سلام روت این تبلت واقعا سخته من از کسی که این تبلت رو روت کرده سوال کردم قرار بود فایلی برام بفرسته که تحریم بودیم که خودشم شانشی روت کرده بود در اخر میگم کار هر کسی نیست اگه هم خواستی روت کنی از یه حرفه ای که بلده بآگو این کارو واسط انجامم بده
سلام روت این تبلت واقعا سخته من از کسی که این تبلت رو روت کرده سوال کردم قرار بود فایلی برام بفرسته که تحریم بودیم که خودشم شانشی روت کرده بود در اخر میگم کار هر کسی نیست اگه هم خواستی روت کنی از یه حرفه ای که بلده بآگو این کارو واسط انجامم بده
این روهم یادم رفت که بگم باvroot هم میشه این کارو کرد که خیلی سخته
تو تهران کسی رو سراغ ندارید!؟
یارو میگه ۴۰ تومن میگیره اخرش معلوم نیس که بهم وجر تحویل میده یانه!!!
سلام والا من ساکن تهران نیستم ولی تا اونجایی که میدونم تو تهران به کسی اعتماد نکنین ولی شما رو واتس به این شماره پیام بدین ۰۹۱۶۳۱۸۱۹۷۳ این اقا روت کردن و میتونن بهتون کمک کنن
سلام والا من ساکن تهران نیستم ولی تا اونجایی که میدونم تو تهران به کسی اعتماد نکنین ولی شما رو واتس به این شماره پیام بدین ۰۹۱۶۳۱۸۱۹۷۳ این اقا روت کردن و میتونن بهتون کمک کنن
سلام
آقایون یه مشکل بزرگ پیش اومده
کل friend های fecebook رفته دفترتلفن الآن 300 تا شماره تو دفترتلفن هست چی کار کنم؟ باید تک به تک حذفشون کنم؟![]()
[QUOTE=Hosseinspell;8293739]سلام
آقایون یه مشکل بزرگ پیش اومده
کل friend های fecebook رفته دفترتلفن الآن 300 تا شماره تو دفترتلفن هست چی کار کنم؟ باید تک![]()
متاسفم تنها کاری که باید بکنین همینه راه دیگه سراغ ندارم![]()
اقا این ورژن جدید ۷۰۰ مگی که خودش سر خود دانلود کرده و نصبیده گویا باطری زیاد مصرف میکنه منم زیاد ازش خوشم نمیاد . کسی همچین مشکلی نداره باهاش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)