متاسفانه ساپورت نمیکنهسلام دوستان منم این ارور رو دارم (You need a DX11 capable GPU to play Crysis3 ) گرافم جیفورس 9800 جی تی هستش .
این گرام dx11 رو ساپورت میکنه یا نه؟
در nvidia از سری 400 به بعد و در amd از سری 5000 به بعد DX11 رو ساپورت میکنه
متاسفانه ساپورت نمیکنهسلام دوستان منم این ارور رو دارم (You need a DX11 capable GPU to play Crysis3 ) گرافم جیفورس 9800 جی تی هستش .
این گرام dx11 رو ساپورت میکنه یا نه؟
در nvidia از سری 400 به بعد و در amd از سری 5000 به بعد DX11 رو ساپورت میکنه
وای بعد از امتحانا با کلی ذوق وشوق اومدم شروع کردم بازیو بعد به سیو بعدی که رسیدم پرید بیرون من چه گناهی کردم چرا این طوریه کسی راهی نداره؟
بازیت رو عوض کن ... .
از یه جا دیگه بگیر ... .
دان کردی بازی رو ؟
یاخریدیش ؟
خریدم فکر کنم۷۰۰۰
یکی دیگه تهیه کن
Last edited by GOLDFINCH; 11-06-2013 at 18:25.
سلام بچه ها/من با 7970 و سی پی یو 3 گیگاهرتز چند فریم می گیرم ؟ ( تو بنچمارک ها با یه سی پی یو ی قوی نوشته ) من سی پی یوم اونقدرا قوی نیس . فکر کنم 2220 یا 2400 هست .
ممنونم
گرافیکت که راحت بازی رو در آخرین جزئیات میکشه...به احتمال زیاد در صورت همراهی CPU کنه در آخرین جزئیات(منتها FXAA )به راحتی میتونی بازی کنی....
فقط مدل دقیق CPU معلوم نیست ولی اگه i5 2400 باشه میشه گفت CPU هم به راحتی میتونه با بازی کنار بیاد و به جر مرحله دوم که یه کم فیزیکش سنگینه و همچنین مرحله اول که از باگ خود بازی هست در بقیه بازی باید بتونی به راحتی بالای 45 بگیری که برای چنین بازی سنگینی فریم کاملا قابل قبول و عالی هست![]()
سلام من تو بازی CRYSIS 3 هر کاری میکنم نشانه گیر تفنگ رو نمیتونم فعال کنم.چطور فعال میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من تو بازی CRYSIS 3 هر کاری میکنم نشانه گیر تفنگ رو نمیتونم فعال کنم.چطور فعال میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر میکنم مال میزان سختی بازی هست چون موقعی که من رفتم رو ی سوپر سولجر دیگه نشونه رو نداشتم ولی تو لول های پایین ترش داشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)