تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 99 اولاول ... 364243444546474849505696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 988

نام تاپيک: آرشیو / FIVB World League 2014 | با حضور ایران

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ولی انصافا اگر ما به جایه برزیل بودیم با این بازی چه فکری میکردیم ؟ کاملا مشخص بود دو تیم از نتبجه راضی هستند ..البته خودم هم دوست دارم لهستان بیاد بالا ...
    این چیرلیدر لهستان مثل اینکه خیلی دوستان صدا و سیمای رو اذیت کرده

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

حتی با این باخت هم برزیل میاد مرحله بعد !!

در صورتی که فردا 3-0 هم ببیازیم و برزیل 3-1 ببره بازهم برزیل میاد بالا !!!!

درصورتی برزیل صعود نمیکنه که ببازه یا 3-2 ببره !!!!

برزیل اگه 3-0 و 3-1 ببره بعدش لهستان هرنتیجه ای بگیره بازهم برزیل صعود میکنه !!

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

منم حالم بهم خورد خدایا هرچی زن هست از روی زمین حذف کن تمام بازی ها هم ایران میزبان باشه که خانم ها ورزشگاه حق ندارند برن الهی تا اینقدر به شعورمون توهین نشه

+

اقا این موسوی این چه وضعیه چرا با اعصاب ملت بازی میکنن؟ سرویس آخرش رو به تور میزد بهتر نبود؟

اصلا عبادی پور خوب نبود چقدر هم که بهش بازی دادندرسته دفاع عقب میرزاجانپور ضعیف تر از عبادی پور هست اما انصافا امتیازگیری در اسپک میرزاجانپور و اعتمادبه نفسش در سرویس ها خیلی بهتر از عبادی پور هست ((اگر دقت کنید بین بازیکن های امروز ایران میرزاجانپور و قائمی کمترین خطای سرویس پرشی رو داشتند!))
    کلا فکر کنم مهدوی و عبادی پور را اوردن تا کار لهستان آسون بشه

4. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

کلا مشخص بود این بازی رو خود ایران عمدا شل گرفته ولی این کار واسه صعود اهستان واقعا ریسکیه چون اگه برزیل بازی بعدیشو سه امتیاز بگیره با هر نتیجه ای لهستان حذف میشه و برزیل میاد بالا

6. این کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

+

اقا این موسوی این چه وضعیه چرا با اعصاب ملت بازی میکنن؟ سرویس آخرش رو به تور میزد بهتر نبود؟

اصلا عبادی پور خوب نبود چقدر هم که بهش بازی دادندرسته دفاع عقب میرزاجانپور ضعیف تر از عبادی پور هست اما انصافا امتیازگیری در اسپک میرزاجانپور و اعتمادبه نفسش در سرویس ها خیلی بهتر از عبادی پور هست ((اگر دقت کنید بین بازیکن های امروز ایران میرزاجانپور و قائمی کمترین خطای سرویس پرشی رو داشتند!))
    کلا فکر کنم مهدوی و عبادی پور را اوردن تا کار لهستان آسون بشه
    دوست عزیز شما موقعیتی بهتر برای بازی دادن به جوانان مستعد سراغ دارید که میگید نباید عبادی پور بازی داده میشد ؟ صعود ما قطعی شده و نتیجه بازی هم هیچ اهمیتی واسمون نداره / چنین تجربه ای در 20 سالگی به هر والیبالیستی نمیرسه ...
    ضمن اینکه مهدوی هم واقعا پاسور خوبیست و امروز هم اصلا نمایش بدی نداشت .
    ولی واقعا در مورد سرویس موسوی من هم با شما موافق هستم و درک نمیکنم چرا اینجوری زد !

جدا امیدوارم این توپ جمع کن ها در مرحله نهایی پسر باشند تا اعصاب ما 2 ساعت مداوم نابود نشه . شرت پوشیدن این توپ جمع کنا هم واسمون مایه شکنجه شده . . .
    :|
    Last edited by Shoofaj; 05-07-2014 at 00:51.

