واقعا کلید home لقی داره؟
واقعا کلید home لقی داره؟
ان 900 امروز علاالدین
سفید 1680
مشکی 1700
ولی هیچکدام پلمب درست حسابی نداشتند !!
گزینه ب صحیح است
طبقات بالا باید بری
همکف یه گوشی پلمپ پیدا نمی کنی پیدا هم بکنی هزار جور بازی سرت در میارن 1900 برات فاکتور می زنن
من امروز کل مطالب این فروم رو خوندم دیروز این گوشیو خریدم 1720 رنگ سفید n900
یه سری مشکلات وجود داره از قبیل اینکه احساس میشه کمپانی رو رام اصلی زیاد سلیقه و ذوق بکار نبرده و گوشی با اون پردازنده قوی تو بعضی جاها لگ میزنه که امیدوارم با تعویض رام به نتیجه مطلوبم برسم...و یه زد حال دگه اینکه برنامه navitel رو نصب میکردم فقط صفحه اولش میومد و وارد برنامه نمیشد علتشو نمیدونم در کل باید یه تعویض رام انجام بدم بعد نتبجه گیری اصلیمو بگم...
2 تا سوالم دارم اول اینکه الان بهترین رام برای این گوشی چیه (رسمی)
دوم اینکه این گوشق فرمتای تصویری av رو ساپورت نمیکنه دیگه؟چون واس من اجرا نشد و فقط صدا ی کلیپ میومد...
راستی یه حسی بهم میگفت ک انگار کیفیت نمایشگر s4 شفافتر و ظریفتر لنظر میومد کسی نظری داره راجع ب این؟
من امروز کل مطالب این فروم رو خوندم دیروز این گوشیو خریدم 1720 رنگ سفید n900
یه سری مشکلات وجود داره از قبیل اینکه احساس میشه کمپانی رو رام اصلی زیاد سلیقه و ذوق بکار نبرده و گوشی با اون پردازنده قوی تو بعضی جاها لگ میزنه که امیدوارم با تعویض رام به نتیجه مطلوبم برسم...و یه زد حال دگه اینکه برنامه navitel رو نصب میکردم فقط صفحه اولش میومد و وارد برنامه نمیشد علتشو نمیدونم در کل باید یه تعویض رام انجام بدم بعد نتبجه گیری اصلیمو بگم...
2 تا سوالم دارم اول اینکه الان بهترین رام برای این گوشی چیه (رسمی)
دوم اینکه این گوشق فرمتای تصویری av رو ساپورت نمیکنه دیگه؟چون واس من اجرا نشد و فقط صدا ی کلیپ میومد...
راستی یه حسی بهم میگفت ک انگار کیفیت نمایشگر s4 شفافتر و ظریفتر لنظر میومد کسی نظری داره راجع ب این؟
سلام دوستان.20 روز دیگه قراره نوت 3 بگیرم.فقط دوتا سوال دیگه دادم.
واقعا دکمه ی home لگ میزنه؟؟
چرا رنگ سیاه از سفید گرون تره؟
ایا این گوشی با اسنپدراگون 800 مشکلاتی داره.؟
ایا هر دو مدل این گوشی در تشخیص دستور های air gesturrs -smart pause-air view-smart scroll دارند؟؟ایا دوروست کار نی کنند هر دو مدل؟
برای من که لقی نداشت ولی برای بعضیا مثل اینکه داره
اینکه رنگ سیاه گرونتره و سفید ارزونتر چرت و پرت جفتش یکیه
اسنپ بگیری از نظر سرعت بالاتره ولی از لحاظ دیتیل و مصرف باتری از ان 900 کمتره
نوت3 اینقدر سنسور داره که آدم نمیدونه کدومو فعال کنه کدومو فعال نکنه . نوت3 دقیقا 18 تا سنسور داره که برای سنسورهاش یه منوی جدا باز کردن با یه عالمه آپشن های تقریبا بلا استفاده
ولی نمیدونم چرا سنسور رطوبت سنجش و دماسنجش خوبه کار نمیکنه . تو تستش کنه میرم تو دمای سرد ک داشتم قندیل میبستم زده بود 20 درجه بالای صفر یه عالمه هم ایستادم کم نمیشد اصلا نمیدونم چرا تا الان ویجتی براش نساختن که ما هی تو تست گوشی نریم و روصفحه همه چی رو داشته باشیم![]()
دوست عزیز نرم افزار ambient از مارکت بگیر سنسور دما و رطوبت و فشار سنج رو دارن.
به نظرتون اینو بگیرم یا اس 4؟
سلام.
باید ببینی مورد استفاده ت چیه.بیشتر چه استفاده ای داری.صفحه بزرگ نیاز داری یا حمل ونقلش برات مهم تره.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)