عه !! مگه خودش روی اسلیپ نمیره ؟ یا اینکه هارد رو خاموش نمیکنه ؟
![]()
عه !! مگه خودش روی اسلیپ نمیره ؟ یا اینکه هارد رو خاموش نمیکنه ؟
![]()
این موضوع برای من هم سواله اتفاقا ً چون من کلاً دانلود دوست دارم)) واسه همین دارم فکر میکنم شاید دیگه نامحدود نگیرم و دانلود رو بخوام بزارم توی ساعت رایگان بعد داشتم فکر میکردم آیا لپ تاپ میتونه اتقدر روشن بمونه ؟ آیا در طولانی مدت و تکرار این حرکت چقدر از عمرش کم میشه ؟
داداش اگه میخوای لپ تاپ رو بزاری برای دانلود شبانه ، مگه آخه چقدر میخاد روشن بمونه ؟ بیشتر از 6 یا 7 ساعت که نیست
باید یه سری تنظیمات رو دستکاری کنی
کار خاصی نداره ، باید روی اسلیپ رفتن و همینطور خاموش کردن هارد دیسک رو غیر فعال کنی و فقط بزاری که صفحه نمایش رو خاموش کنه
خداوکیلی باتری این لپ تاپ خوب هست ، الان 3 و نیم ساعته دارم با وای فای کار میکنم هنوز 31 درصد شارژ داره باتری
من که کلا گذاشتم هیچوقت خاموش نشه،
دیشب هم خودش خاموش نشده بود، مشخص بود ی دفعه خاموش شده، چون برق پاور قطع شده بود،
والا من همیشه لینکای دانلود رو میفرستم به گوشیم شب با گوشی میزارم دانلود،
آره باتریش واقعا معرکه هست،
با potplayer فیلم اچ دی رو راحت سه و نیم ساعت جواب میده، واسه خوندن فایل پی دی فی با وایرلس خاموش 6 ساعت دووم آورد،
من تا بحال ازش استفاده مداوم نداشتم چندین ساعت تا ببینم به مشکل خوردم یا نه
نهایتش 5 یا 6 ساعت روشن بوده مداوم و من که به مشکلی نخوردم تا بحال
به هر حال شما خواب بودی و معلوم نیست که چه اتفاقی افتاده در اون لحظه
شاید نوسان شدید برقی رخ داده باشه اصلا![]()
(حالا که بحثه باتریه بزارید من یکم پز g1 ام رو بدم))))) ) میدونید بچه ها ما هزول بازا باتریمون 7 ساعت کار میکنه
))))))))
البته دور از شوخی هنوز رو باتری باهاش کار نکردم ببینم چقدر جواب میده ولی یارو فروشندهه میگفت بخاطر هزول بودنش بیشتر جواب میده
آره معمولا برای هاسول ها باتری 4 سلولی میزارن ( مثل همین z510 ) اما برای تو که هاسول هست 6 سلولی گذاشتن دیکه میترکونه
من خودم صبح حساب کردم با وای فای حدود 4.5 ساعت شایدم بیشتر استفاده کردم از باتری
واسه کارای معمولی هم مثل مرور فایل PDF البته با نور کم میدونم بیش از 6 ساعت شارژ میده
من هر کاری کردم دما همون حدودای 42- 43 در نوسانه . فعلم بیخیال شدم تا بعد ویندوز عوض کنم.
یه سوال.با فینگر پرینت میشه وارد فروم شد؟یا فقط مخصوص نرم افزاره.؟
میشه از فینگر برای اینترنت هم استفاده کرد
یعنی چی فقط مخصوص نرم افزاره ؟ تو ویندوز هرجا ازت پسورد بخواد میتونی از فینگر پرینت استفاده کنی
برای بالا اومدن ویندوز ، برنامه وین رر ، یاهو مسنجر و .. و .. و ..
باید افزونه اش رو تو مرورگر فعال کنی تا تو صفحات لاگین سایت ها هم کار کنه
Last edited by oOomid.M; 22-04-2014 at 22:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)