تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 98 اولاول ... 364243444546474849505696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 979

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای حرفه ای (DSLR ) / لنزها / لوازم جانبی (پست اول مطالعه شود)

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دمت گرم . راستی فیلم برداریش چطوره واسه پخش رو ال سی دی 32 اینچ البته فیلم زیاد نمیگیرم بعضی مواقع "ممنون از راهنماییت"
    برای اینکه بطور کاملا شفاف ببینید کیفیت فیلمبرداریش در چه حدیه ، بهتره جمله ی canon 1100d sample videos رو تو یوتوب سر کنید و نمونه فیلمهاشو با کیفیت بالا ببینید . البته از 550 یا 600 d کیفیت فیلمبرداری کمتری داره ولی همین قضیه ای که amir200812 فرمودن (خرید 1100 = پول کم اما امکانات بیشر و لنز مجزا و...) این کاستی رو کاملا توجیه میکنه
    البته به عنوان یه پیشنهاد هم عرض کنم گه فقط کاربردتون فیلمبرداری نیمه حرفه ای باشه و کیفیت سینمایی براتون مهم باشه در این موقع هستش که به 600 و 550 فکر کنید وگرنه 1100 بهترین انتخاب خواهد بود به شرطی که لنز خوب و تجهیزات جانبیش رو هم بخرید و رزلوشن براتون زیاد مهم نباشه
    کنون 1100 دی رو میتونید فقط بدنه شو 900 تمن بخرید یا شایدم پایینتر

2. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت alireza-kia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

برای اینکه بطور کاملا شفاف ببینید کیفیت فیلمبرداریش در چه حدیه ، بهتره جمله ی canon 1100d sample videos رو تو یوتوب سر کنید و نمونه فیلمهاشو با کیفیت بالا ببینید . البته از 550 یا 600 d کیفیت فیلمبرداری کمتری داره ولی همین قضیه ای که amir200812 فرمودن (خرید 1100 = پول کم اما امکانات بیشر و لنز مجزا و...) این کاستی رو کاملا توجیه میکنه
    البته به عنوان یه پیشنهاد هم عرض کنم گه فقط کاربردتون فیلمبرداری نیمه حرفه ای باشه و کیفیت سینمایی براتون مهم باشه در این موقع هستش که به 600 و 550 فکر کنید وگرنه 1100 بهترین انتخاب خواهد بود به شرطی که لنز خوب و تجهیزات جانبیش رو هم بخرید و رزلوشن براتون زیاد مهم نباشه
    کنون 1100 دی رو میتونید فقط بدنه شو 900 تمن بخرید یا شایدم پایینتر
    ممنون از پاسختون
    پولم به لنز 15-85 نمیرسه انشا.. سال بعد ولی میخوام یه لنز 50 بگیرم برا پرتره بعلاوه تمامی وسایل جانبی نظر شما چیه؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    پولم به لنز 15-85 نمیرسه انشا.. سال بعد ولی میخوام یه لنز 50 بگیرم برا پرتره بعلاوه تمامی وسایل جانبی نظر شما چیه؟
    عالی هست!
    یه لنز 50mm f/1.8 رو فکر کنم حدود 350 بتونی پیدا کنی.

5. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

عالی هست!
    یه لنز 50mm f/1.8 رو فکر کنم حدود 350 بتونی پیدا کنی.
    320 قیمت دارم با کیت دوربین و وسایل جانبی حدود یک و نیم در میاد

7. این کاربر از alireza-kia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه leopard07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    freak land

پيش فرض

سلام
    من میخواستم یه DSLR بخرم
    تاحالا کامپکت داشتم فقط
    هم پورتره میخوام بگیرم هم طبیعت
    حالا یه چند تا گزینس که موندم بینشون
    بودجمم فعلا ماکزیموم 2 تومن هست
    کیفیت و عمق و طیعی بودن رنگ عکس خیلی برام اهمیت داره
    1 canon eos 1100D بخرم و بقیشو هزینه لنز و لوازم جانبی کنم
    2 canon eos 600D بخرم و هزینه کمتری واسه لوازم جانبی بدم و یه لنز ارزون تر بخرم
    3 canon eos 650D بخرم و تا 3 4 ماه قید لنز رو بزنم و فقط یه هود و یه فیلتر یو وی و یه کیف معمولی بخرم و با همون لنز کیت 18-55 خودش کار کنم
    بعد یه سوال داشتم راجع به canon eos 60d چون ممکنه بودجم بره بالا،اینکه میگن نویز خیلی زیادی داره این دوربین راست میگن؟

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

650d پردازشگر جدید digic5 داره اگه پولت میرسه شک نکن تو خریدش اون دو مدل دیگه تو یه رنجه تقریبا

10. این کاربر از alireza-kia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    freak land

پيش فرض

خوب میترسم فرق آنچنانی نداشته با 600D و ممکنه هزینه ای که میتونم برای یه لنز متوسط کنم رو بذارم واسه یه سری آپشنایی که لازم نیست
    میترسم لنز 18-55 که رو 650D هست نتونه عکسایی که میخوام رو بهم بده

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    من میخواستم یه DSLR بخرم
    تاحالا کامپکت داشتم فقط
    هم پورتره میخوام بگیرم هم طبیعت
    حالا یه چند تا گزینس که موندم بینشون
    بودجمم فعلا ماکزیموم 2 تومن هست
    کیفیت و عمق و طیعی بودن رنگ عکس خیلی برام اهمیت داره
    1 canon eos 1100D بخرم و بقیشو هزینه لنز و لوازم جانبی کنم
    2 canon eos 600D بخرم و هزینه کمتری واسه لوازم جانبی بدم و یه لنز ارزون تر بخرم
    3 canon eos 650D بخرم و تا 3 4 ماه قید لنز رو بزنم و فقط یه هود و یه فیلتر یو وی و یه کیف معمولی بخرم و با همون لنز کیت 18-55 خودش کار کنم
    بعد یه سوال داشتم راجع به canon eos 60d چون ممکنه بودجم بره بالا،اینکه میگن نویز خیلی زیادی داره این دوربین راست میگن؟
    بهترین و عاقلانه ترین انتخاب، گزینه ی اول هست یعنی ۱۱۰۰ کانن و خرید لنز شارپ و حرفه ای
    بله ۶۰ دی دوربینیه که صاحبش رو نا امید میکنه با وجود دوتا پردازندش بازم در مواقعی بدترین عکسارو میگیره و شرایط نوری دخیل نیس براش اما تو شرایط دیگه ای هم عکسای محشری میگیره

13. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    freak land

پيش فرض

بهترین و عاقلانه ترین انتخاب، گزینه ی اول هست یعنی ۱۱۰۰ کانن و خرید لنز شارپ و حرفه ای
    بله ۶۰ دی دوربینیه که صاحبش رو نا امید میکنه با وجود دوتا پردازندش بازم در مواقعی بدترین عکسارو میگیره و شرایط نوری دخیل نیس براش اما تو شرایط دیگه ای هم عکسای محشری میگیره
    اگه نخوام تا یه مدت دوربینو ارتقا بدم جوابگو هست؟
    یه مورد هم هست که یه دوربین 1000دی هست تقریبا اصلا استفاده نشده و گوشه خونه افتاده حدود 200 تا شات هم بیشتر نخورده
    اگه نظرتون روو 1100 هست و لنز خوب،بهتر نیست اگه تفاوت زیادی با 1000 نداره 1000 رو بخرم؟حدود 500 میتونم بخرم ازش
    اما اگه اختلاف کیفیت زیاده بین 1000 و 1100 خوب حرفی نیست.

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

500 شات میشه گفت تقریبا دوربین نو هست مشخصات 1000d رو نگاه میکردم فیلمبرداری نداره که اگه برات مسئله ای نیست میتونی با باقی پولت یه لنز در حد نو 15-85 بگیری البته مشاوره با یه فرد خبره در مورد تجهیزات دست دوم فراموش نشه چون میتونه کامل دلتو بزنه ولی از قدیم گفتن خیر امور اوسطها نه خیلی پایین نه تاپ وسطو بگیر و توکل به خدا کن منم مثل شما قصد خرید دارم انشاا.. سر برج میرم بازار یه کیت 1100d بعلاوه لنز 50mm و مخلفات البته سه پایه دارم حدود 1.5 در میاد که حداکثر بودجمه اگه مثل شما تا 2 تومن میتونستم هزینه کنم 650d رو میگرفتم لنز 50 رو میزاشتم واسه سه چهار ماهه دیگه

16. 3 کاربر از alireza-kia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •