تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 46 از 47 اولاول ... 36424344454647 آخرآخر
نمايش نتايج 451 به 460 از 470

نام تاپيک: صــنـدلـی داغ <سـری جـدیــد>

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام اقا بابک
    خوب هستید؟منو به خاطر میارید؟

تا حالا از سوال های کدام کاربر بیشتر خوشتان امده؟
    تا حالا سوال های کدام کاربر سخت تر بوده؟
    دوست دارید چه کسی از شما سوال بپرسه؟(که تا حالا نپرسیده)

اگر به شما بگویند یکی از محدودیت های کاربر ها را بردارید (یکی از محدودیت هایی که توی پی سی ورلد هست) کدام را حذف میکنید؟
    توی این سال ها توی این فروم بیشتر یاد گرفتید یا یاد دادید؟
    اگر زمان برگرده به ژوئن 2004 باز هم توی این فروم فعالیت-مدیریت- میکنید؟

راستی اینو امروز پیدا کردم گفتم شاید خوشتان بیاد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون

2. 12 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

اول یه عذر خواهی بابت این تاخیزم. چند روز گذشته کمی درگیری ها بالا بودو نشد فعال بیام انجمن. شروع کنیم ببینیم چه خبره.

4. 15 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام،

به به، آقا بابک عزیـــ...ــز!
    سلام برکسرا جان

یه روز صبح از خواب پا شدم دیدیم از آقا بابک پیغام خصوصی دریافت کردم! اول یکم جا خوردم، نکنه کار خلاف شرع کردیم نمیخوای اخراجمون کنی؟
    چرا اخه؟

1. خدا یا دین؟ به کدوم اعتقاد داری.
    بووووووووق. در کل اما به نظر من بهتر اونه که عقیده موضوعی خصوصی باقی بمونه برای هر کس. چه دین دار باشه چه نباشه.

2. اگر قرار بود یه SMS به خدا بدی، چی میگفتی؟
    شماره ندارم اس ام اس بدم. راستش اصلا به این مسایل فکر نمیکنم.

3. تو زندگی چه کاری کردی که بهش افتخار میکنی، فردا پسرتون که بزرگ شد، بهش بگین من این کار رو کردم.
    یه تغییر شخصیتی شدید و عمده داشتم تو نوجوونی و اوایل جوونیم. کلا یه ادم دیگه شدم . خودم یه دوره ای بهش میگفتم تولد دوباره.

4. طبق مقدمه سروش و گفته های خودتون، 16 امین کاربر انجمن هستین، بعد از یه مدت فعالیت، 2 سال بازنشسته میشین و دوباره به میادین میاین، یه جورایی شبیه رابطه استیوجابز با اپل هست دلیل کناره گیری چی بود؟ یه توضیح میدین. تو اون دوره بازنشستگی هم حسابی فعالیت میکردین؟ اگه آره، کدوم دوره رو ترجیه میدین.
    1001 دلیل داشت. البته کناره گیره کردم صرفا از مدیریت. بودم در انجمن و کمی فعال هم بودم. داشتم ازدواج میکردم. کمی خسته بودم از مدیریت. کمی احساس تنهایی میکردم تو مدیریتم. از چند نفر به شدت ناراحت بودم و دلخور. از اون طرف طبق ایده همیشگیم اعتقاد به دوره ای بودن مسولیت ها دارم. و درست نمیدونم یه نفر خیلی طولانی عهده دار مسولیتی باشه. و کلا نسبت به تغییر حس خوبی دارم.
    یه نکته درباره بازنشستگیم بگم. من اتفاقا اصلا مواضعم هم عوض نشده بود اون زمان . فرقم با قبل فقط این بود که دیگه دسترسی مدیریتی نداشتم. همین. کسانی که داستان فیل تر شدن انجمن رو یادشونه و بحث های انجمن سرآغاز رو میدونن. که اونجا دقیق جوری موضع گیری کردم که همین الان و یا زمان ارشد بودنم اعتقاد داشتم.

5. بعد از خوندن این کلمات، چی به ذهنتون میرسه:

بابک اسمی که خیلی دوسش دارم.
    اینترنت بهترین ابداع بشر
    پی سی ورلد فروم دوست داشتنی من. کلی خاطر ه دارم باهاش. و بخشی از زندگیم رو اینجا بودم.
    ناظر رفقای من
    مسولیت عمدتا دردسر. اما جالب. آخرش همیشه بد نامی میمونه. برنده همیشه اونایین که بی مسولیتن.
    منافع شخصی خیلی وقتا غلبه میکنه به منافع جمعی. مشکل بزرگی هم هست همه جا.
    خانواده ارزوی داشتن بهترینش رو داشتم همیشه.
    ایران جایی که توش بدنیا اومدم . جاییکه زبون مردمش رو راحت میفهمم. همین.
    دشمن یک بیماری روانی شدید باقی مونده از دوره غار نشینی که هنوز درمان نشده.
    تحریم! بیعرضگی. بی لیاقتی. عاقبت دهانی که بیموقع باز میشود یا کلا باز میشود.
    یه خاطره بد خاطره بد زیاد دارم . خیلی تلاش کردم که از یادم برن.
    مرگ پایان.

// برمیگردیم ، فعلاً خداحافظ.
    منتظرم. قربانت.

