فوتبال حرفه ای چیزی به نام اسطوره نمیشناسه. اگه تیم کوچکترین پیشرفتی از خودش نشون میداد تو این مدت، حداقل میشد به آینده امیدوار بود ولی هیچ نکته مثبتی دیده نمیشه. از تیم بیستم جدول 3 گل خوردن کار هر تیمی نیست.
فوتبال حرفه ای چیزی به نام اسطوره نمیشناسه. اگه تیم کوچکترین پیشرفتی از خودش نشون میداد تو این مدت، حداقل میشد به آینده امیدوار بود ولی هیچ نکته مثبتی دیده نمیشه. از تیم بیستم جدول 3 گل خوردن کار هر تیمی نیست.
فرصت دادن به یه مربی که بعد از چند سال اومده به تیم هم خیلی مهمه
نمومه بارزش مویس منچستر که وضعشونو میبینید
یا زمان رافا بنیتز وضع تیم چجوری بود؟
کلوپ هم که مثال میزنید چند سال با دورتموند کارکرد تا به اینجا رسوند
Last edited by stealer; 08-12-2013 at 18:08.
مورينيو: در ژانويه مهاجم نمي خريم
ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي، اعلام کرد اگرچه مهاجمان تيمش در نيم فصل اول انتظارات او را برآورده نکردند اما قصد ندارد در ژانويه مهاجم جديدي به خدمت بگيرد.
آبي ها در حال حاضر با 5 امتياز اختلاف نسبت به آرسنال، در رتبه سوم ليگ برتر قرار دارند و سه مهاجم اين تيم، فرناندو تورس، ساموئل اتوئو و دمبا با، در مجموع تنها 4 گل به ثمر رسانده اند.
مورينيو به خبرنگاران گفت:" اگر به من بگوييد که آگوئرو تا به حال 10 يا 12 گل زده، نگردو 12-10 گل زده، ژکو 5-4 گل زده، روني 10-8 گل زده، ژيرو 10-8 گل زده، استوريج 10-8 گل زده و سوارس 12-10 گل زده و اينکه دوست دارم مهاجمانم 8، 10 يا 12 گل بزنند، بايد بگويم، بله.
اگر مهاجمان ما 8، 10 يا 12 گل زده بودند، ما حالا در صدر جدول ليگ برتر بوديم. اين يک واقعيت است اما مهاجمان من هرکاري بتوانند انجام مي دهند و تيم هم سخت کار مي کند.
من چه کاري مي توانم براي مهاجمان انجام بدهم؟ ما مي توانيم به کار کردن ادامه بدهيم. اين تنها کاري است که من بلدم و مي توانيم انجام بدهيم.
البته ما مي خواهيم بهترين نتايج ممکن را بگيريم اما من منتظر آمدن بازيکن جديد نيستم؛ از باشگاه نمي خواهم که بازيکن جديد بخرد.
اين يک دوره براي باشگاه و تيم من است که ما بايد تلاش کنيم تا بهترين شويم و با بهبود عملکرد بازيکنان، تيمي براي آينده بسازيم.
اين بازيکني هستند که من در اختيار دارم. چه خوب و چه بد، اين تيم من است. البته ما بي عيب نيستيم اما به هر حال تيمي است که من در اختيار دارم و تا آخرين روز با آنها کار مي کنم.
انتقاد کردن کمکي به من نمي کند. با انتقاد از بازيکنانم چه چيزي به دست مي آورم؟ هيچ چيز."
به گزارش گل
ژوزه مورینیو اسطوره باشگاست.کدوم باشگاه انگلیسی رو سراغ دارین که بیان یه تیر تو طول بازی واسه مربیشون شعار بسازن((ژوزه مورینیوو...ژوزه مورینیو...ژوزه مورینیو.......ژوزه مورینیو...))...هر چند علاقه ایی به روش کار این مربی ندارم.اما یکی از بهترین مربیان تاریخ فوتبال هستش...
