اره فکر کنم همونه . جدا محسن یگانه نیست . خیلی صداش شبیهه . گفتم چرا محسن یگانه خودش خبری نداده بود از این اهنگ .
اره فکر کنم همونه . جدا محسن یگانه نیست . خیلی صداش شبیهه . گفتم چرا محسن یگانه خودش خبری نداده بود از این اهنگ .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ ن : اگه خدا هوای ما رو داره پس کی هوای آرژانتین و نیجریه رو داره؟!
خب معلومه : داور![]()
خوانندش حامد محضر نیاست
محتوای مخفی: حامد محضر نیا
یعنی نکونام از حاج صفی و آندو بهتر بوده؟![]()
واقعا نمی دونم روی چه حسابی این طوری محاسبه می کنن.
به نظر من آندو جزء سه تای اول ایران بوده ( توش شک ندارم ) ولی متاسفانه دهمه توی ایرانیا...
بهترینای ایران از نگاه من:
1. مهرداد پولادی
2. آندو تیموریان
3. رضا قوچان نژاد
4. اشکان دژاگه
5. سید جلال حسینی
6. احسان حاج صفی
بالاخره بازیکنی که پیراهن مسی را گرفت مشخص شد
بعد از قرعه کشی جام جهانی و اینکه مشخص شد تیم ملی ایران در کدام گروه قرار گرفته جنجال ها سر پیراهن لیونل مسی آغاز شد.
داستان اینکه کدام بازیکن صاحب پیراهن لیونل مسی می شود شد دست مایه ساختن جک ها و سوژه ای شد بین فوتبالیست ها که کدام بازیکن پیراهن شماره 10 آلبی سلسته را از آن خود خواهد کرد.
گفتگوی نکونام با مسی در ابتدای بازی این تصور را به وجود آورد که کاپیتان ایران، با مسی قرار گذاشته تا پیراهن او را بگیرد اما نکونام به صراحت گفت در تمام مدتی که در اسپانیا مقابل مسی بازی کرده هم پیراهن او را نگرفته است.
اما اولین بازیکنی که عکسش را با مسی در صفحات اجتماعی منتشر کرد محمدرضا خانزاده بود. پیراهن قرمز در دست مسی در آن عکس باعث شد خیلی ها فکر کنند خانزاده پیراهن مسی را گرفته و پیراهن خودش را داده اما این بازیکن هم اعلام کرد پیراهن مسی دست او نیست.
چند روز بعد از بازی ایران با آرژانتین عکس های یادگاری بازیکنان ایرانی با بازیکنان آلبی سلسته منتشر شد. بازیکنانی مثل حاج صفی و خانزاده عکس های خود را منتشر کردند و هنوز معلوم نبود پیراهن مسی دست کدام بازیکن است.
شاید کسی فکرش را هم نمی کرد مهرداد پولادی ستاره ایران در جام جهانی باشد اما این اتفاق افتاد و شاید پیراهن مسی کمترین پاداش برای نمایش درخشان او مقابل آرژانتین باشد.
پولادی بعد از بازی بی سر و صدا پیراهن مسی را از او گرفت و جالب است که بقیه ملی پوشان هم از این اتفاق باخبر نشدند تا مدافع چپ تیم ملی سوغاتی ارزشمندی با خودش از آرژانتین بیاورد.
![]()
چقدر جالب
نکونام: پيراهن مسي را من گرفتم
کاپيتان تيم ملي فوتبال ايران چند روز پس از اينکه گفته بود پيراهن مسي را نگرفته اعلام کرد که پيراهن کاپيتان آرژانتين اکنون در خانه او است.
در حالي که جواد نکونام پس از بازگشت به ايران بعد از مسابقات جام جهاني 2014 گفته بود پيراهن ليونل مسي را نگرفته اما اين بار در اظهار نظري کاملا متفاوت اعلام کرد که پيراهن کاپيتان تيم ملي آرژانتين را گرفته است.
نکونام پيش از اين گفته بود: «من بازيهاي ملي زيادي دارم. مقابل آلمان و برزيل در گذشته بازي کردهام و ميتوانستم پيراهن بازيکنان بزرگي را بگيرم اما اين کار را نکردم و اينکه گفته شده من پيراهن مسي را گرفتهام، صحت ندارد. من 6 سال در لاليگا مقابل مسي بازي کردم و به راحتي ميتوانستم در آن زمان از او پيراهن بگيرم. داشتن پيراهن مسي افتخار است و کساني که در مورد گرفتن پيراهن از مسي حاشيه درست کردهاند اگر مسي را ببينند گريه ميکنند. پيراهن تيم ملي ايران با ارزشتر از پيراهن مسي است.»
نکونام اما امشب در برنامه زنده تلويزيوني 2014 گفت که پيراهن مسي را پس از بازي با آرژانتين گرفته و اکنون در منزلش است.
اينکه کدام بازيکن ايران پيراهن مسي را دريافت کرده سوالي بود که پس از بازي با آرژانيتن مطرح شد که امشب مشخص شد لباس مسي به نکونام رسيده است.
امشب تو برنامه 2014 گفت !!!!
واقعا ملت رو چی فرض کرده ؟؟
بعد از بازی معلوم نیست به چه دلیلی دروغ گفته که پیراهن رو نگرفته
ولی الان میگه که گرفته !!!
به حرف اینم نمیشه اعتماد کرد !!
آقا کل بازی رو ول کرده بود چسبیده بود به پیراهن مسی !!![]()
ولی خوبیش اینه که دادش به پولادی ( البته قول داد )
این جواد خان نکونام از اونجایی که یادمه پاچه خوار مسی و ژاوی و اینستا بوده از 10 سال پیش تا الان.......
اون تیکه اش باحال بود که میگفتن مسی تو بازی به پولادی هی اشاره میکرده "پس هدیه چی شد ؟ هدیه من کو ؟"![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)