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام علیکم آقا بابک . امیدوارم حالتون خوب باشه

شما در زمینه نجوم تحصیلات ( چه آکادمیک معتر چه غیر معتبر ) دارین ؟
    اطلاعات نجومی خودتون رو از کجا به دست میارین ؟ در گذشته چطور به دست میاوردین ؟
    آرزوی داشتن ابزار فیزیکی یا تسلط علمی بر چیزی در زمینه نجوم رو دارین ؟
    در زمینه مطالعه کیهان بیشتر به مسایل تجربی و رصد و نجوم آماتوری و ... علاقه دارین یا مسایل اخترفیزیک و تئوری ها و .... ؟
    مهمترین حادثه نجومی که در قرن معاصر رخ داده کدوم بوده از نظر شما ؟
    عجیب ترین موضوع علمی در زمینه نجوم که تا حالا باهاش مواجه شدین کدوم بوده ؟
    به نظر شما مهمترین دست آورد تئوری بشر در زمینه اخترفیزیک کدوم هست ؟ اگه میشه در حد یکی دو سطر به زبان ساده در مورد خودش و نتایجش حرف بزنین.
    از میان ماموریت آپولو 11 و ماموریت کیوراسیتی، کدومش موفقیت بزرگتری برای ناسا هست ؟ چرا ؟
    به نظر شما آیا قدرت های جهانی ( منظورم کشورهای پیشرفته از نظر علم و صنعت هستن ) در مورد مسایل مربوط به علم نجوم و حیات فرازمینی سانسور و دروغ عمدی مرتکب شدن ؟ ( یکی از موارد شایعه شده رو در سوال بعد میبینین )
    بحث دروغ بودن ماموریت آپولو 11 از کجا پیدا شده و موضع شما در قبالش چیه؟ ( البته موضع شما از پست هاتون مشخصه ولی یکم به زبان ساده تر و خلاصه تر بگین ممنون میشم )

میشه یه سوال بی ربط به تاپیک هم بپرسم ؟ ( سکوتتون رو علامت رضایت در نظر میگیرم ) مرسی
    میگم این ناسا که دو ماه پیش میگفت به زودی یه خبر خیلی مهم درباره موفقیت های کیوراسیتی در مریخ رو منتشر میکنه آخرش چی شد ؟ من چون از این ترم درسم شروع شده زیاد پیگیر اخبار نبودم. ضمنا این بحث پیدا شدن هیدروکربن ها در مریخ به کجا رسید ؟ چه هیدروکربنی پیدا کردن ؟

7. 8 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام علیکم خوبی بابک جان؟ اگه به من بود الان 100 تا سوال برات ردیف میکردم اما به گفته ی هومان جان سوال ها طبقه بندی شده باشه بهتره و مثلا شاهد همچین سوال هایی نباشیم که هفته ای چند بار میری حمام

والا در زمینه ای تخصص داری که من یکی ازش سر در نمیارم و از بدترین درس های دوره ی دبیرستانم میتونم به زمین شناسی اشاره کنم . حالا توش نجوم هم بود دیگه

به همین خاطر اکثر سوال ها عمومی و راجع به خودته بیشتر ... آماده ای؟
    سلام. کار خوبیه.
    البته قرار نیست همه کس از همه چیز خوششون بیاد. اما یه دلیل احتمالی زدگی شما از زمین شناسی فرضا، سیستم اموزشی غلطمونه که مردم رو گریزان از دانش و لذت دونستون میکنه.

1 : توی اکثر فروم ها فیس بوک و چت رومها و خلاصه تمامی موارد هر جا که کلمه ی درباره ی من رو ببینی یا مشخصات یا یه چیزی تو همین مایع ها بازش که بکنی میبینی همه چی توش هست الا اون چیزی که باید باشه . حتی مال شما . حتی شاید مال خودم . و 90% مردم ایران . دلیلش چیه ؟ سوالها خیلی واضح هست مثلا مکان زندگی . نام . شغل . علایق . بیوگرافی . اما 90% مردم جامعه ما اینجور چیزها رو توی اینترنت با تخیلات ذهنیشون پر میکنن دلیلش چیه؟ مثلا نام رو میزنن بی نام محل زندگی رو میزنن به توچهشغل رو میزنن مگه فضولیعلایقو میزنن نمیدونمخلاصه همه چی میزنن الا اون چیزی که باید بزنن . نظرت چیه؟
    خب. اولا اینجا ایرانه. کشور محدودیت ها و کمبود ظرفیت ها. این از این که توضیح بیشتر هم نمیخواد. خیلی راحت مطمدنم خیلی از اون ها که تو این محیط ها اطلاعات میزارن از خودشون بعدا پشیمون میشن.
    من تا همین چند روز ژیش اطلاعاتم بود که پاکش کردم. همین جوری. مثلا علایقم رو.

2 : با همسرت چجوری آشنا شدی ؟ میشه کامل و بدون سانسور و مفصل تعریف کنی که نحوه ی آشنایی با همسرت و ازدواج و اینا از کجا شکل گرفت تا من و بچه ها از کنجکاوی سکته نزنیم؟
    خیلی ساده . همسر منم مثه خودم فعالیت نجومی میکرد. اوایل صرفا با هم همکار یا هم تیمی بودیم. کم کم بینمون علاقه بوجود اومد و دوست شدیم. بعدشم که کار کشید به ازدواج.

3: قبل از همسرت با دختر دیگه ای رابطه داشتی ؟ منظورم رابطه خاصی نیست همین قضایای دوست دختر و اینا اگه داشتی توضیح بده و اگه نداشتی به نظر من فقط میتونه یه شعار باشه
    بله یه چند باری . البته درباره اون که میگی اگه نداشتی شعاره من واقعا چند نفری رو میشناسم که قبل از ازدواج هیچ نوع ارتباطی نداشتن. کلا سه دلیل دارم برای اینکه کسی رابطه با جنس مخالف نداشته باشه. یکی اعتقادات . یکی محدودیت های خانوادگی و اجتماعی . یکی هم بیماری روحی. غیر از این سه مورد امکان نداره کسی از یک رابطه طبیعی و غریزی و خداداد دوری کنه.
    سوالت عجیب بود. چون از من سوال میپرسی بعدش پیشاپیش و قبل از جواب من خودت یکی از جواب ها رو وتو میکنی.

