تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 87 اولاول ... 3642434445464748495056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 870

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Grand Theft Auto V

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

داداش من اينقدر تو اين يه هفته ور رفتم همه اين ارورارو ديدم اما براى من هيچكدوم حل نشد

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دیگه واقعا خستم کرده.بازی رو نصب کردم.آپدیت و کرک هم کپی کردم.هیچ چیز اضافه ای هم نصب نکردم ولی ارور unrecoverable fault please restart the game میده.
    وقتی هم که فولدر آپدیت رو پاک میکنم آیکون launch رو میزنم نه اروری میده و نه تغییری میکنه.
    کسی نمیدونه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligoodbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

کسی می دونه چطوری از تو فرودگاه نظامی هواپیما دزدید؟ لامصب نمیشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اقا یکی جان من جواب بده یه هفتس دارم با بازی ور میرم :(
    سلام. آپدیت 2 رو کپی کنید و بعدش کرک 4 رو بریزید.

داره خودمونی میشه mobin20215's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

دوست عزیز مال من اون نسخه ایه که خودش نصبه ......
    بعدش من یه جا خوندم بعد از نصب آپدیت 3 فقط باید کرک 4 بریزیم.....
    مشکل Q هم بماند وقتی وارد بازی شدم....
    من فکر کردم بقیه پست هایی رو ک دوستان گذاشتن خوندی ب همون خاطر گفتم واسه محکم کاری به ترتیب بریز وگرنه آپدیت 2 و کرک 4 مشکلات رو حل میکنه

6. این کاربر از mobin20215 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mehdi Bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بهترین کرک و آپدیت واسه نسخه کورپک چیه؟

Launcher.exe رو میزنم ارور has stopped working میده
    Last edited by Mehdi Bayern; 29-04-2015 at 12:23.

تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

دوستانی که در مرحله ی federal investigation bureau مشکل دارند و بازی بیرون میپره(تو مرحله دزدی از یک ماشین حمل پول که باید ماشین زباله و ماسک و روپوش تهیه کنید و بعد با پلیسا درگیر میشید و بعد فرار می کنید و بعد ماشین زباله منفجر میشه. بعد از تماس با مایکل و هنگامی که میخواد شخصیت رو عوض کنید از بازی میاد بیرون و ارور stoping window میده) در صورت بروز مشکل باید روش زیر را انجام بدید.
    یک راه حل این است که بعد از کشتن پلیس ها و قبل از منفجر کردن کامیون زباله، ۳ بار یا بیشتر یا کمتر اقدام به خودکشی کنید. این کار به شما این اجازه را میدهد که بتوانید این مرحله را skip کرده و به دیگر مراحل بازی ادامه دهید. این مشکل از کرک بازی نیست.
    اون دسته از عزیزانی که در مرحله ی Caida Libre بازیشون کرش میکنه و ارور stoping window براشون میاد (توضیح مرحله: وقتی که به هواپیما با کارکتر مایکل تیر میزنید و بعدش با کارکتر ترور دنبال هواپیما میرید و بعدش هم با مایکل باید اون ماشین رو منفجر کنید . اما زمانی که بازی میخواهد به فرانکلین سویچ کند بازی کرش کرده و و ارور GTA V Has Stopped Working رو میده . در صورت بروز مشکل باید روش زیر را انجام بدید.
    یک راه حل که کاربر ali پیشنهاد داده به این صورته: که باید اولا قبل از شروع مرحله اتو سیو بازی رو خاموش کنید و دوما اون ماشینی رو که مایکل قراره منفجر کنه نباید با مواد منفجره ، منفجر کنید و فقط باید با شلیک گلوله منفجرش کنید . در این صورت دیگه موقع تغییر شخصیت بازی کرش نمیکنه.

9. 3 کاربر از mobin20215 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

نویسنده و کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل GOLDFINCH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

دوستانی که در مرحله ی federal investigation bureau مشکل دارند و بازی بیرون میپره(تو مرحله دزدی از یک ماشین حمل پول که باید ماشین زباله و ماسک و روپوش تهیه کنید و بعد با پلیسا درگیر میشید و بعد فرار می کنید و بعد ماشین زباله منفجر میشه. بعد از تماس با مایکل و هنگامی که میخواد شخصیت رو عوض کنید از بازی میاد بیرون و ارور stoping window میده) در صورت بروز مشکل باید روش زیر را انجام بدید.
    یک راه حل این است که بعد از کشتن پلیس ها و قبل از منفجر کردن کامیون زباله، ۳ بار یا بیشتر یا کمتر اقدام به خودکشی کنید. این کار به شما این اجازه را میدهد که بتوانید این مرحله را skip کرده و به دیگر مراحل بازی ادامه دهید. این مشکل از کرک بازی نیست.
    اون دسته از عزیزانی که در مرحله ی Caida Libre بازیشون کرش میکنه و ارور stoping window براشون میاد (توضیح مرحله: وقتی که به هواپیما با کارکتر مایکل تیر میزنید و بعدش با کارکتر ترور دنبال هواپیما میرید و بعدش هم با مایکل باید اون ماشین رو منفجر کنید . اما زمانی که بازی میخواهد به فرانکلین سویچ کند بازی کرش کرده و و ارور GTA V Has Stopped Working رو میده . در صورت بروز مشکل باید روش زیر را انجام بدید.
    یک راه حل که کاربر ali پیشنهاد داده به این صورته: که باید اولا قبل از شروع مرحله اتو سیو بازی رو خاموش کنید و دوما اون ماشینی رو که مایکل قراره منفجر کنه نباید با مواد منفجره ، منفجر کنید و فقط باید با شلیک گلوله منفجرش کنید . در این صورت دیگه موقع تغییر شخصیت بازی کرش نمیکنه.
    خب وقتی از مرحله میایم بیرون، بالاخره باید اون مرحله رو رد کنیم.
    و باز هم مشکل داره؛ اینطور نیست؟

داره خودمونی میشه Mehdi Bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من نسخه 36 گیگی رو گرفتم و اینستال کردم ولی کلا 24 گیگ فضای هارد رو گرفت، این مشکلی نداره؟
    بهترین کرک و آپدیت واسه نسخه کورپک چیه؟

Launcher.exe رو میزنم ارور has stopped working میده
    جواب این سوال رو هم اگه بدید خیلی خوبه، اعصابم خورد شد دیگه

تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

دوستان من نسخه 36 گیگی رو گرفتم و اینستال کردم ولی کلا 24 گیگ فضای هارد رو گرفت، این مشکلی نداره؟

جواب این سوال رو هم اگه بدید خیلی خوبه، اعصابم خورد شد دیگه
    دوست من شما یه اشتباه که کردی اینه که نسخه کامل رو نگرفتی و کورپک رو گرفتی!
    برای نسخه کامل بازی آپدیت 2 و کرک چهار و نهایتا آپدیت 3 وکرک چهار تست شده روی ویندوز 8.1 حالا دیگه قضیه نسخه کورپک رو نمیدونم ولی بهتره تو هم این کار هارو بکنی
    همچنین فایل های gta5.exe و gtavlauncher.exe رو از توی آپدیت 1 یا 2 ریپلیس کنی
    Last edited by mobin20215; 29-04-2015 at 19:41.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •