برو به این آدرس: ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ ، بعد برو قسمت status مودم و بخش rate رو ببین چند نوشته؛یا اینکه یه عکس از صفحه status مودمت بنداز،بذار اینجا تا نویزو بقیه چیزاتم بهت بگم...
برو به این آدرس: ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ ، بعد برو قسمت status مودم و بخش rate رو ببین چند نوشته؛یا اینکه یه عکس از صفحه status مودمت بنداز،بذار اینجا تا نویزو بقیه چیزاتم بهت بگم...
بچه ها کسی میدونه سرعت ارت 3و یا 4 چقدره ؟
الان ارت 1 سرعتش 100 کیلوبایت هست!
آرت 3 و 4 هر دو رو روی 1152 کیلوبیت میبندن
عجب دزدین یعنی فر قشون هیچیه ؟!!! چند کیلوبایت سرعتسرعت میده ؟
سلام دوستان.
من چند سال پیش که از شاتل سرویس گرفتم، یه دونه از همین مودم های معمولی (سیم دار) هم از خود شاتل گرفتم. از همین مودم های زاکسل که خود شاتل میده...
حالا اگه بخوام مودم رو عوض کنم و مودم وایفای بگیرم چجوریاس جریانش ؟ حتما باید از خود شاتل بگیرم مودم رو یا اینکه خودم میتونم جداگونه تهیه و نصب کنم ؟ اگر میشه، مشکلی بابت نصب و تنظیمش نیست ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
تشکر....
120
آرت 4 دیرتر محدود میشه
رفقا الان شما با از چه هیلترشکنی استفاده میکنید؟ ک ر ی و دارم هر دقیقه قطع میشه
شما میتونی خودت مودم تهیه و نصب کنی ، الته کانفیگ کردن رو باید بلد باشی که چیز ساده ای هستش ولی خب باید یه بار انجام داده باشی تا بلد باشی.
شاتل برای سود خودش مودم میفروشه.
همین منظورتونه؟؟
Board ID: 96333EW Software Version: 3.10L.02.A2pB022g.d20h Bootloader (CFE) Version: before 1.0.37-5.12 Wireless Driver Version: 4.174.64.19.cpe1.0sd
This information reflects the current status of your DSL connection.
Line Rate - Upstream (Kbps): 256 Line Rate - Downstream (Kbps): 1024 LAN IP Address: 192.168.1.1 Default Gateway: 91.98.0.1 Primary DNS Server: 213.217.60.170 Secondary DNS Server: 213.217.60.172
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)