الان يكي از دوستامون(متال) از همين روش بهش گفتم گوشيش دزديه رفت 1س داد.
الان يكي از دوستامون(متال) از همين روش بهش گفتم گوشيش دزديه رفت 1س داد.
باطري فابريك گوشي سوني اريكسون(w810) كجائيه؟؟ا
از كجا ميشه فهميد اصليه؟
راستي پشت باطري چه رنگي بايد باشه؟ مال من يه دست نقره اي ساده است
باطري فاريك گوشيw810 كجائيه؟
از كجا ميشه فهميد اصليه؟
بستگي به گوشيت داره مال من كا 800 هستش و 1000 تا اس ام اس تو اينباكس جا ميشه. و در مورد دو سوال بعدي بايد بگم كه منتظر باشي تا برنامش بياد چون خود گوشي اين قابليت رو نداره نوكيا هم نداشتش برنامش بودش ولي كه خودم داشتمنوشته شده توسط farhad_jj
سلام من گوشيمو آن لاين آپ ديت كردم دوباره.اين دفه ميگه insert the correct SIM card
یعنی باید فلشش کنم
اين مشكلي كه شما داريد براي اينه كه گوشي شما وقتي وارد ايران ميشه نميتونه با شبكه اينجا ارتباط برقرار كنه چون مخابرات سوئيچينگ گذاشته از گوشيهاي دزدي جلوگيري كنه به خاطر همين وقتي شما زنگ ميزني از رو سريال گوشي كنترلت ميكنن نه سيم كارت براي همين تمام سريال هاي گوشي بايد تو مخابرات باشه. حالا بعضي از فروشنده ها كدهايي دارن و برنامه كه با گرفتن 20 هزار تومان و حتي 1000 تومان سريال گوشي شما عوض ميكنن كه ميگن مشكلي نداره چون ميخواد فروش بكنه ولي فردا با سريال يه گوشي ديگه يكي بشه مخابرات ميچسبه به شما كه اين گوشي دزديه به خاطر اين ميزنه p910 چون سریال گوشی شما به یه گوشی p910 تعلق داره ولی من خودم گوشی آوردم کار نمیکرد بردم مخابرات بدون دریافت پول گفت تا 10 روز دیگه وصل میشه که قبل اون یه سری از گوشی من وارد شد سریال منم بودش خودش وصل شد ولی از کیش گوشی آوردم w550 که تو تهران بود کار نکرد خیلی ها میگفتن سریال عوض بشه بردم مخابرات اونم درست کردم برای کسی بود اگه بلد نباشی سرت کلاه میزارن شما موقع خرید گوشی کد بزن اگه سریال گوشی با جعبه یکی بود بخر نبود نخر این یه تجربه برای بعدها که سرت کلاه نرهنوشته شده توسط roozbeeh
حالا یعنی من گوشیمو ببرم مخابرات برام درست میکنه ؟؟؟
آقا منم سريال گوشيمو زدم تو همسن سايته ميگه نوكيا 3310
يعني چي ؟
مگه ميشه اين همه گوشي اينجوري باشه
نكنه اصلاَ سايت مشكل داره
ماله منم میزنه Siemens A70
آخه گوشی دیگه ای نبود !!!
مشکلی پیش میاد یعنی ؟
آقايون من سوال كردم
ظاهرا" 99% گوشيا اينطوري هستند(منظورم عدم مطابقت Imei گوشي و جعبه گوشي) و هيچ گونه مشكلي هم از نظر رجيستر كردن ندارن و شما مي تونيد با خيال راحت از گوشي اسنفاده كنيد
فقط (imei) كه تو خود گوشي هست را يادداشت كنيدفقط به خاطر اينكه اگه خداي نكرده گوشي دزديده شد بشه پيداش كرد وگرنه هيچ مشكلي نيست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)