تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 82 اولاول ... 3642434445464748495056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 820

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی فوتبال ایران | 2015 AFC Asian Cup

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

اقای درخشان هم فرمایش میفرمایند
    خب باباجان حالت عادی که ما به عراق نمی باختیم یک دفاع اخراج شد!!! با اینحال دوبار هم جبران شد این نشون میده عراق تیم قوی نبود اصلا هم عرضه بردن ما رو نداشت!
    آقای درخشان ملت رو درازگوش فرض کردن

2. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

کیروش هر چی باشه از امثال قلعه نوعی و درخشان و اینا خیلی بهتره
    چشماتونو بستین روی همه چی؟
    دوزار سرمایه گذاری کردن رو این تیم ملی که که حالا نتیجشو بخوان؟
    در ضمن گذاشتن داوری که تیم کشورش امکان داره در ادامه جام با یکی از دو تیم بازی کنه خلاف قوانین هست
    ما یه نفر تو کنفدراسیون نداشتیم که بتونه اعتراض کنه
    تیم اول اسیا
    تمام بحث های خلاصه میشه تو این چند کلمه واقعا به نکات با ارزشی اشاره کردی...

4. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

جواب کیروش به مصاحبه درخشان:

خدمت آقای درخشان می گویم ایشان چه اختیار فکری در خود می بینند که در مورد تیم ملی صحبت کند
    او به عنوان مربی زیر 17 سال زمانی که تیم دستش بود بهترین عملکردش این بود که با تقلب و با حضور بازیکنان صغر سنی 4 سال از مربی گری محروم شود
    به خاطر یک عمل غیرقابل قبول و او فقط باعث شرم کشور شد. ضمن اینکه در سال 1986 همراه 13 بازیکنان دیگر تیم ملی را تحریم کرد.
    آیا امروز هم می خواهید شاهد این مسائل درتیم ملی باشید؟

کی روش در ادامه این نشست گفت: پیکان، شهرداری تبریز، داماش و شاهین تیم هایی بودند که با درخشان به لیگ پایین تر سقوط کردند و پرسپولیس هم
    در 10 بازی با او 4 مسابقه را شکست خورده و اینها افتخارات آقای درخشان هستند

و او در حالی می گوید تیم ملی فوتبال تهاجمی بازی نمی کند که ما در هر بازی 1.72 گل به ثمر رساندیم اما تیم پرسپولیس که او این تیم را رهبری می کند 1.2 گل در هر بازی زده است.
    بنابراین چگونه به خود اجازه اخلاقی می دهد تا او و قلعه نویی در مورد تیم ملی حرف بزنند.

درخشان مربی تیم محبوبمه ولی به خدا کیروش بد نمیگه!

درخشان طوری میگه تفکرات دفاعی با کیروش به ایران آمد که انگار خودش همیشه 4-3-3 بازی می کرده

_ آقای درخشان اول یه سوزن به خودت بزن بعد یه جوال دوز به دیگران!

.
    .
    .
    .

به قلعه نوعی هم جواب داده تو همین مصاحبه که میتونید اینجا بخونید: ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

6. 5 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقای درخشان هم فرمایش میفرمایند
    خب باباجان حالت عادی که ما به عراق نمی باختیم یک دفاع اخراج شد!!! با اینحال دوبار هم جبران شد این نشون میده عراق تیم قوی نبود اصلا هم عرضه بردن ما رو نداشت!
    آقای درخشان ملت رو درازگوش فرض کردن
    نخیر فقط یه دفاع اخراج نشد..یه سرباز فراری اخراج شد که همه رو بازی داد!!! البته با حمایت کیروش
    سه تا گل خوردیم از همون جناح چپ! هیچ نقشه جایگزین هم نداشتیم...همه مات و مبهوت!!!!!
    یه دروازه بان پنالتی گیر با خودش نبرده بود کیروش!
    هر ایرانی ای که خواست با کی روش کار کنه نتونست..نمونه اش علی کریمی!!!
    محمد نوری و خلعتبری و عقیلی رو خط زد..در صورتیکه یه همچین روزایی بهشون نیاز داشتیم
    همه بازیها 20-30 درصد مالکیت توپ داشتیم
    تو پنالتی زن ها نفر اخر که تعیین کننده است و خراب کرد ، وحید امیریه که اگر من ببینمش نمیشناسمش! در صورتیکه گوچی اصلا پنالتی نزد!
    دیگه از این تیم با دفاع اتوبوسی خسته شدیم...از توجیهات کیروش هم خسته شدیم
    عراق رو هم میبردیم هیچ پ...ی نمشیدیم!!
    این کیروش هم همه ملت ایران رو درازگوش فرض کرده!!!
    Last edited by HDana; 24-01-2015 at 13:00.

8. 2 کاربر از HDana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza.1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نمیدونم از چیه این مربی دفاع می کنید؟؟؟؟شما مثلا میای 60 میلیارد تومن میدی به مربی خارجی برای چی ؟ برای چهارم شدن تو چهار تا تیم ؟ برای اوت شدن تو یک چهارم جلو عراق ؟ برا چپیدن تو گل جلو قطر و بحرین و امارات و عراق ؟(درصد مالکیت توپ رو نگاه::::::مقابل بحرین ۳۵ درصد ، در مقابل قطر ۳۸ درصد ، در مقابل امارات ۳۲ درصد ، در مقابل عراق ۳۴ درصد)اگه دایی و قلعه نویی و درخشان و جلالی یا فرکی بودن بحرین و قطر رو ‌نمیتونستیم ببریم ؟من نمیدونم این بابا چه افتخاری برای ایران اورده که بعضی ها اینقدر هلاکشن ، اون پولشو میبره عشق و حال میکنه شما ازش دفاع میکنید ؟ به خدا خنده دار تر از این ندیدم ‌جلو عراقی که لیگ نداره ، نصف کشورش دست داعشه و دارن ادم توش سر میبرن تیم ملیت اوت بشه بعد بیان در مدح سرمربیش داستان ببافن.
    والله توی هر زمینه ای هر نهاد یا فردی سرمایه گذاری میکنه فقط و تنها فقط یک دلیل بیشتر نداره اونم نتیجه دادن اون سرمایه‌گذاریشه ، کیروش هم نتیجه نداده ، ردش کنن بهتره.همین پول رو بذارن برای ساختن زمین یا کمپ یا برای تیمهای پایه هزینه اش کنن بهتره....
    در ضمن من استقلالی هستم- ولی میگم خوب شد که رحمتی را خط زد اما نه اینکه یه سوراخی مثل حقیقی رو بزاره تو گل!!
    من استقلالی ام- اما نکونام رانت اصلی تیمه
    من استقلالی ام - اما محمد نوری می توانست به عنوان طراح به تیم کمک کنه....
    من استقلالی ام-اما از قلعه نویی متنفرم
    اینارم گفتم که نگید این حرفام ربطی به استقلال و قلعه نویی داره....

10. 2 کاربر از reza.1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دیروز کیروش تو شبکه 3باز پکید به فدراسیون
    گفت بازیکن عراق 20سالشه ولی 30تابازی ملی وبین لمللی داره ولی بازیکن جوان ما همش 2تابازی جام ملت ها
    گفت 15تا بازی مثل بازی هایه امارات وبمن میدادید ببینید من چیکارمیکنم
    گفت عراق 10تا بازیه دوستانه داشته ولی ما همش2تا بخواطر بی پولی
    گفت لیگ نداره توپ ولباس درست نداره هیچی نداره این فوتبال فقط انتقادگرداره من با وجود اینا تیم ویک پارچه کردم وزیر فشاراینا بازیکنان جوان رو اوردم درحد امکانات نتیجه گرفتیم وراضیم اگه باز انتقاد گر و لغو بازیه دوستانه باشه کسانه دیگه بهتراز من میتونن سرمربی گری بکنن گفت من تیمی میخوام که پراز برنامه هایه مختلف باشه وزحمت فراوان
    .................................................. ....................................
    حرفایه من
    نه مثل ژاپن 1تن برنج وارد استرالیا کردن 100تا بازیه دوستانه کردن مثل تیم ما حذف شدن
    درضمن بعضی ازدوستان حرف رئال مادرید کیروش رو میزنن
    اخه عزیزه من کسی که با رئال کارکرده باشه با اون بازیکناش کم تیمیه؟تعجب میکنم ازکیروش که اومده سرمربیه همچین تیم ملی شده؟پس این سرمربی نباشه میخوای .دل بوسکرو بیارن؟
    اگه تورئال نتیجه میگرفت تا حالا برزیل با 100ملیون دلار خریده بودش وایرانو حساب نمیکرد این یه واقعیتیه
    این پولی که به کیروش میدن اصلا عددی نیست برا فدراسیون سرمربیه ایرانی فقط ارزون تره وفدراسیون بیشتر پول میکنه توجیبش نه فوتبال پیشرفت میکنه نه هیچی
    برا قوی ترشدن وپیشرفت ملیه یک کشور باید خیلی فراتراز ازاینا خرج کنن ولی میرن سرمربیه 1000ری میارن یا بابهترین سرمربی سر یک قرون 2000چونه میزنن
    اگه فوتبال نمیخوادپیشرفت کنه پس چرا وقت ملتو میگیرید اگه کیروش بده خوب دست بکن توجیبت بهترازاینو بیار همش ادعا هرچقدرپول بدی همون قدراش میخوری
    تیم اول اسایی که خیلی پایینه فدراسیونشون اگه یه فدراسیون فوتبال مثل ژاپن داشتیم الان ایران فوتبالش کل دنیاروگرفته بود شما بازیکنایه ایرانیو ببینید 1بازیه ملی وکلی بازدهی وتفکرعالی
    خیلی خوب گفتی خدایش .
    چند روز پیش تلویزیون برنامه گذاشته از ملت میپرسه : به نظرتون دولت برای بودجه سال دیگه توی چه بخشی بیاد صرفه جویی کنه ؟ اموزش ، یارانه ، (گزینه دیگه یادم نیست)
    نه که الان خیلی در این مقوله ها دارن خرج میکنن که بیان صرفه جویی هم بکنن . یعنی در این حد افتضاحه .

بعد با این شرایط اماده سازی میدونن که وضع تیم چطوریه این همه انتقاد هم میکنن . فدراسیون به نظر من زرنگ بازی در اورده .
    اومده کلی پول داده واسه کی روش و به قول خودشون بهترین مربی رو اوردن و از طرف دیگه یه پاپاسی خرج بازیهای تدارکاتی و ... نمیکنن .
    اینطوری ، هم میگن که ما واسه تیم ملی هزینه کردیم و هم در صورت باخت های تیم ملی تقصیر میفته گردن مربی . تازه پول یه مربی خیلی کمتر از پول بازیهای تدارکاتی در میاد .

12. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من نمیدونم از چیه این مربی دفاع می کنید؟؟؟؟شما مثلا میای 60 میلیارد تومن میدی به مربی خارجی برای چی ؟ برای چهارم شدن تو چهار تا تیم ؟ برای اوت شدن تو یک چهارم جلو عراق ؟ برا چپیدن تو گل جلو قطر و بحرین و امارات و عراق ؟(درصد مالکیت توپ رو نگاه::::::مقابل بحرین ۳۵ درصد ، در مقابل قطر ۳۸ درصد ، در مقابل امارات ۳۲ درصد ، در مقابل عراق ۳۴ درصد)اگه دایی و قلعه نویی و درخشان و جلالی یا فرکی بودن بحرین و قطر رو ‌نمیتونستیم ببریم ؟من نمیدونم این بابا چه افتخاری برای ایران اورده که بعضی ها اینقدر هلاکشن ، اون پولشو میبره عشق و حال میکنه شما ازش دفاع میکنید ؟ به خدا خنده دار تر از این ندیدم ‌جلو عراقی که لیگ نداره ، نصف کشورش دست داعشه و دارن ادم توش سر میبرن تیم ملیت اوت بشه بعد بیان در مدح سرمربیش داستان ببافن.
    والله توی هر زمینه ای هر نهاد یا فردی سرمایه گذاری میکنه فقط و تنها فقط یک دلیل بیشتر نداره اونم نتیجه دادن اون سرمایه‌گذاریشه ، کیروش هم نتیجه نداده ، ردش کنن بهتره.همین پول رو بذارن برای ساختن زمین یا کمپ یا برای تیمهای پایه هزینه اش کنن بهتره....
    در ضمن من استقلالی هستم- ولی میگم خوب شد که رحمتی را خط زد اما نه اینکه یه سوراخی مثل حقیقی رو بزاره تو گل!!
    چندتا پست قبلتر جواب آدمهای بیسوادی رو که فوتبال رو تو مالکیت توپ میدونن دادم

14. 4 کاربر از saxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چندتا پست قبلتر جواب آدمهای بیسوادی رو که فوتبال رو تو مالکیت توپ میدونن دادم
    نه آقا..اصلا بهتره اصلا توپ در مالکیت ما نباشه...فقط تکل بریم ...خطا کنیم...زرت و زرت اخراج بشیم......یا همیشه دفاع اتوبوسی کنیم.... الان فکر کنم با این فرض باسواد شده باشیم!! (متاسفانه طرز تفکر کیروش داره تو نسل جوان ماهم نهادینه میشه!!!!)

دمت گرم
    Last edited by HDana; 24-01-2015 at 13:09.

16. این کاربر از HDana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

این مثلن ۶۰میلیاردی که شما میگی در برابر رقم هایی بالایی که از کشور خارج میشه و از حق ملت زده میشه چیزی به حساب نمیاد که

نه حتمن انتظار داشتی کیروش تیم ملی ایران در حضور آرژانتین و نیجریه و بوسنی با اقتدار بفرسته مرحله بعد

اینجوری باشه ژاپن با این همه هزینه و بازی با تمامی تیمهای مطر ح در جام جهانی که عملن هیچی نشد در اسیا هم جلوی اماراتی اوت شد که یک شوت به چارچوب دروازه ایران نزد

اینقد وضع ایران خرابه که حتی فلسطین حاضر نمیشه با ایران بازی تدارکاتی انجام بده ( این یعنی اوج خاک بر سر بودن فدراسیون فوتبال ایران)در حالی که ژاپن قبل شروع مسابقات با برزیل بازی دوستانه انجام داد و نتیجه هم نگرفت و به خونش بازگشت

دم کیروش گرم خوب جوابی به این درخشان داد قبل شروع جام جهانی اومده بود شبکه ۲گفته بود باید کاری کنیم فقط از آرژانتین کمتر گل بخوریم حالا اومده اظهار فضل میکنه
    تو اگه بیل زنی برو باقچه خودت بیل بزن چند ماه دیگه جام باشگاهای آسیا شروع میشه نتایج جناب درخشان هم در آسیا معلوم میشه تو لیگ و حذفی که کاملا کارنامش مشخصه
    Last edited by clau; 24-01-2015 at 13:20.

18. 8 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

حرف شما متینه و قبول دارم اما یه نکته:

حاضرم قسم بخورم اگه کیروش بره، یک ریال، حتی یک ریال هم صرف این مواردی که گفتین نمیشه!

من کشته مرده کیروش نیستم و انتقاداتی که به کارش بود رو تو پستم صفحه قبل بیان کردم (پست شماره 448)

اگه کیروش بره و یک درصد احتمال بدم پولش صرف مواردی که شما گفتین میشه اولین نفری که انتقاد می کنه، منم!

ولی میدونم که نمیشه، همونطوری که تو جام های قبل با فضاحت بیشتری حذف شدیم و هیچ تغییری نکردیم.

در پناه حق

20. 4 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •