تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 755 اولاول ... 364243444546474849505696146546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Pedram Tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

من ميگم سه كاره يا 4 كاره ليزري بگير. تا حالا هيچ كس از خريدش پشيمون نشده. به خصوص كه چهاركاره ها، اسكنر كاغذكش (ADF) هم دارند كه كار اسكن متن رو راحت تر مي كنه. من چند ماه پيش و چند ما هپيش تر، 2 تاچهاركاره سامسونگ رو براي دو نفر خريدم هر دو راضي بودند.

سه كاره: hp 1005 (قيمت: 200 تومن) (اسكنر+پرينتر+كپير)
    چهاركاره: Samsung 4521 (قيمت: 300 تومن) (اسكنر تخت+اسكنر كاغذكش+پرينتر+كپير+فكس)
    دوست عزیز این چهارکاره که معرفی کردی پرینترش لیزریه دیگه؟ اگه باشه خیلی خوبه! چون من خیلی وقته می خواستم فکس هم بگیرم، راستی HP چهارکاره نداره؟ چون راستش من تو زندگیم از سامسونگ همیشه بد اوردم، البته شما که میگی خوبه ما قبولت داریم و میریم تو نخش!
    ار بقیه دوستان صاحب نظر هم خواهش می کنم نظرشونو بگن
    مخلصیم

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

با توجه به راهنمایی دوست عزیزم جواد من سوالمو به این شکل مطرح می کنم:
    یه چهارکاره می خوام که پرینترش لیزری باشه، مصرف کاملا خونگی، یعنی مثلا ممکنه دو ماه بشه که اصلا استفاده نکنم، ممکنه هم یه روز مثلا برای مورد خاص 100 صفحه یه روز پرینت بگیرم، ولی به طور متوسط شما در حد دو سه برگه در روز در نظر بگیرین
    کپی و اسکنرشم که دیگه خیلی گاهی گداری، چی بشه بخوام مدرکی چیزی ، مثلا ماهی یک بار! فکس هم فصلی یک بار!

به صورت خلاصه: دستگاه چهار کاره(پرینت لیزری سیاه و سفید+ اسکنر+ فکس+ کپیر) برای مصرف کاملا خانگی!

خیلی مخلصیم!
    منتظرم!

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با توجه به راهنمایی دوست عزیزم جواد من سوالمو به این شکل مطرح می کنم:
    یه چهارکاره می خوام که پرینترش لیزری باشه، مصرف کاملا خونگی، یعنی مثلا ممکنه دو ماه بشه که اصلا استفاده نکنم، ممکنه هم یه روز مثلا برای مورد خاص 100 صفحه یه روز پرینت بگیرم، ولی به طور متوسط شما در حد دو سه برگه در روز در نظر بگیرین
    کپی و اسکنرشم که دیگه خیلی گاهی گداری، چی بشه بخوام مدرکی چیزی ، مثلا ماهی یک بار! فکس هم فصلی یک بار!

به صورت خلاصه: دستگاه چهار کاره(پرینت لیزری سیاه و سفید+ اسکنر+ فکس+ کپیر) برای مصرف کاملا خانگی!

خیلی مخلصیم!
    منتظرم!
    بله ليزري هست. قابل شارژ هم هست. فكس اون هم حافظه داره. گوشي تلفن نداره، اما مي توني يه دونه گوشي معمولي بهش وصل كني و هنگام ارسال و دريافت فكس، مكالمه هم بكني.

اچ پي هم چهاركاره داره، اما چهاركاره مشابه 4521 در برند اچ پي مدل 3055 هست كه قيمتش 450 تومنه.
    ضمناً اين كه گفتي از سامسونگ شانس نياوردم، به هر حال، درسته كه پرينترهاي اچ پي معتبرتر از سامسونگ هست اما سامسونگ هم علاوه بر اين كه مارك معتبري هست، يك سال هم گارانتي داره و هر مشكلي داشته باشيد، نمايندگي ها جوابگو هستند. ما كه مشكل خاصي نداشتيم.

مي توني براي مقايسه چندكاره هاي مختلف به سايت:
    rayansaba.com
    سر بزني.

ضمناً دقيقاً براي اين مصرفي كه گفتي، ليزري بهترين گزينه هست و چون كار سنگين هم نميخواي انجام بدي نيازي نيست پول بيشتر براي اچ پي بدي. تنها تفاوت 4521 با 3055 در اين هست كه با دستگاه اول، نبايد بيش از 3000 برگ در ماه چاپ كني، اما دومي تا 5000 برگ در ماه هم كشش داره.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

بله ليزري هست. قابل شارژ هم هست. فكس اون هم حافظه داره. گوشي تلفن نداره، اما مي توني يه دونه گوشي معمولي بهش وصل كني و هنگام ارسال و دريافت فكس، مكالمه هم بكني.

اچ پي هم چهاركاره داره، اما چهاركاره مشابه 4521 در برند اچ پي مدل 3055 هست كه قيمتش 450 تومنه.
    ضمناً اين كه گفتي از سامسونگ شانس نياوردم، به هر حال، درسته كه پرينترهاي اچ پي معتبرتر از سامسونگ هست اما سامسونگ هم علاوه بر اين كه مارك معتبري هست، يك سال هم گارانتي داره و هر مشكلي داشته باشيد، نمايندگي ها جوابگو هستند. ما كه مشكل خاصي نداشتيم.

مي توني براي مقايسه چندكاره هاي مختلف به سايت:
    rayansaba.com
    سر بزني.

ضمناً دقيقاً براي اين مصرفي كه گفتي، ليزري بهترين گزينه هست و چون كار سنگين هم نميخواي انجام بدي نيازي نيست پول بيشتر براي اچ پي بدي. تنها تفاوت 4521 با 3055 در اين هست كه با دستگاه اول، نبايد بيش از 3000 برگ در ماه چاپ كني، اما دومي تا 5000 برگ در ماه هم كشش داره.
    مرسی جواد جان از توضیح کاملت. حالا من میرم سراغش ببینم می توانم همون 4521 رو گیرش بیارم، چون ما شهرستانی ها همیشه یه فاز عقبیم!
    بازم مرسی!

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

آقا من یه کم تو این فروما تاب خوردم همه از چند کاره ها بد گفتن.البته همه که نه.اکثرا.
    تو رو خدا بگین چند کاره برای مصرف خانگی هم بده؟ من می خوام چهارکاره لیزری بخرم

کـاربـر بـاسـابـقـه arash rashno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

سلام
    من جدیدا یه hp d1460 گرفتم
    حالا میخواستم بدونم با این کارتریج میتونم چند صفحه پرینت بگیرم
    ممنون
    بای

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقا من یه کم تو این فروما تاب خوردم همه از چند کاره ها بد گفتن.البته همه که نه.اکثرا.
    تو رو خدا بگین چند کاره برای مصرف خانگی هم بده؟ من می خوام چهارکاره لیزری بخرم
    اين بحث بار اول نيست كه مطرح ميشه.

من هم موقعي كه مي خواستم چندكاره بخرم با همين مشكل رو به رو بودم. همه يكصدا مي گفتند چندكاره نخر. اما هيچ كس نمي گفت كه من خودم داشتم و ناراضي بودم. بالاخره خودم رفتم اسكنر و پرينتر جدا خريدم. حالا هر وقت مي خوام مثلاً يه چيزي رو كپي كنم، كلي طول مي كشه تا PC رو روشن كنم و نرم افزار رو بيارم و اسكن كنم و بعد پرينت كنم و... . ولي بعد از اون، با تجربه خوبي كه از خريد دو تا چهاركاره سامسونگ داشتم چندكاره ها به خصوص مدل هاي ليزري رو به ديگران توصيه مي كنم.

حالا من تجربه خودم رو گفتم. لطفاً ديگران هم اگه تجربه اي دارند نظر بدند كه آقا پدرام بتونه با دلي آرام و قلبي مطمئن اقدام كنه و ما هم حساب كار دستمون بياد.
    Last edited by javad2625; 12-11-2007 at 00:52.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

اين بحث بار اول نيست كه مطرح ميشه.

من هم موقعي كه مي خواستم چندكاره بخرم با همين مشكل رو به رو بودم. همه يكصدا مي گفتند چندكاره نخر. اما هيچ كس نمي گفت كه من خودم داشتم و ناراضي بودم. بالاخره خودم رفتم اسكنر و پرينتر جدا خريدم. حالا هر وقت مي خوام مثلاً يه چيزي رو كپي كنم، كلي طول مي كشه تا PC رو روشن كنم و نرم افزار رو بيارم و اسكن كنم و بعد پرينت كنم و... . ولي بعد از اون، با تجربه خوبي كه از خريد دو تا چهاركاره سامسونگ داشتم چندكاره ها به خصوص مدل هاي ليزري رو به ديگران توصيه مي كنم.

حالا من تجربه خودم رو گفتم. لطفاً ديگران هم اگه تجربه اي دارند نظر بدند كه آقا پدرام بتونه با دلي آرام و قلبي مطمئن اقدام كنه و ما هم حساب كار دستمون بياد.
    من فردا با دلی آرام و قلبی مطمئن میرم دنبال چند کاره، مخصوصا 4521 پیشنهادی حاج جواد گل! دمت گرم که انقدر آنلاین جواب میدی. بعد میام خبرشو میزارم.

در آغاز فعالیت nima zozo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مرسی از راهنمایتون
    فقط یه سوال داشتم که جوهر افشان بگیرم یا لیزری؟ (برای خودم و خانگی میخوام بگیرم)
    و بین canon و hp کدومش بهتره؟(از لحاظ جوهر افشان و لیزری)
    ببخشید اگه سوالام بی ریخته
    مرسی

داره خودمونی میشه atoolah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ir.

پيش فرض

سلام.
    اقا یه چاپگر جوهر افشان حداکثر100تومن معرفی میکنید.???
    یه اسکنر هم میخواستم اونم زیر 100.
    برای خرید اسکنر باید به چی توجه کنیم میگن dpi بالا اصلا ربطی به کیفیت اسکن نداره درسته ؟

بعد جدا بکیرم بهتره یا با هم.؟
    اینا چیزای خوبیین ؟

CANON - PIXMA MP180
    EPSON - CX-3900

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •