دوستان فکر کنم قانون اینجا اینه که در هر پست حداکثر دوتا عکس گذاشته بشه![]()
دوستان فکر کنم قانون اینجا اینه که در هر پست حداکثر دوتا عکس گذاشته بشه![]()
سلام عزیزم. تعداد عکسها مهم نیست. حجم عکسها در کل روی هم رفته باید پایین باشه. فکرشو بکن 2 تا عکس با حجم 2 مگ با 4 تا عکس با حجم 2 مگ که فرقی نداره. اون طوری تعداد پستها الکی زیاد میشه
عکس های جدید از جزیره کیش !
عکس گرفته شده با ایفون 5 با کیفیت اصلی بدون ادیت
ممنون میشم نظر بدید
این عکس در جزیره کیش هست !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افکت این عکس رو با گذاشتن انگشتم جلوی فلاش دوربین انجام دادم و ادیت نشده !
Last edited by Mool Tee; 07-09-2013 at 21:57.
جنابMOOL TEE خواهشا عکسهاتون را در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود کنید تا مطمئن تر باشه
عکسهای جزیره کیش خیلی زیبا بودند. البته در حالت Landscape نبودند
اما می شه یه توضیحی درباره افکت عکس آخر بدین. من افکتی ندیدم. راستش چیزی از اون عکس متوجه نشدم. البته ایراد از منه. من دیر می گیرم![]()
Last edited by sara_program; 07-09-2013 at 22:05. دليل: نظر نداده بودم :دی
خخخ اره میدونم خواستم تگم لو نره !از عکس اخر اگه دقت کنی تصویر یه جوریه و اگه عکس به طور معمولی باشه این افکت رنگ سفید و شفاف شدن رو نداره ! اگه اون پایین سمت راست ببینی یه رنگ قرمز هست که انگشته منه
جلوی فلش ! اگه خواستی میتونی امتحان کنی
این یه عکس دیگه ببینید باحاله فقط این از قبلا اپ شده ! از این به بعد در اونجا که گفتید اپ میکنم
Last edited by Mool Tee; 07-09-2013 at 23:03.
دوست عزیز بنده با اصول عکاسی اشنایی ندارم.
اگر این حالت Landscape رو میدونستم حتما انجام میدادم.
=====
اینم یه عکس دیگه که خودم با ایفون 4 اس بهار پارسال گرفته بودم:
سلام عزیز
از اینکه عکس من را نقد کردید بسیار ممنون
راستش عکس اصلی نور کافی داشت من خواستم با تغییر نور محیط و نیز افزایش Blur و اضافه کردن تهرنگهای گرم هم در این عکس و هم عکس قبلی حس و حال یک غروب گرم و دلگیر و دم کرده یک دهکده شمالی را به عکسها اضافه کنم یعنی دلگیر کردن عکسها عمدی بوده است
و اما عکس اصلی برای مقایسه :
سلام دوست عزیز
ممنون به خاطر دقت و توجهی که دارید. در مورد کادربندی حرفتان کاملا درست است اگر به Exif عکسها توجه کنید عکسها مربوط به 5 سال قبل است و من حین عکسبرداری به کادر بندی و انتخاب سوژه توجه نداشتهام و حالا هم کمی کادر بندی را تغییر دادم تا با موضوع مورد نظرم هماهنگ شود ولی نتیجه برای خود من هم زیاد رضایت بخش نیست.در مورد نور پردازی هم در پست بالا توضیح دادم و عمدی بوده است (القای یک غروب گرم و دلگیر).
در مورد تکراری بودن ادیت هم باز حق با شما استمن این دو عکس را با هم ادیت کردم و میخواستم هر دو را همزمان پست کنم ولی به دلایلی بین این دو فاصله افتاد.
برای مقایسه عکس اصلی را هم برایتان میگذارم:
Last edited by vtn54; 08-09-2013 at 14:33.
فتوشاپ کردن عکس باعث تار شدن و تیره شدنش شده! در صورتیکه فتو شاپ می کنند که شفاف بشه و روشن
هیچوقت برای ادیت عکس از بلور استفاده نکنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)