درود
تبریک میگم به رئالیا .
این اولین بازی بود که از فصل جدید اروپا دیدم و شاید نظراتم کامل نباشه
اگه کل بازی مثل نیمه اول بود مساوی رو نتیجه عادلانه ای میدونستم ولی وضعیتی که در نیمه دوم پیش اومد کاملا برد رو حق رئال کردش .
اگه بگم به انریکه باختیم بی راه نگفتم فکر کنم. واقعا تکلیفش با خودش مشخص نبود چیه . از یه طرف متیو رو گذاشته سمت چپ که بار دفاعی تیم بره بالا مثلا و از یه طرفی هم بهش وظیفه نفوذ مداوم داده بود که نه اصلا توانایی یه حرکت مثبت رو داشت اون جلو و نه میتونست برگرده (گند زد به تیم).
بیشتر وقتها تا این میخواست برگرده توپ یبار تا دم دروازه ما میرفت و برمیگشت . به نظرم ترکیب 4 نفره دفاع با دو تا هافبک دفاعی خیلی خیلی بهتر و موثر تر میتونست باشه . یعنی ترکیب آلبا-متیو-پیکه و آلوز 4 نفر دفاع میبودن و بوسکتس و ماسکرانو (یا راکیتیچ) دوتای هافبک دفاعی .
اما در مورد بازی . نیمه اول به نظرم بازی داشت روال طبیعی ـش رو طی میکرد و دقیقا چیزی بود که انتظارشو داشتم . بازی سریع و حملات پی در پی رئال و امید بارسا به ضد حملات که جوابم داد و به گل رسیدیم و بعدش هم با پنالتی گل خوردیم و 1-1 تموم شد نیمه اول .
نیمه دوم اما نمیدونم چه بلایی سر تیم اومد که همه بازیکنای تیم به غیر از یکی دو نفر چند لول بازیشون افت کرد . دنی آلوز و پیکه و بوسکتس از جمله بازیکنایی بودن که نیمه اول مسلط بازی میکردن و نیمه دوم به فاجعه تبدیل شده بودن. این میون بزرگترین اشتباه رو هم تعویض ژاوی میدونم نه بازی دادنش . ژاوی درسته ژاوی چند سال قبل نیست ولی مشخصا از اینیستا حداقل بهتر و مسلط تر بازی میکرد و من بودم به جای ژاوی اینیستا رو تعویض میکردم و راکیتیچ رو جاش میاوردم . کلا نیمه دوم فاجعه بودیم و دیگه وضعیت طوری شد که این نتیجه برام راضی کننده بود . بنظرم ماسکرانو و نیمار بهترین بازیکنانمون بودن در این بازی .
سوارز هم بد نبود و ریز حرکاتی که تو بازی دیدم ازش منو امیدوار میکنه هر چند که هنوز وقت لازمه تا راه بیافته .
اگه انریکه بتونه بیشتر به جوونا میدون بده بهتره
و من الله توفیق /