یه مشکل دیگه
الان وقتی کریر رو شروع میکنم. بعد از یک روز اخراج میشم.قضیه چیه؟3 تیم رو انتحان کردم همین طوری بودند
یه مشکل دیگه
الان وقتی کریر رو شروع میکنم. بعد از یک روز اخراج میشم.قضیه چیه؟3 تیم رو انتحان کردم همین طوری بودند
من پدرمو در اوردم نتونستم اجراش کنم
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام دوستان
تصویر مانیتور از شروع بازی (صحنه ورود بازیکنان) سیاه میشه اما صداش درسته حتی بازی هم شروع میشه.بعضی وقتا به محض شروع بازی تصویر درست میشه ولی منوی استپ و صحنه های آهسته وشروع مجددها و پنالتی ها... رو نمبینم یعنی فقط جریان بازی رو میبینم و دربقیه حالات فورا تصویر فریز میشه و با شروع بازی با تاخیر نیم ثانیه درس میشه.
بعضی وقتا هم پس بازی اول چندتا بازی پشت سر هم با تیمای مختلف انجام میدم با تمام صحنه ها حتی ورود بازیکنها.
یکی دوبار هم موقع ورود بازیکنها گرافیکم کلا قاط زد و دستی خاموش کردم.
در ضمن در قسمت منیجر هم همینطوره ولی تمرینات مشکلی نداره.
سیستم من یکم قدیمیه ولی از حداقل بهتره. ویندوز xp sp3 و کرک ورژن 4 با کرک فابریکی که تو dvd بود علاوه براینها مشکلات دیگه ای مثل لرزش ناگهانی داشن
با سلام
وقتی میخوام از کریر بیام بیرون .مینویسه لودینگ.بعد این لودینگ تموم نمیشه.چیگار کنم؟
سلام
نتونستم بازی رو اجرا کنم.همش stop working میده
آپدیتی که 7 مرجه داره رو زدم،کرک ورژن 3 ورژن4 رو هم امتحان کردم.
دات نت 4.5 و 4.5.1 رو نصب کردم
درایور گرافیک و خود ویندوز هم آپدیت کردم
اما نشد که نشد
توروخدا یکی یه راهی جلوم بزاره،اعصابم خورد شده![]()
سلام. توروخدا کمکم کنید. چندبار fifa14 رو از شرکتهای مختلف نصب کردم. وارد بازی میشه و وقتی میرم برای بازی کردن، همونجایی که ترکیب قبل از بازی رو میچینید، وقتی روی play میزنم تا وارد بازی بشه یهو از بازی میپره بیرون و بازی بسته میشه. توروخدا بگید چیکار کنم. فیفای خونم به شدت اومده پایین. با کرک ها هم درست نشد. البته اولین بار که نصبش کردم میرفت توی بازی ولی دوربین میلرزید و مشکل داشت. بعدش منم کرک نصب کردم و نرم افزارهای دات نت و دایرکتکس و .. ولی ازاون به بعد همون مشکلی که گفتم پیش اومد.
نمیدونم چه دردی داره این بازی؟؟؟؟
تا یکی دو روز پیش حداقل بازی اجرا میشد فقط مشکلش بیرون پریدن از بازی بود ولی الان حتی اجرا هم نمیشه روی ایکن بازی که کلیک میکنیم فقط چند لحظه ای شکل ماوس در حالت لودینگ میره وبعد انگار نه انگار.....هیچ اتفاقی نمیوفته.....
برا منم از اول اینطوری بود ویندوز من 8 از شما چیه
win 8 pro with media center
البته الان اجراش تونستم بکنم ولی وسط بازی از بازی می پره بیرون
چجوری اجراش کردین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)