تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 752 اولاول ... 364243444546474849505696146546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

13

اگه این مقایسه در شرایط معادل صورت گرفته (محیط مشابه - بلندی صدای مشابه پلیر - تست با چند نوع مختلف موسیقی) و این تفاوت از نظر شما قابل توجه هستش ، جالبه ... (شاید جالب باشه بدونید که اصلا ما دیسک هایی داریم برای تست صدا ... تا ارزیابی نسبتاً معتبر واسه کاربر عادی هم ممکن باشه - مثلا یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

بهرحال از نظر مشخصات CX300 حساسیت معادل 112 db داره و 630 حساسیتی معادل 106 db ... بنابراین باید اندکی بلندتر به گوش بیاد ... (که همونطور که گفتم تحت تاثیر عوامل مختلف ممکنه اینطور هم به نظر نیاد؛ مثل ایزوله شدن در گوش / نوع موسیقی / ...)
    ولی باور کن ep630 بیشتر صداش من اول شک کردم که cx300 ام قلابی باشه ولی دیدم نه اصله اصله
    شرایط تست هم یکسان بود
    تو اتاقم
    با نانو نسل 3
    اهنگ متال ( linkinpark )

آخر فروم باز T I M S A R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

سلام
    من قصد خرید یک هدفون خوب رو دارم.در اهواز این سه مدل رو با توجه به مبلغی که میخوام هزینه کنم ،معرفی کردند.
    AKG K171
    AKG K271
    M-Audio Q40

استفاده من برای گوش دادن به موسیقی هست.قیمت اینها بین 200 تا 230 هست.بنظر شما کدامیک از اینها انتخاب بهتری هست.در ضمن مدلی بهتر از اینها توی همین ارنج قیمت هست؟
    ممنون
    Last edited by T I M S A R; 27-08-2009 at 14:02.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ولی باور کن ep630 بیشتر صداش من اول شک کردم که cx300 ام قلابی باشه ولی دیدم نه اصله اصله
    شرایط تست هم یکسان بود
    تو اتاقم
    با نانو نسل 3
    اهنگ متال ( linkinpark )
    من که نگفتم دروغ میگی رفیق ... شاید واقعا برداشتت همین بوده ...

از زاویه فنی تر اگه بخوایم حرف بزنیم، حتی این حرفت معقول به نظر میاد (به شرط اینکه تعریفمون از بلندی صدا رو گسترش بدیم و حاشیه روی من رو ببخشید): در مورد موسیقی های متال (که خط وکال و گیتار توشون اهمیت بیشتر داره) ، هدفونهایی که midrange قوی دارن صدای قدرتمندتری دارن ... midrange نقطه قوت سن هایزر (و این مدل بخصوص) نیست ... و فرضاً AKG بهتر عمل می کنه در این دامنه فرکانسی ...

نکته دیگه در ادامه همین موضوع : موسیقی راک و متال ، معمولا صدای analytic رو می طلبه و بعضی کارای سن هایزر مثل همین کار که صدای sweet تر داره (که در عین حال باعث میشه که انقدر خوشنام و خوش صدا باشه) شاید بهترین گزینه واسه اش نباشن ...
    راستی نظر یکی از دوستان (جناب کاروسو) رو توی این تاپیک درباره px200 خوندم :

...
    به هیچ وجه سراغ px200 نرو!
    من وقتی رفتم بازار که px100 بخرم طرف بهم گفت px200 بگیر صداش عینه px100 ه در عوض به جای ابر روی گوشی چرم داره و دوامش بهتره.منم اعتماد کردم و کلی ام پوله اضافه دادم 200 رو گرفتم وقتی اومدم خونه و صداشو شنیدم با تمام خستگی از کرج دوباره راه افتادم سمت تهران و 200 رو پس دادم 100 گرفتم!
    ....
    خوب من کمی اینجا گیج شدم ... چه کنیم ؟ ...
    خب این نظر شخصی اون رفیق خوبمون بوده ... بستگی به شما داره که توی ترازوی ذهنی ات به حرف هرکسی چقدر بها بدی ... (این معناش این نیست که چون من سیمور گفتم یا نقد فلان سایت گفت ، پس اعتبارش از حرف فلان کاربرد عادی بیشتره - نخیر ... منظور اینه که باید ببینی سلیقه ی شنوایی ات به کی نزدیکتره و همون رو پی بگیری)

4. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من قصد خرید یک هدفون خوب رو دارم.در اهواز این سه مدل رو با توجه به مبلغی که میخوام هزینه کنم ،معرفی کردند.
    AKG K171
    AKG K271
    M-Audio Q40

استفاده من برای گوش دادن به موسیقی هست.قیمت اینها بین 200 تا 230 هست.بنظر شما کدامیک از اینها انتخاب بهتری هست.در ضمن مدلی بهتر از اینها توی همین ارنج قیمت هست؟
    ممنون
    هم ولایتی، K271 مدل خیلی خوبیه و استودیوی محسوب میشه یعنی واسه استفاده حرفه ای هم جواب میده ؛ قطعاً از خریدش ضرر نخواهی کرد... البته در نظر بگیر که اینا تاکیدشون روی کیفیت هستش و نه لزوما بلندی صدا (که البته از اون نظر هم خیلی خوبه)... واسه اینه که توی خونه تون یا هرجای بی تحرک و کم تحرک استفاده کنی ... بهرحال توصیه میشه ...

یه مدل خوب دیگه البته در یه سطح پایین تر بودجه، Sennheiser HD280 هستش اگه گیر بیاری به نظرم ازش به همون اندازه راضی باشی ...

6. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

هم ولایتی، K271 مدل خیلی خوبیه و استودیوی محسوب میشه یعنی واسه استفاده حرفه ای هم جواب میده ؛ قطعاً از خریدش ضرر نخواهی کرد... البته در نظر بگیر که اینا تاکیدشون روی کیفیت هستش و نه لزوما بلندی صدا (که البته از اون نظر هم خیلی خوبه)... واسه اینه که توی خونه تون یا هرجای بی تحرک و کم تحرک استفاده کنی ... بهرحال توصیه میشه ...

یه مدل خوب دیگه البته در یه سطح پایین تر بودجه، Sennheiser HD280 هستش اگه گیر بیاری به نظرم ازش به همون اندازه راضی باشی ...
    ممنون هم ولایتی
    من شفافیت و کیفیت بالا از همه برام مهمتره.فقط من چون برای گوش دادن طولانی مدت میخوام K271 گوش رو اذیت نمیکنه. (از لحاظ راحتی)
    یک چیز جالب هم اینکه ولادمیر پوتین از این مدل هدفون استفاده میکنه(akg k271)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by T I M S A R; 27-08-2009 at 14:58.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

ممنون هم ولایتی
    من شفافیت و کیفیت بالا از همه برام مهمتره.فقط من چون برای گوش دادن طولانی مدت میخوام K271 گوش رو اذیت نمیکنه. (از لحاظ راحتی)
    یک چیز جالب هم اینکه ولادمیر پوتین از این مدل هدفون استفاده میکنه(akg k271)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من فکر میکنم برای شما هدفون open مناسب تر باشه. HD555 مدل خیلی خوبیه. البته با این مدل مقایسه نمیکنم چون هم طراحیشون فرق میکنه و هم قیمتشون (HD555 ارزون تره. قیمت جهانیش حدود 160 دلاره). البته این به شرطیه که نمایندگی این مدل رو داشته باشه. پارسال که نداشت.
    در کل با این بوجه 271 مدل بسیار خوبیه و تو فروم های headfi هم توصیه شده ولی این هم در نظر داشته باش که برای این که قدرت واقعیش رو نشون بده باید با آمپلی فایر استفاده بشه.
    یه سری به جمهوری بزن (منظورم بعد از پله که مغازه های موبایل فروشی تموم میشن) فکر کنم مدل های دیگه هم داشته باشن. مثل K501. البته اونم بدون آمپ زیاد صداش در نمیاد.
    راستی باید مشخص کنی اونی که مد نظرته K271 هست یا K271 mk II
    چون K271 دیگه تولید نمیشه و با mk II جایگزین شده.
    Last edited by prowler88; 27-08-2009 at 19:22.

9. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

راستی باید مشخص کنی اونی که مد نظرته K271 هست یا K271 mk II
    دقیقا برای منم سوال بود فروشنده هم چیزی نگفت.....

در کل با این بوجه 271 مدل بسیار خوبیه و تو فروم های headfi هم توصیه شده ولی این هم در نظر داشته باش که برای این که قدرت واقعیش رو نشون بده باید با آمپلی فایر استفاده بشه.
    پس روی آیپاد یا کامپیوتر خوب جواب نمیده در ضمن من یک اسپیکر altec lansing fx5051 دارم که خروجی هدفون داره ،روی اون چطور؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    AKG K171
    AKG K271
    M-Audio Q40

ممنون
    من با Q40 واسه مستر کردن استفاده کردم 271 هم واسه صدابرداری سینمایی دستم بوده.
    بهت q40 پیشنهاد میکنم ولی سنهایزر بگیر از همین سری hd واسه گوش کردن به موسیقی
    Last edited by JayR; 27-08-2009 at 22:13.

12. این کاربر از JayR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

px 100 رو از کجا میتونم بخرم

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دقیقا برای منم سوال بود فروشنده هم چیزی نگفت.....

پس روی آیپاد یا کامپیوتر خوب جواب نمیده در ضمن من یک اسپیکر altec lansing fx5051 دارم که خروجی هدفون داره ،روی اون چطور؟
    نه که خوب جواب نده ولی برای گرفتن بهترین نتیجه باید به آمپلی فایر وصل بشن. البته منظورم آمپلی فایر هدفون هست. فکر نمیکنم به اون سیستم وصل کنین چندان جالب باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •