در کل ایران نتیجه خوبی گرفت
اونایی که میگن آبروی ما رفت و ضد فوتبال بازی کردیم و ... اگه ایران فرضا میومد با سه مهاجم کار می کرد و کلی هم هجومی بود ولی 2 بر صفر می باخت الان همه می گفتن وای چه قدر ایران خوب بازی کرد و خوب باخت؟!
همون اول که ترکیب نیجریه رو دیدم گفتم نیجریه تیم نیست ولی بالاخره بازیکنای خطرناکی هم داشت و اگه ایران خوب دفاع نمی کرد می تونست راحت گل بخوره
اگه توی فاز حمله بیشتر برنامه داشتیم می تونستیم با یه گل یه برد شیرین بدست بیاریم ولی از چند تا ضد حمله خوب استفاده نکردیم
من از عملکرد اکثر بازیکنا راضیم و اونایی که بازیکنا رو مسخره می کنن بهتره اینو در نظر بگیرن اینجا جام جهانیه و پتانسیل ما در این حد نیست که بیایم با ترکیب هجومی بازی کنیم
در کل فکر کنم بعضی دوستان منتظر بودن که هر نتیجه ای بدست بیاد سیل انتقادها رو از ایران شروع کنن!
بهترین بازیکن زمین هم آندو بودش ولی بقیه هم وظایف خودشون رو خیلی خوب انجام دادن
نمی دونم چه فکری کردن جان اوبی میکل رو بهترین بازیکن زمین انتخاب کردن و احتمالا گشتن معروفترین بازیکن کیه همونو بهترین بازیکن انتخاب کنیم
حالا باید دید بازی با آرژانتین به چه صورت میشه
ترکیب احتمالا همینه و بعیده مثلا توی هافبک گوشه از مهره های هجومی تر استفاده بشه و احتمالا باز از خسرو و حاج صفی که دفاعی تر و دونده ترن استفاده میشه
یه نکته جالب هم دوندگی بالای بازیکنا بود و واقعا فکر نمی کردم خسرو بتونه برای خودش 11 کیلومتر رو ثبت کنه!