مشکل چلسی مهاجم نیست.عدم ارتباط خوب بین هافبک و مهاجم ها هستش...کسی به یحیی توره به درد تیم میخوره...موسا سیسوکو...
اسطوره هست ولی تصمیماتش این فصل افتضاح بوده. چرا وقتی کسی مثل لوکاکو هست، این رفته اتوئو پیرمرد رو گرفته و لوکاکو رو انداخته بیرون؟ چرا وقتی همه میدونن که مشکل چلسی، نداشتن مهاجم خوب و همچنین همون هافبک طراح هستش، این رفته ویلیان رو خریده؟ چرا ایوانوویچ که یه دفاع وسطه، همیشه دفاع راست میزاره؟ چرا آزپیلی کوئتا رو میزاره دفاع چپ؟ چرا با ماتا دشمنی میکنه؟ چرا دی بروین رو بازی نمیده؟ چرا اینقدر عاشق لمپارد و تری هستش که چشمش رو به واقعیتها میبنده و همیشه اونا رو بازی میده؟!!
کلا چلسی برای موفقیت باید یه سری بازیکناش مثل میکل، اسین، تورس، اتوئو، کیهیل، ویلیان و حتی پیتر چک رو رد کنه برن. پیتر چک امسال خیلی معمولی بوده، از اونور هم که تیبوا کورتوا داره عالی کار میکنه پپس وقتشه که کورتوا برگرده چلسی فصل بعد. مورینیو هم اگه بخواد بمونه باید تغییر رویه بده وگرنه همین تماشاگرا براش بدترین شعار هارو میسازن!
کاملا مشخصه هیچ اطلاعی از تیم و همچنین فوتبال نداری !
اولا لوکاکو رو کسی ننداخت بیرون ! درخواست خودش بود که بره به یه تیم دیگه تا بیشتر بتونه بازی بکنه و پیشرفت بکنه ...
اتوئو هم بصورت ازاد اومد به تیم ! مشکل هافبک طراحه ؟ چندتا بازی از چلسی دیدی ؟ ماتا ، شورله ، هازارد ، ویلیان همشون هر بازی دارند پیشرفت میکنند ! مخصوصا هازارد .
چون اشلی به شدت افت کرده ازپلی رو برده به چپ که واقعا هم جواب داده ! لوییز هم مصدومه یه مدت پس مجبوره ایوانوویچ بره راست . ماتا هم 3 یا 4 بازیه که فیکسه . چرا به تری و لمپارد بازی میده ؟ واضح نیست ؟ اینا ریشه های تیمن ، مگه میشه تیم بدونه ریشه باشه ؟
خداروشکر که شما تصمیم گیرنده ی تیم نیستیچلسی داره بازی به بازی بهتر عمل میکنه... این تیم فوقلعاده جوونه و نیاز به زمان داره.
منظورت از بازی به بازی بهتر شدن، خوردن 3 گل از تیم بیستم جدوله یا باخت به استوک یا باخت مفتضحانه به بازل بدون حتی یک شوت به سمت دروازه؟!! خود مورینیو هم گفنه we are in trouble. ایوانوویچ از اول فصل دفاع راست بازی کرده، ربطی به مصدومیت لوییز نداره. به ماتا هم به خاطر مصدومیت اسکار فعلا بازی میده، اون که برگرده ماتا رو میزاره بیرون. منظورم از هافبک طراح هم، پست لمپارده که با 35 سال سن دیگه اون کارایی قدیم رو نداره و نمی تونه همه بازیها بازی کنه. یه تار موی لوکاکو به صد تا اتوئو و تورس می ارزه، چرا نباید به لوکاکو بازی می رسید؟ تورس مثلا تو این چند سال چه غلطی کرده که از لوکاکو بیشتر بازی کنه؟ اتوئو که رفت دو سال تو روسیه خورد و خوابید، وضعش بهتره یا لوکاکویی که پارسال تو وست بروم فوق العاده بود؟!! از خوردن هفت گل تو دو بازی مشخصه که چقدر دفاع تیم جواب داده! گیگز هم ریشه منچستره ولی مگه همه بازیها رو بازی میکنه؟ کجای این تیم فوق العاده جوونه؟ چک، تری، کیهیل، ایوانویچ، لمپارد، رامیرس، میکل، اشلی کول، ماتا، تورس، اتوئو، ویلیان و دمبا با کجاشون جوونه؟!!! فقط هازارد و شورله و اسکار جوونن و دی بروین که بهش اصلا بازی نمیده.
Last edited by Sepehr SS; 11-12-2013 at 10:27.
تو فقط داری نتایج و دنبال میکنی ! 3 گل از اون 2 گل که کاملا شانسی بود !!!! دوم اینکه خط دفاعی تیم به شدت خسته بود... چون چندتا بازی پشت هم بازی میکرند.
پست ماتا و لمپارد و اسکار یکیه ! با این تفاوت که لمپارد میتونه تدافعی هم بازی کنه و اسکار و ماتا هم میتونند به عنوان بال چپ و راست بازی کنند. من مطمئنم که اگه جای بازی دادن به اسکار فقط به ماتا بازی میداد باز ایراد میگرفتی که چرا به اسکار بازی نمیده
اون تصمیم خوده بازیکن بوده ! میتونست توی تیم بمونه و مبارزه کنه برای فیکس بودن ! لوکاکو خودش نخواست بمونه.
رامیرس و ماتا و ویلیان جوون نیسن ؟یا خدااااا !
بازیکن های جوونه تیم : ازپلی ، برتاند ، لوییز ، اسکار ، ماتا ، شورله ، هازارد ، ویلیان ، رامیرس ، کوین ، ابی میکل (همشون زیره -27-26 سال دارن )
پیر های تیم : چک ، تری ، اشلی ، لمپارد ، اسین ، تورس ، اتوئو
دیگه خودت تصمیم بگیر تیم جوونه یا نه![]()
ماتا با لمپارد هم پست نیست ولی اسکار میتونه جای لمپارد بازی کنه که دقیقا همین کارو باید بکنه مورینیو یعنی اسکار وسط باشه، ماتا هم جلوش بازی کنه. ولی مورینیو انقدر لجبازه که این کارو نمی کنه. انقدر به لمپارد بازی داده که کارایی لمپارد به خاطر خستگی خیلی پایین اومده و به زودی مصدوم هم میشه اگه بخواد همین طور پشت سر هم بهش بازی بده.
مورینیو به لوکاکو هیچ اعتقادی نداشت وگرنه نمی رفت اتوئو ی فسیل رو بگیره. اگه یه مهاجم خوب مثل لواندوفسکی، فالکائو یا هیگواین رو گرفته بود میشد رفتن لوکاکو رو توجیه کرد ولی به خاطر اتوئو خنده داره. لوکاکو هم خوب کرد رفت وگرنه میشد مثل دی بروین و مورینیو نابودش میکرد. کوین دی بروین هم ژانویه باید بره وگرنه خیلی احمقه.
رامیرس و میکل سنشون بالا نیست ولی کلی تجربه دارن و مثل شورله و هازارد جوون نیستن، میکل که بعد از تری و لمپارد و چک، باسابقه ترین بازیکن تیمه! ویلیان و ماتا هم همینطور، ویلیان که چندین سال تو شاختار تو champions league بازی کرده و خیلی هم با تجربست اتفاقا.
من دیگه نیازی نمی بینم بیشتر از این بحث کنم، نتایج تیم خودش نشون دهنده همه چیز هستش.
لوکاکو قبل اینکه اتوئو به چلسی بیاد به صورت قرضی از چلسی جدا شد ! یعنی زمانی که لوکاکو توی تیم نبود به خاطر کم نیاوردن تیم مورینیو مجبور شد یه مهاجم بیاره . وگرنه خوده مورینیو واسه ی لوکاکو برنامه داشت.
ماتا دقاقا پست اصلیش با لمپارد یکیه !
ما بحث تجربه نداشتیم ! بحثه جوون بودن تیم رو داشتیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)