اقا من با میلان شروع کردم.ازم سهمیه جام یوفا رو میخواستن اخر فصل گرفتم.حالا هرچی باهاشون صحبت کردم قراردادمو تمدید نمیکنن.الان یه ماهه تو فصل جدیدم .قرارداد ندارم و دارم ادامه میدم![]()
اقا من با میلان شروع کردم.ازم سهمیه جام یوفا رو میخواستن اخر فصل گرفتم.حالا هرچی باهاشون صحبت کردم قراردادمو تمدید نمیکنن.الان یه ماهه تو فصل جدیدم .قرارداد ندارم و دارم ادامه میدم![]()
اخراج شدم چون به معنای واقعی کلمه تیم رو نابود کردم.خواستم تیمم کم گل بخوره در حالی که خوب هم گل می زد تغییر سیستم دادم از چهار چهار دو به چهار دو سه یک و بعدش نتایج زیر به بار اومد.بعد از تساوی شش به شش با چلسی:
![]()
البته بعضی مواقع بیرون اومدن از این شرایط خیلی سخت میشه ، به نظرم نمی بایست سیستم تیمت رو کلا عوض میکردی ، راستی قبل از تغییر سیستم تیمت جلو بود بعد گل میخوردی یا نه ، اگر جلو بودی هنوز به روال قبل حمله میکردی یا تیمت رو کمی متعادل تر میکردی
Last edited by ERPF; 13-01-2015 at 14:56.
برا دوستانی که تیمهای سطح پایینتر را مربیگری میکنن توصیه میکنم به خرید لوکا جوویچ (مهاجم نوک)، جین ماری دونگو (مهاجم نوک و وینگر راست) و دیاگنه (مدافع وسط و راست) حتما فکر کنن
هم قیمتشون پایینه هم سطحشون خیلی بالاست
نه اول گل می خوردم ولی تیم تو فاز حمله خیلی زیبا بازی می کرد و بیشتر گل ها با پاس های تو به عمق بود که بعد از تغییر سیستم کلاً چهارتا پاس مثبت پشت هم نمی دادند
سلام دوستان راهی هست درصد مالکیت توپ را بالاتر ببریم؟ من تو اکثر بازیها درصد مالکیتم پایینه و همش با ضد حمله بازیهار ا پیروز می شم حتی در مقابل تیمهای ضعیف
من از Retain Possession استفاده میکنم و موثره
البته مربی که مسئول تمرینات دفاعی ایست هم خیلی مهمه ، به نظرم بازیکنانی که به کار میبردی بیشتر ذهنیت هجومی داشتندو احتمالا بازیکنان که بیشتر حالت تدافعی داشتند در ترکیب تیمت کم بوده ( البته اگر ترکیب اصلیت همون عکسی بود که گذاشته بودی )
اگر قیمتشون بیشتر از 2 میلیونه که من بیخیال شم ، تا حالا نشده بودجه خرید بازیکن تیمم از 946 هزار پوند بیشتر باشه ! اگر هم با فروش قسطی هم با باشگاهی کنار بیائیم مشکل پرداخت حقوق داریم
قیمت همشون زیر 1 میلیونه
ولی اینکه چند بتونی بخریش رو نمیدونم
برو تو تیمهای بازیکن پرور مثل بارسا همیشه چندتا بازیکن خوب داره که گذاشته برا قرض دادن، معمولا هم حتی با 10% حقوق هم قبول میکنه که قرضشون بگیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)