با سلام خدمت اساتید موبایل :
دوستان در تنظیمات اس ام اس ، بخشی داره برای شماره خدمات ، اون رو پاکش کردم الان هم نمی دونم اون شماره چنده . باید اون شماره رو چه جوری گیر بیارم ؟؟؟؟ الان هر اس ام اسی هم می فرستم قبول نمی کنه و بر می گردونه ؟
با سلام خدمت اساتید موبایل :
دوستان در تنظیمات اس ام اس ، بخشی داره برای شماره خدمات ، اون رو پاکش کردم الان هم نمی دونم اون شماره چنده . باید اون شماره رو چه جوری گیر بیارم ؟؟؟؟ الان هر اس ام اسی هم می فرستم قبول نمی کنه و بر می گردونه ؟
سلام عزيزمنوشته شده توسط shervin0311
اصولا شماره 9891100500+ هستش برا هر شهر هم فرق مي كنه اخر اين شماره رو مي توني 510 برا تهران امتحان كني 505 هم هست
![]()
نوشته شده توسط hrm
سلام دوست عزيز
تنظيم كردي كه صداش هنوز ضعيف هستش؟
![]()
عضويت جديدت رو به پي سي تبريك ميگمنوشته شده توسط Sony_Ericsson
![]()
نه دوست من هنوز نيومده و به نظر من تو مايه هاي 450-500 مي ارزه البته اولش كه بياد خيلي بيشتر از اينه در ضمن گوشي مورد علاقه من هم هست![]()
دوست من در خدمتيمنوشته شده توسط hrm
![]()
والا چون در حال حاضر گوشي ندارم نميتونم كمكت كنم ولي فكر ميكنم داشته باشهنوشته شده توسط boob
![]()
نوشته شده توسط sahl
سلام
بستگي به اين داره كه چقدر ازش كار مي كشي
با گوشيت اهنگ گوش مي دي ؟
يا زيادي روشن هستش ؟
دوست عزيز عضويت جديد شما رو هم تبريك ميگمنوشته شده توسط sahl
![]()
اگه راستش رو بخواي تقريبا تمام مدلهاي سوني مشكل شارژ و باطري دارن چون حالت مولتي مديا هستن مصرفشون زياد هست و اين دليل خوبي براي زود تموم شدن باطري هست![]()
با اينحال اين دوتا كار رو بكني يه كمي كمكت ميكنه
1- اسكرين سيور ساعتت رو خاموش (غير فعال) كن
2- كنتراست نور گوشيت رو هم روي 50% بزار
3- در ضمن بلوتوثت هميشه خاموش باشه مگر موقعيكه ميخواي ازش استفاده كني
و اينكه گوش كردن آهنگ با صداي زياد هم باطري رو زود ميخوابونه
موفق باشي![]()
براي تهران 511 هم فكر كنم جواب ميدهنوشته شده توسط jaafar
![]()
نوشته شده توسط jaafar
دوست عزیز ممنون که جواب سوالم رو سریع دادی .ولی آیا توی هزینه اس ام اس هم تاثیری می زاره ؟؟؟؟؟
نمي دونمنوشته شده توسط shervin0311
![]()
فكر نكنم تاثير زيادي داشته باشه
من وقتي كه اس ام اس نمي فرسته معمولا اخر شماره پشتيبانيرو عوض مي كنم تا با يكي از اونا بفرسته
![]()
سلام ...
آقايون يه سوال ساده ... چه جوري ميشه يه فولدر جديد براي اس ام اس ها درست كرد ... يعني چند تا فولدر درست كرد و اس ام اس هاي مختلف رو تو اونا دسته بندي كرد ... ممنون مي شم اگه منو كمك كنيد ...
نوشته شده توسط jaafar
گلم ممنون درست شد . فقط اگه در مورد قیمت فهمیدی به ما یه اطلاعی بده . ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)