دوست عزیز
به این سایت سامسونگ مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
به این سایت سامسونگ مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ، من یکماه هست که 46 f8880 گرفتم. تصاویرش پرش داره و تیک میزنه. هم کانالهای اسران ، هم ماهواره و هم فیلمهایی که با اچ دی پلیرم میزارم. البته نسبتش فرق میکنه. وقتی تصویر سریع میشه مخصوصا خیلی خودشو نشون میده. این مشکلو من حتی تو سری 6 هم به این شدت ندیدم. باید چکار کنم به نظر شما؟ حسابی هم تنظیمات رو بالا پایین کردم اما فرقی نمیکنه. لطفا کمک کنین.
بهترین تنظیمات برای صدای تلویزیون 6450 را می خواستم.
در حالت استاندارد صدا کمی بم به نظر می رسه و از لحاظ بلندی صدا هم اون قدرت لازم رو نداره.
جلوه های صوتی هم به اون شدت جوابگو نیست. برای بهترین تنظیمات از اکولایزر، نمونه مشخصی وجود داره؟
دوست عزیز
فکر کنم با آبدیت مشگلتان حل شود با کابل لن بصورت آنلاین آبدیت کنید.
برادر بخاطر تنظیمات motion plus تصویر هست که در حرکات سریع خودشو نشون میده..با گزینه های اون بازی کن تا ببینی کدوم حالت بهتره
Sent from my LT18i using Tapatalk
دوست عزیز
بنظر بنده هر دو آیتم جلوه صوتی را روشن کنید و اکو لایزر را بدین ترتیب تنظیم کنید.
120 hz را روی 10
500 hz را روی 6-
1.5 khz را روی 5
5.0 khz را روی 12
10.0 khz را روی 12
درود
یک سوال داشتم در مورد LED 6450
من برای کنترل ماهواره با کنترل LED وقتی میخوام مدل ماهواره رو به LED بدم میگه همچین مدلی نیست (Xcruiser 400HD) آیا با آپدیت حل میشه؟
با سلام خدمت اساتید گرامی
من یکدستگاه سامسونگ 6850 سری اف 46 اینج 3 بعدی دارم تصاویر رو در هر حالتی که میزارم چه پویا چه استاندارد رنگ قرمز مخصوصا در مورد صورت انسان بیشتر از حد معموله در حالی که همان تصویر در 6450 که تست گرفتم بسیار با کیفیت تر و واقعی تر به نظر میرسد کلیه تنظیمات رو هم دستکاری کردم ولی به اون چیزی که میخاستم نمیرسم یه جورایی رنگ قرمز یا چطوری بگم بادمجونی تو تصاویر خیلی بیشتره که کیفیت رو بهم نمیده چند بارم تنظیمات کارخانه کردم ولی نشد که نشد یک راه حلی چیزی تو قسمت تنظیم رنگ قسمت تینت ( g/r) به r50 و یا g50 روشنه و با بازی کردن باهاش بهتر نمیشه در حالیکه در 6450 این قسمت خاموشه و کیفیت فوق العاده است
دوست عزیز
از این آیتمهای استفاده کنید.
تنظیمات برای کالیبره کردن تصویر: در سری 6 ورژن F
Picture Mode Movie
Backlight 16
Contrast 96
Brightness 47
Sharpness 13
Color 50
Tint G50/R50
Advance Settings
Dynamic Contrast Off
Black Tone Off
Flesh Tone 0
RGB Only Mode Off
Color Space Auto
10pt White Balance On
Gamma +1
Expert Pattern Off
xvYCC Off
Picture Options
Color Tone Warm2
Digital Noise Filter Off
MPEG Noise Filter Off
HDMI Black Level Normal (Low if available)
Film Mode Off
Auto Motion Plus Off
LED Motion Plus Off
10pt White Balance On
Interval Red Green Blue
1 0 1 0
2 1 0 -2
3 0 0 2
4 0 0 0
5 -1 0 +1
6 0 -1 0
7 -1 -2 -2
8 0 2 1
9 1 0 0
10 2 1 0
White Balance
Setting Value
R-Offset 25
G-Offset 25
B-Offset 27
R-Gain 19
G-Gain 22
B-Gain 21
Screen Adjustment
Picture Size Screen Fi
اگه میشه راهنمایی کنید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)