8. 2 کاربر از Shoofaj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

واقعا نشون دادن بازی افتضاح بود خیلی عوضیا هی به ملت میگن تصویرخراب شده ارتباط قطع شده خنده داره برزیل وبه اون راحتی فوتبالشو نشون میده ولی لهستان به این نزدیکی ارتباط خوب نیست اصلا بازی ندیدیم هی صحنه تکراری دیدیم لاکردار همه زناشون لباساشون ناجوربود بازتوایتالیا یه شورت بلند زناشون داشتن میومدن زمین تمیزکنن ولی لهستان اصلا شورت نداشتن بایه شورت کوچیک ولباس ناجوربودن بعضی هاشون هم اون گوشه زمین داشتن میرقصیدن

اوف من فکرکنم تیم ملی به فکراونا بودتابازی اصلا تلویزیون بازی نشون نداد اصلا تکرارصحنه بازی ازصدتافحش هم بد تربود یانشون ندن یانشون هم میدن خوب نشون بدم من فکرکنم توبازی هایه نهایی توایتالیاهم همین وضع باشه

10. این کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه maziyarkhani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بازی های دور نهایی رو خدا رو شکر که rai نشون میده

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

واقعا نشون دادن بازی افتضاح بود خیلی عوضیا هی به ملت میگن تصویرخراب شده ارتباط قطع شده خنده داره برزیل وبه اون راحتی فوتبالشو نشون میده ولی لهستان به این نزدیکی ارتباط خوب نیست اصلا بازی ندیدیم هی صحنه تکراری دیدیم لاکردار همه زناشون لباساشون ناجوربود بازتوایتالیا یه شورت بلند زناشون داشتن میومدن زمین تمیزکنن ولی لهستان اصلا شورت نداشتن بایه شورت کوچیک ولباس ناجوربودن بعضی هاشون هم اون گوشه زمین داشتن میرقصیدن

اوف من فکرکنم تیم ملی به فکراونا بودتابازی اصلا تلویزیون بازی نشون نداد اصلا تکرارصحنه بازی ازصدتافحش هم بد تربود یانشون ندن یانشون هم میدن خوب نشون بدم من فکرکنم توبازی هایه نهایی توایتالیاهم همین وضع باشه
    داداش انگار شما کلا فقط داشتی زنا رو نگاه میکردیا
    من که ایمان دارم این بازی رو خود ایران عمدا وا داد حالا دلیلش چی میتونه باشه یا میخواستن یجوری بازی تدارکاتی باشه یا واسه صعود لهستان
    اگه اینجوری بخوایم ادامه بدیم که فاتحه این تیم خوندس

13. این کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

در كل فكر ميكنم تيم ملي ظرفيت بردن در بازي هايي را كه براش تشريفاتي شده نداره و اين هم يكي ديگه از جنبه هاييه كه ميشه توش تجربه كسب كرد و بهتر شد. بالاخره بايد چنين وضعيتي هم برامون پيش بياد تا بتونيم درست درمورد ايتاليا و برزيل قضاوت كنيم. حالا حال ايتاليايي ها را درك ميكنم و معلوم شد چرا از بازيكنان اصليش در بازي دوم با ايران و لهستان استفاده نكرد.

اين چيرليدرها احتمالاً باعث ميشن ما در جام جهاني لهستان هم مشكل تصوير داشته باشيم

من كه بازي را از شبكه سه ميديدم واقعاً كفرم در اومده بود. در امتيازات حساس پاياني سانسور ميكردن. ديگه من نميدونم چه اتفاقي بايد بيفته كه اين سانسورچي نسبتاً محترم از رو بره؟ اون لحظه كه تيممون ست را از دست ميده كي به تصوير تماشاگرها نگاه ميكنه كه اينها اينقدر تو حول و خوف ميفتن؟
    Last edited by Pejvak61; 05-07-2014 at 07:45.

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

از خنده موسوی بعد از اخرین سرویسی که خراب کرد و ایران بازی رو واگذار کرد مشخص بود که همه چیز از عمد اتفاق افتاده .

من نمیدونم چرا اصلا با این فیاضی و عبادی پور حال نمیکنم !

امیدوارم تو فینال به برزیل نخوریم . همین لهتان رو اگه بچه ها بازی واقعی شون رو انجام بدن مطمئن باشید 3 0 میزنیمشون .

تکبیر

16. این کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •