ لامصب نمیشه
سلام. آپدیت 2 رو کپی کنید و بعدش کرک 4 رو بریزید.
من فکر کردم بقیه پست هایی رو ک دوستان گذاشتن خوندی ب همون خاطر گفتم واسه محکم کاری به ترتیب بریز وگرنه آپدیت 2 و کرک 4 مشکلات رو حل میکنه
بهترین کرک و آپدیت واسه نسخه کورپک چیه؟
Launcher.exe رو میزنم ارور has stopped working میده
Last edited by Mehdi Bayern; 29-04-2015 at 12:23.
دوستانی که در مرحله ی federal investigation bureau مشکل دارند و بازی بیرون میپره(تو مرحله دزدی از یک ماشین حمل پول که باید ماشین زباله و ماسک و روپوش تهیه کنید و بعد با پلیسا درگیر میشید و بعد فرار می کنید و بعد ماشین زباله منفجر میشه. بعد از تماس با مایکل و هنگامی که میخواد شخصیت رو عوض کنید از بازی میاد بیرون و ارور stoping window میده) در صورت بروز مشکل باید روش زیر را انجام بدید.
یک راه حل این است که بعد از کشتن پلیس ها و قبل از منفجر کردن کامیون زباله، ۳ بار یا بیشتر یا کمتر اقدام به خودکشی کنید. این کار به شما این اجازه را میدهد که بتوانید این مرحله را skip کرده و به دیگر مراحل بازی ادامه دهید. این مشکل از کرک بازی نیست.
اون دسته از عزیزانی که در مرحله ی Caida Libre بازیشون کرش میکنه و ارور stoping window براشون میاد (توضیح مرحله: وقتی که به هواپیما با کارکتر مایکل تیر میزنید و بعدش با کارکتر ترور دنبال هواپیما میرید و بعدش هم با مایکل باید اون ماشین رو منفجر کنید . اما زمانی که بازی میخواهد به فرانکلین سویچ کند بازی کرش کرده و و ارور GTA V Has Stopped Working رو میده . در صورت بروز مشکل باید روش زیر را انجام بدید.
یک راه حل که کاربر ali پیشنهاد داده به این صورته: که باید اولا قبل از شروع مرحله اتو سیو بازی رو خاموش کنید و دوما اون ماشینی رو که مایکل قراره منفجر کنه نباید با مواد منفجره ، منفجر کنید و فقط باید با شلیک گلوله منفجرش کنید . در این صورت دیگه موقع تغییر شخصیت بازی کرش نمیکنه.
خب وقتی از مرحله میایم بیرون، بالاخره باید اون مرحله رو رد کنیم.
و باز هم مشکل داره؛ اینطور نیست؟
دوستان من نسخه 36 گیگی رو گرفتم و اینستال کردم ولی کلا 24 گیگ فضای هارد رو گرفت، این مشکلی نداره؟
جواب این سوال رو هم اگه بدید خیلی خوبه، اعصابم خورد شد دیگه![]()
دوست من شما یه اشتباه که کردی اینه که نسخه کامل رو نگرفتی و کورپک رو گرفتی!
برای نسخه کامل بازی آپدیت 2 و کرک چهار و نهایتا آپدیت 3 وکرک چهار تست شده روی ویندوز 8.1 حالا دیگه قضیه نسخه کورپک رو نمیدونم ولی بهتره تو هم این کار هارو بکنی
همچنین فایل های gta5.exe و gtavlauncher.exe رو از توی آپدیت 1 یا 2 ریپلیس کنی
Last edited by mobin20215; 29-04-2015 at 19:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)