4 : الان وضعیت زندگیت رو چطور میگذرونی؟ بابام همیشه به من میگه تو الان به جای اینکه به فکر آینده و درس و زندگی باشه به فکر اینی که PS4 اومد کی -- میشه یعنی تا آخر عمرت میخوای بازی کنی؟حالا شما . چطور اینجا ناظری؟خوب ناظری مستلزم سر زدن مداوم هست دیگه . چطور خانواده رو کنترل میکنی؟چطور سر کار میری؟ کلا چجوری زندگیت رو تقسیم بندی کردی؟به نظرت منم میتونم در آینده روزی 6 7 ساعت بازی کنم و زندگیم رو هم بچرخونم؟
    من عمدتا شغل هایی که دارم یه کامپیوتر هم جلو هست. بازی رو فکر نمیکنم شدنی باشه. مگه اینکه خرجت از جای دیگه تامین بشه.

5 : توی صندلی داغ قبلی که سروش قسمتیش رو گذاشته بود درباره ی این گفته بودی که مدیریت توی ایران یعنی ایراد گیری و عدم محبوبیت . من با جملت کاملا مخالفم . بر چه مبنایی این حرف رو میزنی؟ مثال هم زدی که ناظرم مدرسه ها و رئیس جمهور و ... همیشه در معرض اعتراض قرار دارن در صورتی که اصلا اینجوری نیست . من توی مقاطعی که درس خوندم از ابتدایی تا دبیرستان و پیش دانشگاهی حدودا چند تا ناظم داشتیم . ناظم ابتداییمون یک فرد زبون نفهم و بسیار عقده ای بود که با شلنگ بچه های 7 ساله رو میزد ! خوب مسلمه این ناظم کارش باید بره زیر سوال . تنها نمیتونیم تکیه کنیم که چون ناظمه و وظیفه سنگینی داره نباید بهش معترض شد . همه توی حیاط بهش فحش میدادن . عوضش ناظم دوره ی پیش دانشگاهیمون یه فرد تحصیل کرده و بسیار با شخیت و متین بود . خوب وقتی این ناظم پاشو میذاشت توی کلاس همه به احترامش بلند میشدن . میومد توی حیاط 1000 نفر دورش رو میگرفتن و همه میگفتن خدا پدرشو بیامرزه خیلی مرد باحالیه .میگفت موها رو با دور 4 بزنید فردا یه نفر نبود نزنه ! خوب اون ناظم بود اینم ناظم بود . مردم ایران یا بچه های مدارس به جفتشون معترض نیستن صرفا به خاطر اینکه ناظمن . اما به اولیه فحش میدادن قربون صدقه دومیه میرفتن ! غیر از اینه ؟ سیاسیت و ریاست جمهوری هم جاش اینجا نیست اما مردم خوب و بد رو تشخیص میدن بعد اعتراض میکنن . مدیریت توی فروم ها هم همینه . بعضی از مدیرا هستن آدم دوست داره تیکه تیکشون کنه . همیشه پشت سرشون فحشه مطمئن باش . اما بعضیا هستن واقعا بری پروفایلشون علاقه ی کاربرا رو نسبت بهش با چشم میبینی . همه دوسش دارن همه میگن آقا مدیر فلان بخش عجب آدم دوست داشتنیی هست . پس مردم تشخیص میدن خوب رو از بد . و به نظر من این دلیل که آقا ایشون مدیره دلیل به احترام 2 برابر و خسته نباشید گفتنو اعتراض نکردن نیست . آدم توی هر جایگاهی هست باید اونقدر بدرخشه که به بهترین مقامها برسه با حمایت مردم . کسی که اخلاق مدیریت نداره نباید مدیر بشه . برات مثال هم میزنم توی این انجمن نه اما 2 3 سال پیش توی یه انجمن دیگه برام تجربه جالبی شد . 2 جا پست من پاک شد . یه جا مدیرش سریع بعد از پاک کردن پستم پیغام خصوصی داد که محمد جان خسته نباشید و ... کلی احترام و آخر هم گفت به این دلیل بود پستت رو پاک کردم . اون یکی پستم که از یه قسمت دیگه پاک شد به مدیرش پیغام دادم برای چی پاک کردی جواب داد لزومی نداره دلیلش رو برای شما توضیح بدم من تشخیص دادم این پست نباید باشه دیگه هم برای پاک شدن پستت پیغام نده ! ببین هر جفتشون مدیرن . اما اولیه رو توی کل فروم همه قربون صدقش میرفتن دومیه فحش پشت سرش بود فقط . پس مردم دسته بندی میکنن بعد اعتراض میکنن . مدیری که وقت مدیریت نداره نباید مدیر شه . مدیری که حوصله چونه زدن با کاربر نداره نباید مدیر شه ... در کل این حرفام مربوط به اون حرفایی بود که تو صندلی داغ قبلی زدی و مخاطبم اصلا مدیرهای این فروم نبود چون اصلا موردی برای من پیش نیومده در این باره. نظرت چیه در مورد این حرفام؟
    با یه گل بهار نمیاد. یه نگاه به تاریخ 150 سال قبلمون بنداز و ببین سرنوشت مدیران سطح بالای این مملکت چی بوده. از امیر کبیر شروع کن برو جلو.
    حقیقتش من یه شک جالی دارم. کسی که زیادی محبوبه بهش شک میکنم که چه کلکی سوار کرده که انقدر محبوب شده. محبوب ترینم ادمی هم که تا حالا شناختم صدامه که تو یه انتخابات 100 درصد مردم عراق انتخابش کردن.

6 : خودت بیشتر بچه دختر دوست داری یا پسر؟ فرق نمیکنه تو کت من نمیره به هر حال آدم یه کشش و علاقه ای داره دیگه نمیشه بگه فرق نمیکنه که
    فرقی نمیکنه در عمل. دختر چون قشنگتره و با مزه تر. پسر برای اینکه دیر تر بزرگ میشه. البته چون ایران هستیم خوشحال شدم که بچه پسره و کمتر اذیت میشه.

7 : هدف بعدیت توی زندگیت چیه ؟ آدم هر روز به هدف داره شاید هر ماه شاید هر سال که براش برنامه ریزی میکنه بهش برسه . مثلا هدف قبلیه من این بود شرکت ADSL رو عوض کنم و دارم این کارو میکنم و به هدفم میرسم . توام هدف جزئی بعدیت توی زندگی چیه که ممکنه امشب فردا یا هفته دیگه بهش برسی و براش تلاش میکنی؟
    هدف پیش روم تغییرات خونه امه.

خوب بابک جان سوالها رو همونطور که سوالها طولانی پرسیده شد شما هم تا جایی که میشه اون جاهایی که توضیح خواستم کامل توضیح بده و مثل سوال وستا جان که پرسید معرفی کن فقط نوشتی بابک مارو نپیچون چون یه موقع بلایی که سر حامد اومد سر توام میاد
    دیگه تا جایی که میشد جوابیدم. کمی سوال ها هم برام زیاد روشن نبود.

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

: بازم سلام خوبی خوشی بازم اومدم .. کلا من این دورو برا زیاد میام

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : سلام سلام من بیشتر.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :بابک بابک هستم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چی بگم بابکم 35 سالمه. متاهلم و یه بچه کوچیک دارم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : نمیشه یه سوال تقلب برسونی که نتونی جواب بدی دلمونو شاد کنی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چند تا سوال بی جواب هست اون بالا ها. بخون هم تقلب رسوندم هم شاد میشی .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بابک احساس ترس بده یا خوب ؟ اینکه یه عده از آدم بترسن ..خودت چی تاحالا شده از کسی بترسی ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : خوب جمله اول احساس کردم که منظور بحث فلسفی درباره ترسه. اما ظاهرا درباره منه . احساس مسخره ایه.
    من از ادم های واقعی ترسیدم بله. اخریش یکی از شاگردام بود. بهم گفت البته بعضی ها واقعا باید از بین برن. مثلا یهودی ها. ترسیدم ازش که وقتی یه ژسر تحصیلکرده امروزی این حرفو میزنه دیگران چه ایده هایی ممکنه داشته باشن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : شاید بعضیا ندونن ایشتیباه کردم ببخشید

ایشالا پسرتم منجم مبشه دیگه تا اون موقع دلار ارزون شده ازش تلسکوپ مجانی میگیریم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ایشالا. ما که از همین الان شرایط رو داریم اماده میکنیم براش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :بابک چرا ادمین ها نمیان تو بحث ها شرکت کنن ؟ به نظرت باشن بهتر نیست ؟مثل حضور تو یا بعضی ارشد ها توی بحثها که

باعث میشه بچه ها بیشتر علاقه مند بشن تو بحث ها شرکت کنن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : حدس میزنم سرشون شلوغه. کمتر میرسن. البته میثم تو خیلی از بحث ها هست الان. در نهایت سوالیه که باید از خودشون پرسید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : مدیریت کدوم یک از ارشدها یا مدیرها یا ناظرها رو میپسندی ؟ (چه گذشته چه الان) + از کار خودت راضی هستی ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : مهران انجمن موسیقی فیلم رویه اش رو خیلی دوست دارم. کلا به این انجمن موسیقی من یه نگاه خاصی دارم. نمیدونم چی در ذات موسیقیه که اینطوری میکنه اخلاق مدیرانش رو. قبلش هم حمید ماکسیمو کارش خیلی خوب بود به نظرم اونجا. البته مدیران دیگه ای هم بودن که رویه اشون رو دوست داشتم اما الان حضور ذهن نداشتم. کلا با این مهرانمون هم پارتی بازیم بالاست
    به خودم نمره متوسط میدم. البته رد نمیشم قبول میشم تو امتحان بدون تک ماده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : محبوب ترین دانشمند در نظرت کیه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : از نظر من ؟ داروین. انیشتین.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : به نظرت ایران چیزی برای افتخار داره ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : قطعا برای کسایی که براش زحمت کشیدن یا شریک بودن در پیشرفتش جای افتخار داره. اما قطعا وقتی نه مرام من نه اخلاق من نه رفتار من نه هیچ چیز من شبیه کوروش نیست نمیفهمم چرا باید بهش افتخار کنم. کسی میتونه به این افراد افتخار کنه که کمی شبیهشون باشه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : تا حالا مغرور شدی؟ از آدمای مغرور خوشت میاد ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
    اره مغرور شدم. امیدوارم هر باری که غرور اثر کرد تو زندگی چاله ای مناسب سر راه قرار بگیره تا خیلی قشنگ غرور رو از سرم بندازه و یادم بیاره کی هستم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : میدونم وقتت کمه سوال زیاد نمیپرسم ولی بازم میام

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : قدمت رو چشم.

10. 19 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام خوبيد؟

دورهاي قبلي صندلي داغ رو من فعاليت چنداني در انجمن نداشتم يا هنوز عضو نشده بودم. نميدونم اين سوالام تكراري هست يا نه.
    متاسفانه اشنايي و برخورد چنداني با شما نداشتم و چيز زيادي درموردتون نمي دونم پس سوالام كلي مطرح ميشه.

1. اگه بخوايد خودتون رو به كسي معرفي كنيد و بشناسونيد، چطور اين كارو انجام ميديد؟
    پـــــ :
    اول سلام. ایشالا اشنا میشیم.
    راستش سعی نمیکنم خودمو معرفی کنم به کسی که نمیشناسه معمولا. اما بهترین ایده ام اینه که برن و درباره گذشته ام تحقیق کنن. فرضا اینجا برن و تاپیک های قدیمی که توش پست داشتم رو ببینین.

2.دروغ ، دروغ مصلحتي ؛ نظرتون درموردشون چيه؟
    پـــــ :
    دروغ دروغه. هیچ کسی هم فکر نمیکنه مثلا این دروغمون مصلحتی توش نیست.. حتما صلاحی هست دیگه.
    اما اگر انتظار داریم بهمون دروغ نگن باید ظرفیت شنیدن حقیقت رو تو خودمون بالا ببریم. دروغ گویی خیلی راحت تر از راست گوییه. مردم دروغ رو بیشتر دوست دارن ( برعکس اونچه میگن) واسه همین راستی کمه.

3.ادم رك باشه بهتره يا محافظه كار؟
    پـــــ :
    ادم رک باشه خیالش راحت تره. اما دورو ورش خلوت تر.

4.همونطور كه خودتون گفتيد كار نجومي انجام ميديد و اهل نجوم هستيد، توي سفرهايي كه احتمالا رفتيد زيباترين اسمان شبي كه براي رصد انتخاب كرديد كجا بوده؟ درسته كه ميگن اسمان كوير زيباترين اسمان شب ِ ؟
    پـــــ :
    من کویر مرنجاب رو خیلی دوست دارم و بیشترین سفرهای نجومیم رو اونجا رفتم. آسمون فوق العاده ای هم داره. یادمه یک بار یه خانمی ( خواهر شهید تندگویان وزیر نفت کابینه رجایی) که با تور من اومده بود اونجا نصفه شب اومد ازم تشکر کرد که اقای فلانی ممنون که ما رو اوردید زیر همچین اسمونی به این زیبایی.
    البته اسمون کویر برای دید چشم اسمون قشنگیه . اما برای رصد های حرفه ای به خاطر غبار بالا مناسب نیست.

5. بچه كه بوديد خجالتي و اروم بوديد يا شيطون و سرتق؟
    پـــــ :
    من توی محلمون از همه بچه ها بدون استثنا اروم تر و مودب تر بودم ( به روایت پدر و مادر های محل) اما با معیار های امروزی خیلی شیطون بودم.

6. ديدتون به مسائل كليه يا نه به جزئيات اهميت بيشتري ميديد؟چرا؟
    پـــــ :
    فکر کردم نتیجه مشخصی نگرفتم . فکر کنم هر دو در کنار هم. البته کمی جزییات روم بیشتر تاثیر میزاره.

7. اهل ادبيات هم كه گويا هستيد، از بهترين كتابهايي كه خونديد ميشه چندتاشون رو نام ببريد؟اخرين باري كه وقت صرف مطالعه كرديد كي بوده و چه مطلبي رو خونديد؟
    پـــــ :
    نه اتفاقا زیاد نیستم. قدیما خیلی بیشتر اثار ادبی میخوندم. بهترین کتاب هایی که خوندم و الان حضور ذهن دارم شازده کوچولو - جوناتان مرغ دریایی - کیمیاگر -
    الان بیشتر مطالعاتم کتاب های علمیه.

از وقتي كه صرف جواب دادن به سوالهام ميكنيد ممنونم.

موفق باشيد.

ممنون از شما.

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

های بابی

صندلی و داغش کنیم دیگه یکم باشه؟

سوالات من بیشتر مربوط به ایدئولوژی ها و نگرش ها به زندگی ه...
    سعی کن طفره نری و از کلمه جواب نمیدم و ... کمتر استفاده کنی
    بعضی مسائل مشکل ساز و نمیپرسم، میدونم نم پس نمیدی...

شروع کنیم؟
    سلام شبی جان . همه رو میجوابم.

1. آیا ناسا در مواردی پنهان کاری میکنه؟ بعضی چیزهای خیلی مهم هست که ناسا میدونه و از بشریت پنهانش کرده؟ مثلآ یوفوها...
    ناسا مثل همه سازمان های چند منظوره قطعا فعالیت هایی غیر علنی و محرمانه داره. مثلا طرح ساخت یک سامانه پرتابی جدید که میتونه همزمان یک سیستم نظامی هم باشه. اما وان مدل پنهان کاری ارتباط با یوفو یا کنترل جهان و غیره صرفا توهم توطئه است. توهم توطئه هم که بهتر از من میدونی قابل پاسخ گویی نیست. قابل رد کردن نیست. ( و اونچه قابل رد کردن نیست در درستیش باید کاملا شک کرد)

2. بشقاب پرنده هایی که دیده شدن و میشن چین مشخصآ؟ ابزار نظامی؟ تکنولوژی پیشرفته برخی کشورها که نمیخوان لو برن؟ یوفوها که از یه جا دیگه میان و هی سرک میکشن و یه هدفی دارند؟ نمیدونی که واقعآ چین؟ کدومش؟
    بشقاب پرنده ها اینان و مشابهش :
    عمدتا ناتوانی و یا فقدان شناخت و مهارت در تشخیص رخداد ها و ابزار های شناخته شده.
    دروغ گویی با اهداف مختلف مثل شهرت طلبی یا بالابردن شمارگان مطبوعات. ( مثلا فکر کن تیتر بزنه یه روزنامه امروز یک ابر در آسمان دیده شد. یا یک هواپیما دیده شد! کی میخره این روزنامه رو؟ اما تیتر کنن فضایی ها حمله کردن ! چی میشه تیراِژ؟
    توهم که عمده مردم زیاد جدی نمیگیرنش یا متوجهش نیستن.
    ندرتا ادوات نظامی محرمانه
    به نظر من تصور اینکه فضایی ها میان زمین و قایم موشک بازی میکنن مضحکه. فضایی هایی که از اون سر کهکشان میرسن اینجا و از عهده چنین سفری بر میان اما اخر کار سفینه شون سقوط میکنه رازول

3. سیاستهای کلی آمریکا رو چجور میبینی؟ کشور ایالت متحده لیاقت رهبری جهان و داره؟ به رهبریش امتیاز چند میدی از 1 تا 10؟
    دوست دارم فکر کنم اگه من یه بمب اتمی داشتم باهاش چی کار میکردم. تو اگه داشتی باهاش چی کار میکردی ؟
    کلا فکر نمیکنم هیچ کشوری به طور مطلق لایق رهبری جهان باشه. رهبری یک کشور میشه مشابه حکمرانی یک سلطان. تکثر کلا نتیجه مناسب تریه. اگه فکر میکنیم امریکا لزوما نماد ازادیه مک کارتی رو هم باید به خاطر بیاریم. کودتای 28 مرداد هم باید یادمون بیاد. قدرت گرفتن پینوشه هم هست. و هزار و یک مورد دیگه.
    البته اگه مجبور به انتخاب باشم مثلا بین روسیه و چین و امریکا بدون تردید امریکا نسخه منه. یه جوری انتخاب بد بین بد ها.

4. جامعه آمریکا چجوری اداره میشه؟ همون چیزی که در ظاهر میبینیم؟ انتخابات...بالا اومدن سناتورها...رئیس جمهور شدن....اداره آمریکا...
    یا:
    دستهایی پشت پرده هست که آمریکا رو به نحوی دیگه اداره میکنه و اینا همش ظاهرسازی ه...
    خب قدرتمندان به نوعی نفوذ دارن همه جا. همه جای دنیا. شما چه طور میتونی توی یک انتخابات پر هزینه باشی بدون ساپورت مالی ؟ حامیان مالی هم که عاشق چشم و ابرو نمیشن. به هر حال انتظاراتی دارن که در مثال امریکامون میشه در نمونه های مقاومت امریکا در مقابل معاهدات زیست محیطی دیدش.
    اما اون نکته ای که مثلا 4 نفر نشستن کنترل میکنن قدرت رییس جمهور رو یا مردم امریکا رو باز هم نوعی توهم توطئه است. اصولا ساختار قدرت حتی در دیکتاتور ترین کشور ها هم به طور مطلق نمیتونه یک دست باشه. دیکتار ما اخرش باید زن و بچه خودش رو راضی نگه داره. شاید اون ها دید متفاوتی باهاش داشته باشن.

5. فکر میکنی قبل از بیگ بنگ چی بوده بابک؟
    راستش حتی فکر درباره خود بیگ بنگ هم باعث سردردم میشه. چه برسه به قبلش. اما طبعا به ایده حفره اعتقاد ندارم. مطمئنم دانش یک روزی جوابی برای این سوال هم خواهد داشت.

6. در طی زندگی و تاریخ انسانها از گذشته تابکنون، آیا انسانهایی بودن که بنا بر هر دلیلی آینده بشر و دیدن؟ یا همش خرافه هست؟
    من به هر شکل به هر نوع پس و پیش بینی بی اعتقادم. این از گذشته گان. اما اینده شاید دانشمندا راهی برای سفر در زمان پیدا کنن. اون وقت قائدتا موضوع فرق میکنه.

7. در مورد کلونینگ انسان توسط موجودات فضایی و کاشت جوانه های زندگی بشر توسط آنها در اوایل شکل گیری حیات چه فکر میکنی؟ این تئوری شاید درست باشه؟ یا کلآ امکان نداره؟
    خوب اونا رو کی کلون کرده ؟ اینجور ایده ها صرفا پاک کردن صورت مسئله ان. اهرام رو فضایی ها ساختن. خط و زبان و پزشکی رو فضایی ها به ما یاد دادن. با این ایده دیگه نیازی به تحقیق و صرف وقت برای کشف راز ها نیست. خیلی راحت هر وقت سوالی داشتیم بندازیم به عهده فضایی ها. خلاص. اما یه سوال پیش میاد. بالاخره یکی اولین بار پیشرفت کرده. جه اون فرد ما انسان ها باشیم. چه فضایی ها. خب اون فضایی چطور به این دانش رسیده؟
    این رویه دانش نیست اما. دانشمندان میرن دنبال جواب. هر چقدر که سخت باشه. هر چقدر که زمان بخواهد.

