فقط عشق است مو های فلینی.....![]()
خدارو شکر یه بازیکن گرفتیم ایشالا فلینی بخشی از مشکلاتمونو رفع میکنه
ولی واقعا حسرت اوزیل رو میخورم فقط تیمی مثل رئال از روی شکم سیری میتونه اوزیل رو از دست بده و فقط تیمی مثل منچستر از روی بیخیالی میتونه این بازیکن رو نخره
من مطمئنم اگر با پیشنهاد خوب میرفتن جلو اوزیل منچستر رو انتخاب میکرد
با این حال حتما خرید زمستانه هم خواهیم داشت ایشالا تا اون موقع تیم هماهنگ شده
مهمتر از خرید بازیکن هماهنگ شدن تیم با همین بازیکناس و اگه این اتفاق بیفته همین بازیکنای منچستر هم توانایی غلبه بر هر تیمی رو دارن
رونی از مصدومیت خودش عکس گذاشته
![]()
این جونز چه کار میکنه تو تمرین؟
---------------------------------------
یه کلیپ از آندره هررا
یه کلیپ هم از فلایینیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای درد و بلات بخوره تو سر جونز
مردک نفهم
ببین چیکار کرده عشقمو![]()
امیدوارم بازی بعدی بهش بازی برسه
هافبک به این خوبی ... به نظر من که از هررا خیلی بهتره
![]()
تو تمرینات منچستر حمل ساتور مجازه ؟؟![]()
برای اولین بار دلم برای رونی سوخت .... حالا به چی چی زدتش ؟؟؟ مجهز به سلاح گرم بوده یا سرد ؟؟؟؟
کاریکاتور: اعتراض هواداران به نقل و انتقالات ضعیف منچستریونایتد
قهرمان فصل قبل لیگ برتر البته مارونه فلینی را در آخرین ساعات به خدمت گرفت اما هواداران اصلا از فعالیت این باشگاه در بازار تابستانی راضی نیستند
سایت گل- بازار نقل و انتقالات تابستانی برای منچستریونایتد در حالی به پایان رسید که پیشنهادهای این باشگاه برای سامی خدیرا، فابیو کوئنترائو و آندر ارره را در آخرین روز رد شد.
قهرمان فصل قبل لیگ برتر البته مارونه فلینی را در آخرین ساعات به خدمت گرفت اما هواداران اصلا از فعالیت این باشگاه در بازار تابستانی راضی نیستند.
به ویژه اینکه، مسوت اوزیل، بازیکنی که بسیاری از هواداران منچستریونایتد دوست داشتند او را در الدترافورد ببیند، سر از آرسنال درآورد.
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ___________________________
فن پرسی: کار کردن با مویس فوق العاده است
ستاره هلندی تاکید کرد که یکی از طرفداران تاکتیک های این مربی اسکاتلندی است و اعلام کرد شیوه کاری مویس، جو خوبی در الدترافورد به وجود آورده است
سایت گل- رابین فن پرسی، مهاجم منچستریونایتد، با تکذیب شایعات، اعلام کرد که از کار کردن با دیوید مویس در الدترافورد کاملا راضی است.
به تازگی شایعاتی در مورد مشکل فن پرسی برای سازگار شدن با شیوه کاری مویس منتشر شد و گفته می شد که این ستاره هلندی معتقد است که مویس جانشین مناسبی برای فرگوسن نیست.
اما فن پرسی تاکید کرد که یکی از طرفداران تاکتیک های این مربی اسکاتلندی است و اعلام کرد شیوه کاری مویس، جو خوبی در الدترافورد به وجود آورده است.
او به خبرنگاران گفت:" کار کردن با مربی جدید، دیوید مویس، فوق العاده است. او سبک و متد کاری خودش را دارد و من آن را دوست دارم.
ما از روزی که تور آسیا و استرالیای مان را آغاز کردیم، به سختی کار کردیم. این باعث خواهد شد تا بازی های خوبی به نمایش بگذاریم. جو بسیار خوبی در باشگاه وجود دارد.
من از سبک کاری مویس راضی هستم. او جلسات تمرینی را به شیوه خودش برگزار می کند. او به بازیکنان نزدیک است و به کمک سایر اعضای کادر فنی، ما را برای رویارویی با حریف بعدی به خوبی آماده می کند. خوشبختانه قهرمانی سال گذشته، همچنان اشتیاق ما را برای رسیدن به جام های بیشتر را حفظ کرده است."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)