تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 54 اولاول ... 36424344454647484950 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 538

نام تاپيک: کلوپ تبلت ارزان قیمت asus memo pad hd 7

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

اساتید یک سوال؟ تبلت من هنگامی که نور صفحه از ۵۰ درصد کم میکنم تو بک گراند های سفید صفحه کم نور و پر نور میشه یه حالتی البته بعد از ۱۰ دقیقه کارکردن

پروفشنال bahareh_bus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

اساتید یک سوال؟ تبلت من هنگامی که نور صفحه از ۵۰ درصد کم میکنم تو بک گراند های سفید صفحه کم نور و پر نور میشه یه حالتی البته بعد از ۱۰ دقیقه کارکردن
    تبلت بنده هم چنین مشکلی رو داره. مشکلی که جدیدآ با این تبلت برخورد کردم اینه که شارژ تبلت از 100 تا 30 درصد به صورت نرمال و طبیعی کاهش پیدا میکنه (فرضآ به ازای هر 3-4 دقیقه 1 درصد کم میکنه) اما از 30 تا صفر رو به سرعت شارژ از دست میده و در کمتر از یک ربع تبلت خاموش میشه!!!

تصحیح : دوستانی که مشکل تخلیه سریع باتری دارن نگران نباشن چون ایراد از باتری نیست بلکه مشکل از نرم افزار تخمین شارژ نصب شده روی تبلت هست! شما اگه باتری رو فول شارژ کنید بعد شروع به پخش ویدئو کنید به صورت کاملآ نرمال و یکنواخت به ازای هر 3 دقیقه و 30 ثانیه یک درصد از شارژ باتری کم میشه تا زمانی تبلت خاموش بشه. (تبلت بنده بعد از 10 ساعت و 30 دقیقه پخش مداوم یک فایل ویدئویی 720 با میزان نور 50 درصد خاموش شد) حالا اگه شما بعد از فول شارژ به صورت میانگین روزی 2-3 ساعت از تبلت استفاده کنید زمانی که شارژ تبلت به کمتر از 30 درصد برسه به یکباره شارژ باقیمانده در زمان کوتاهی مصرف میشه مثلآ کمتر از 20 دقیقه! اما مشکل از باتری نیست بلکه مشکل از نرم افزار تخمین شارژ بوده که به اشتباه میزان باقیمانده رو 30 درصد نمایش داده و میزان واقعی بسیار کمتر از این مقدار بوده. اینطور به نظر میرسه که نرم افزار تخمین شارژ کالیبره نیست و در استفاده های پیاپی هر بار به میزان یکی دو درصد خطا ایجاد میشه که در نهایت بعد از گذشت چند روز میزان خطا بالا میره و به 10-20 درصد میرسه!
    Last edited by bahareh_bus; 16-05-2014 at 21:16.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

حالا به نظرت ببرم گارانتی جوابم رو می دن چون باید به یه مغاره بدم که اون برام بفرسته گارانتی در ضمن ۳ ماه دیگه گارانتی داره

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

حالا به نظرت ببرم گارانتی جوابم رو می دن چون باید به یه مغاره بدم که اون برام بفرسته گارانتی در ضمن ۳ ماه دیگه گارانتی داره
    این تبلت برخلاف ظاهر گول زننده اش کلآ کیفیت ساخت پایینی داره و بروز این گونه مشکلات ناشی از ایرادات کارخانه ای هست. میل خودته که بفرستی یا نه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

کسی نمی دونه چرا همیشه ۵۰ درصد از رم پره .از روز اول که گرفتم همین جوری بوده حتی زمانی که تبلت تازه روشن میکنی هم حدودا ۵۰ درصد پره؟

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

کسی نمی دونه چرا همیشه ۵۰ درصد از رم پره .از روز اول که گرفتم همین جوری بوده حتی زمانی که تبلت تازه روشن میکنی هم حدودا ۵۰ درصد پره؟
    انتظار داری وقتی تبلت روشن میشه 90 درصد رم خالی باشه؟!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آقا تو رو خدا یکی بگه برای روت این دستگاه لعنتی چیکار باید کرد .یک هفته هستش دارم میگردم . لطفا کمک کنید .asus memo pad hd7 me175kg

داره خودمونی میشه Armani2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    대한민국

پيش فرض

آقا تو رو خدا یکی بگه برای روت این دستگاه لعنتی چیکار باید کرد .یک هفته هستش دارم میگردم . لطفا کمک کنید .asus memo pad hd7 me175kg
    با نرم‌افزار فراما روت مثل آب خوردن روت میشه

داره خودمونی میشه Armani2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    대한민국

پيش فرض

این تبلت برخلاف ظاهر گول زننده اش کلآ کیفیت ساخت پایینی داره و بروز این گونه مشکلات ناشی از ایرادات کارخانه ای هست. میل خودته که بفرستی یا نه.
    نسبت به قیمتش کیفیت خوبی داره هرچقدر پول بدی آش میخوری !!!
    Last edited by Armani2; 24-05-2014 at 19:29.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با نرم‌افزار فراما روت مثل آب خوردن روت میشه
    با کدام ورِژن از فراما لطفا لینک دانلود برام بزار .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •