بی خیال سی پی یو شدم میخوام بترکونمش
---------- Post added at 10:05 AM ---------- Previous post was at 10:03 AM ----------
والا اون رکوردی که منم دیدم تست نداشت ولی باشه امتحان میکنم![]()
بی خیال سی پی یو شدم میخوام بترکونمش
---------- Post added at 10:05 AM ---------- Previous post was at 10:03 AM ----------
والا اون رکوردی که منم دیدم تست نداشت ولی باشه امتحان میکنم![]()
بفرما دوست عزیز اینم تست Super Piحالا باید رو رو هم اور کنم تایم بیاد پایین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تست با پرایم نه SUPER PI اونم نیم ساعتدما رو هم بگو
Last edited by TREASURES; 27-06-2010 at 09:30.
اول برو اینجا ببین من رکورد زدم یا نه از کجا میشه فهمید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:00 AM ---------- Previous post was at 10:59 AM ----------
چشم صبر کن بابا سیستم پکید انقدر بهش فشار اوردم![]()
تست گرفتم تا 4 دقیقه و 12 ثانیه مشکلی نبود دما هم روی 88 درجه بود ثابت!ییهو صفحه ابی اومد کاسه کوزمونو بهم ریخت
بابا یه خسته نباشید بگو داداش
![]()
دیدی گفتم دما شدید بالا میرهیه 5 دقیقه دیگه بیشتر بشه سیستم میره رو هوا
بلو اسکرین هم یعنی سیستم پایدار نیست دیگه
دما هم آخرش تا 63-62 خوبه
Last edited by TREASURES; 27-06-2010 at 10:43.
بابا چیکار منم فن استاندارده جت که نیست بتونه اینو خنک کنهدمای بالاشم از ولتاژ بالاشه ببینم میشه کاریش کنم چون توی ولتاژ1.520 دما نهایت 64 بود.
حالا برو اینجه ببیبن من چندم شدم
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اگه میخوای اور در حد بالا انجام بدی باید فکر فنشم بکنی دیگهاون ولتاژ 1.52 اگه با تست پرایم شده 64 درجه دیگه اون آخرشه
![]()
به روی چشم رفیق باید یه کولر مشتی گیر بیارم ولی خدایی توی همون فرکانس 3.7 اگه دما روی 60-65 ثابت باشه عمرا صفحه ابی بیاد...البته اینم حساب کن که ویندوز 7 برای اورکلاک اینجوری خوب نیست بیشتر از XP صفحه ابی میده![]()
منم e2200 دارمببین شما چیزی که باید دقت کنی اینه که این سی چی یو به ولتاژ vtt حساسه من خودم با vtt 1.35 و ولتاژ +12.5 توی فرکانس 3.1 پروفایل 24/7 دارم و الانم دارم باهاش کار میکنم! رکورد جهانی این سی چی یو 4998mhz هستش زیر نیتروژن بالاترین رکورد زیر ایر 3989 و من خودم با واتر 4069 ولید دارم البته با یک هسته ی فعال با دو هسته بیشتر از 4056 نتوسنشتم برم که خیلی هم فرقی نداره البته بالاترین فرکانس کاملا پایدار 3730 بود که با ولتاژ 1.7 بهش رسیدم البته باری یه تستی مثل سوپر پی تا 3900 هم پایداره شما با استوک بیشتر 3700 به نظر من نرو پردازندت آسیب میبینه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)