همین الان پلیسا تا 50% پیش رفتن تازه 3 قسمت از زندان فرارا کرده یعنی تا قسمت 25 همینجوری پلیسا باید دنبالش باشن خوب یه مقدار پلیسا باید از هوش سیاه عقب تر باشن اینا که جلوترن![]()
همین الان پلیسا تا 50% پیش رفتن تازه 3 قسمت از زندان فرارا کرده یعنی تا قسمت 25 همینجوری پلیسا باید دنبالش باشن خوب یه مقدار پلیسا باید از هوش سیاه عقب تر باشن اینا که جلوترن![]()
سریال قشنگیه اما حیف آخرش نیروهای جان برکف انتظامی دخل یارو رو میارن. اگه آخرش دستشون بهش نرسه عالی میشه که بعید میدونم
اون یارو که پرید رو ماشین عجب اسکلی بود . سرگرده داد زد بگیرش در نره منظورش این بود که با ماشین برو دنبالش نه که مثل تپه خودتو بنداز روی ماشینش . میتونستن تیر بزنن توی لاستیکش یا ... .
كاظمي فصل 1 پليس كشته ...يه جوون ناكام افتاده بود دنبالش كه با چند ضربه چاقو تو خيابون كشته بودتش ..
شك نكن اگه فصل 3 در كار نباشه همين حسين ياري توي قسمت 26 يه تير خلاص ميكنه كاظمي رو ...(خوب سريال ايرانيه ديگه تند و سريع كه نيست خلاف كارا فرار كنن)
عجب سریال ایرانی توپی بعد از سالها داریم می بنیم! آخه تمام سریالای ایرانی 95 درصد عاشقانست و بقیه هم......!![]()
سکانس تیر اندازی و پریدن اون پلیس روی ماشین ضایع بود! تیرها به اینور اونورش میخورد
اون تیکه که بمبو بجای هارد داده به اون بدبخت کف کردم!چقدر این بابا مغزش کار میکنه
و اون دختره پیغام تلفنی گذاشته بود ته تابلو بازی بود
آخه کی این شماره پاتوق این ادمهای مهم رو رو به این داده؟!!فک نکردن اگه یه روزی خونشون نباشن و خونه لو بره پلیسا میریزن تو و تلفنو ثابتو چک میکنن و انقدر تابلو دختره آدرس دقیق خیابون محل شرکتو از داداشش میخواست!چون یادش رفته بود
خیلی دوست دارم کاظمی زنده بمونه اخر داستان ولی نمیزارن چون نمیخوان وجه پلیس خدشه دار شه!![]()
Last edited by Iman-Emperatour; 10-06-2013 at 09:55.
خنده دارش اونجا بود که خواهر طرف بدون اینکه بدونه اینا کین و چکار دارن باهاشون همکاری میکرد.
میدونم فصل 1 یادمه که امید شاکری رو کشت توی خونش هم بمب گذاشته بود که کلی پلیس مجروح شدن. منظورم این فصل بوود.
جایی گفتن که 26 قسمته ؟
اینم میتونست باشه ها دقت کردین؟!من اولش فکر کردم بمب صوتی یا چیزی بوده که دود بده که نتونن ببیننش و اینم فرار کنه.کاش اینکارو میکرد جوان ناکام رو زد حذف کرد!
تا چن قسمت دیگه اون یارو هم فرار میکنه میره پیش کامران یا همدست میشن یا کامران دخلشو میاره فک کنم
تا ماشین روشن کنه و بره دنبالش اون رفته بود ندیدی چه سرعتی داشت؟!اون یارو که پرید رو ماشین عجب اسکلی بود . سرگرده داد زد بگیرش در نره منظورش این بود که با ماشین برو دنبالش نه که مثل تپه خودتو بنداز روی ماشینش . میتونستن تیر بزنن توی لاستیکش یا ... .
آره اینجاشم خیلی ناراحت کننده بود فکرمون خراب شد اون موقع :|كاظمي فصل 1 پليس كشته ...يه جوون ناكام افتاده بود دنبالش كه با چند ضربه چاقو تو خيابون كشته بودتش ..
نیازی هم همین جاش تموم کرد دیگه. پسر باحالی بودمیدونم فصل 1 یادمه که امید شاکری رو کشت توی خونش هم بمب گذاشته بود که کلی پلیس مجروح شدن. منظورم این فصل بوود.![]()
روحش شادطفلک تازه عشق عملیات هم بود
![]()
واقعا باید ساعت 10:15 پخش کنه نه اول شب . همه برید سایت صداوسیما و نظر بدید بعد اخبار شبانگاهی بزاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)