اساتید یک سوال؟ تبلت من هنگامی که نور صفحه از ۵۰ درصد کم میکنم تو بک گراند های سفید صفحه کم نور و پر نور میشه یه حالتی البته بعد از ۱۰ دقیقه کارکردن
اساتید یک سوال؟ تبلت من هنگامی که نور صفحه از ۵۰ درصد کم میکنم تو بک گراند های سفید صفحه کم نور و پر نور میشه یه حالتی البته بعد از ۱۰ دقیقه کارکردن
تبلت بنده هم چنین مشکلی رو داره. مشکلی که جدیدآ با این تبلت برخورد کردم اینه که شارژ تبلت از 100 تا 30 درصد به صورت نرمال و طبیعی کاهش پیدا میکنه (فرضآ به ازای هر 3-4 دقیقه 1 درصد کم میکنه) اما از 30 تا صفر رو به سرعت شارژ از دست میده و در کمتر از یک ربع تبلت خاموش میشه!!!
تصحیح : دوستانی که مشکل تخلیه سریع باتری دارن نگران نباشن چون ایراد از باتری نیست بلکه مشکل از نرم افزار تخمین شارژ نصب شده روی تبلت هست! شما اگه باتری رو فول شارژ کنید بعد شروع به پخش ویدئو کنید به صورت کاملآ نرمال و یکنواخت به ازای هر 3 دقیقه و 30 ثانیه یک درصد از شارژ باتری کم میشه تا زمانی تبلت خاموش بشه. (تبلت بنده بعد از 10 ساعت و 30 دقیقه پخش مداوم یک فایل ویدئویی 720 با میزان نور 50 درصد خاموش شد) حالا اگه شما بعد از فول شارژ به صورت میانگین روزی 2-3 ساعت از تبلت استفاده کنید زمانی که شارژ تبلت به کمتر از 30 درصد برسه به یکباره شارژ باقیمانده در زمان کوتاهی مصرف میشه مثلآ کمتر از 20 دقیقه! اما مشکل از باتری نیست بلکه مشکل از نرم افزار تخمین شارژ بوده که به اشتباه میزان باقیمانده رو 30 درصد نمایش داده و میزان واقعی بسیار کمتر از این مقدار بوده. اینطور به نظر میرسه که نرم افزار تخمین شارژ کالیبره نیست و در استفاده های پیاپی هر بار به میزان یکی دو درصد خطا ایجاد میشه که در نهایت بعد از گذشت چند روز میزان خطا بالا میره و به 10-20 درصد میرسه!
Last edited by bahareh_bus; 16-05-2014 at 21:16.
حالا به نظرت ببرم گارانتی جوابم رو می دن چون باید به یه مغاره بدم که اون برام بفرسته گارانتی در ضمن ۳ ماه دیگه گارانتی داره
این تبلت برخلاف ظاهر گول زننده اش کلآ کیفیت ساخت پایینی داره و بروز این گونه مشکلات ناشی از ایرادات کارخانه ای هست. میل خودته که بفرستی یا نه.
کسی نمی دونه چرا همیشه ۵۰ درصد از رم پره .از روز اول که گرفتم همین جوری بوده حتی زمانی که تبلت تازه روشن میکنی هم حدودا ۵۰ درصد پره؟![]()
انتظار داری وقتی تبلت روشن میشه 90 درصد رم خالی باشه؟!!!
آقا تو رو خدا یکی بگه برای روت این دستگاه لعنتی چیکار باید کرد .یک هفته هستش دارم میگردم . لطفا کمک کنید .asus memo pad hd7 me175kg
با نرمافزار فراما روت مثل آب خوردن روت میشه![]()
نسبت به قیمتش کیفیت خوبی داره هرچقدر پول بدی آش میخوری !!!
Last edited by Armani2; 24-05-2014 at 19:29.
با کدام ورِژن از فراما لطفا لینک دانلود برام بزار .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)