8. شبیه سازی انسان؟
    لازم برای پیشرفت علم؟
    غیر اخلاقی؟
    دخالت در آفرینش؟
    کدام یک؟
    شاید اکثر دانش های نو در اغاز مخالفانی داشته. اما همه موارد به مرور پذیرفته شده و به یک هنجار حتی تبدیل شده. نمونه هاش زیادن. اهدا خون. اهدا عضو.
    شب جان 400 سال پیش واتیکان گالیله رو تا نزدیکی های هیزم برد. خیلی های دیگه مثل جیوردانو کاملا پخته شدن رو اتیش . و حالا چی میگه این کلیسا ؟ اینکه کل ماجرای گالیله و زمین مرکزی یک سو تفاهم بوده! به خاطر یک سو تفاهم چند نفر رو شما گذاشتین رو هیزم ؟ این خلاصه ایه از واکنش مردم مخالف به پیشرفت های دانش. اول مقاومت میکنن. بعد نه فقط قبولش میکنن که اون رو به بخشی از قطعیت های اعتقادیشون تبدیل میکنن. الان کلیسا و مشابهش با فرگشت مخالفن. قول میدم 200 سال دیگه توی انجیل اشاره ها به فرگشت دیده میشه و پی میبرن که 2000 سال پیش مذهب اونها چیز هایی رو گفته که تازه دانشمند ها بهش پی بردن.
    در نهایت شبیه سازی هم مثل همه علوم شمشیر دو لبه است. اگر درست استفاده بشه مفیده و اگر دست تبهکار ها بیوفته خطرناک. و البته هیچ کس اتش و برق رو به خاطر خطراتی که دارن کنار نمیزاره .

9. بنظر من جنگ پایدار برای صلح پایدار اجتناب ناپذیر، و اخلاقی ه... نظر تو در مورد جنگ ملتها چیست؟
    اجتناب ناپذیر. خیلی دلم میخواست از این حرفای قشنگ بزنم الان. که جنگ بده و غیره. جنگ بده و خیلی هم بده. اما گاهی ضروریه. گروه بوکو حرم رو مشناسی ؟ طالبان رو ؟ خمر های سرخ رو ؟ بار این ها چه میشه کرد جز جنگ.
    این ها صرفا یک ایده نیستن که بخوان در کنار ایده های دیگه زندگی کنن. میگن یا با مایی یا نباش. اگه همه مردم دنیا حاظرن بخشی از طالبان و بوک حرم باشن قطعا درد نیای بدون جنگ زندگی خواهیم کرد.

10. فرض کن در کشوری زندگی میکنی که نظریات حکومت کشور تو، منطبق با ایدئولوژی های تو هست...
    جنگ جهانی سوم رخ میده و کشور تو در یکی از جبهه هاست؟ چکار میکنی؟
    چشمت و میبندی روی همه چیز زندگی؟ پوتین میپوشی و میری تا از ایدئولوژی هات دفاع کنی؟
    یا این کار و نمیتونی بکنی؟
    ترجیح میدم گفته های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزارم در جواب :
    نخست کمونیست‌ها را گرفتند، من هیچ نگفتم، چون کمونیست نبودم!
    سپس سوسیال دموکرات‌ها را در بند کردند، باز من هیچ نگفتم، چون سوسیال دموکرات نبودم!
    آنگاه که اعضای سندیکاها را گرفتند، اعتراضی نکردم، من عضو سندیکا نبودم!
    یهودیان را گرفتند و من باز خاموش ماندم، چونکه یهودی نبودم!
    و سرانجام به سراغ من که آمدند، دیگر کسی نمانده بود که اعتراض کند.

11. اعدام؟
    A نباید اجرا شود
    B اجتناب ناپذیر برای کنترل جوامع
    A
    اعدام مساویست با قتل برای جلوگیری از قتل.

12. شهابسنگی دیروز از کنار کره زمین با فاصله اندکی گذشت؟
    از ته دل دوست داشتی بخوره به زمین و یک آنارشیسم بسیار گسترده در مقیاس وسیع جهانی رخ بده؟ یا همون بهتر که رد شد و رفت؟
    این اتفاق بالاخره میوفته. مطمئنم همه ما روزی شاهد فاجعه ای خواهیم بود. ( مثلا زلزله . تهرانی میدونن منظورم چیه)
    شاید این اتفاق نگاه ما رو به اطرافمون تغییر بده. اما هر وقت به چنین ماجراهایی یا هر اتفاق بدی مثل جنگ و مشابهش فکر میکنم دلگیر میشم. به عزیزترین کسی که داری فکر کن. و اون کسیه که جانش رو از دست داده در این انارشیسم فاجعه بار ما. من همیشه به عزیزانم فکر میکنم. و امیدوارم هیچ وقت چنین اتفاقی نیوفته.

13. روز موعود ما دوستداران نجوم و شاید بشریت فرا رسیده
    هوش فرازمینی بطور رسمی سفینه اش رو در آسمان نیویورک پارک کرده و سلام دوستانه به بشر داده
    از هر کشور یک نفر میتونه با رهبر فرازمینی ها ملاقات کنه و سوالی بپرسه
    تو هم هستی
    اولین سوالت چه خواهد بود؟
    مرگ چیه؟

14. بابک بگو ببینیم
    کمونیسم یا لیبرالیسم؟
    پادشاهی یا پارلمان؟
    لیبرالیسم صد در صد
    پارلمان صد در صد.
    البته این دو برای همه جا و همه کس مناسب نیستن. فرضا سیستم پارمانی یک سیستم کند و زمان بره. و برای مردم عجول و کم حوصله مناسب نیست. این مردم پادشاهی میخوان که با یک اشاره دنیاشون رو کن‌فیکون کنه. حتی به قیمت خفقان و سرکوب یک عده از مردم.
    اصلا هم منظورم این نیست که ما اون مردم هستیما. اصلا.

15. یک جمله برای یک کلمه
    وطن پرستی در حد علاقمندی به خونه بله. نه بیشتر.
    ترافیک تهران کابوس اجباری.
    پلیس راهنمایی و رانندگی کمک به اقتصاد دولت با جمع اوری پول. فکر نمیکنم کار دیگه ای بکنن.
    سرعت نور انگار مرزی گذاشته برای رد نشدن. اون روزی که بشر به این سرعت نزدیک بشه قطعا بزرگترین انقلاب علمی تاریخ اتفاق میوفته.
    گیاهخواری گیاهان میتونن تمام نیاز های ضروری بدن رو کاملا تامین کنن. بچه بودم ارزوم این بود میلیاردر بشم همه گاو و گوسفندهای دنیا رو بخرم بزرام تو یه باغ بزرگ تا کسی سرشونو نتونه ببره. متاسفانه میلیاردرم نشدیم.
    اسرائیل کشوریه انگار. خوب دکترایی داره خوب.
    بیمار روانپریش کاش به تعداد کافی براشون تخت بیمارستانی و بود. تا اینهمه مردم تو خونه نگهشون ندارن و اسیب ها منتقل نشه به نسل بعد.
    بمب اتم بدترین تجربه علم. هر چند اگر نبود شاید هنوز بخشی از اخبار مربوط به جنگ جهانی دوم بود.
    انیشتین هنوزم برام درک اینکه چطور نسبیت عام رو ارائه داد سخته. اون به چیزی رسید و دربارهش فکر کرد کا هنوز خیلی ها. خیلی ها نمیتونن درکش کنن.
    هاوکینگ دانشمند بزرگیه. اما خیلی اهل تبلیغات و شلوغ کاریه . هر چند وقت یه بار بیخود و بیجهت خودشو میندازه وسط نشریات.
    نابودی تمدن بشر احتمالش هست. قطعا در یک فاجعه بزرگ طبیعی که عده محدودی از بشریت زنده بمونن تمدن از بین میره. لازمه تمدن امروزی جمعیت مولد بالاست.
    مارتین لوتر کینگ: (حقوق برابر سیاهان و سفیدان را به ارمغان آورد) رویایی داشت. فکر کنم رسید به رویاش.
    آبراهام لینکلن: (برده داری را در آمریکا لغو کرد) تا حالا شده وقتی میخوای بری سفر به اینکه ممکنه تو راه بدزدنت و برده ات کنن فکر کنی ؟ نه ؟ تقصیر این اقاست. نون کلی ادم رو اجر کرد.
    باراک اوباما رویایی که براورده شد. خیلی زود.

مرسی از حوصلت...مرسی از مدیریتت...مرسی از صبوری هات.....
    مرسی از بابک عزیز
    مرسی از تو شب جان و مرسی که تو این مدت که کنار هم بودیم اخلاقای خاص منو تحمل کردی. دوست داشتم شرایط ازادتری کنارت باشم که نشد و نمیشه. خدا بخواد به عنوان یه کاربر وقت ازادتری دارم کمکت میشم تو انجمن نجوم.
    موفق باشی همیشه منجم.

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

بابک جان من هم یک سری سوال بپرسم. این سری سوالات همه مرتبط با علم هستن
    سخت نباشنا.

1. توضیح دادی که چگونه علاقه ات به نجوم شکل گرفت٬ اما چقدر به سایر شاخه های علم علاقمندی؟ فیزیک بطور عمومی٬ و به خصوص بیولوژی؟
    در واقع به دونستن علاقه دارم. سعی کردم درباره دانش های مختلف اطلاعاتی داشته باشم. حداقل در حدی که درست رو از نادرست تشخیص بدم در مواجهه با منابع متفاوت.

2. چقدر با دست آوردهای روز علمی نجوم به روز هستی٬ منظورم اخبار و خبررسانی ها نیست٬ منظورم نتایج تحقیقات روزه که در ژورنال ها و کنفرانس های علمی معتبر چاپ میشه. آیا دنبال می کنی؟
    زیاد نه. کمی دیر ه سرعت اطلاعات گیریم. البته به سرایطم هم بستگی داره. الان که مثلا فعالیتم بالاست تو انجمن وقت کمتری برای مطالعه اینترنتی دارم. به زودی این فرصت برام اماده میشه و اون وقت با فراغ بال میتونم مطالعه کنم. خود به خود خواننده به روز خواهد شد.

3. من خیلی از شب ها به آسمان نگاه می کنم (به خصوص وقتی اینجا ابری نیست‌ )٬ و همیشه یه احساس عجیب بهم دست میده. سوالات بسیار زیاد و در حین حال٬ یه آرامش عجیب. تو قطعا به آسمان نگاه کردی ()٬ درباره این احساس خودت بگو.
    خب من که بچه بودم تابستونا پشت بوم خونه مون میخوابیدیم. اون زمان هم الودگی نوری مثل خالا نبود و شب تهران خیلی تاریک میشد. کلی ستاره دیده میشد. حس خوبی بود نگاه کردن به اسمون و بعد به خواب رفتن.
    این اثر شاید مونده برام. هنوز یکی از لذت هام نگاه به اسمانه . یه حس خوب پرواز و حس جالب ارامش.
    هنوز بعد اینهمه سال نگاه به اسمون با چشم یا با تلسکوپ ، مثل روز های بچگی ذوق دارم ار تماشا. هنوز شهاب میبینم داد میزنم. هنوز دیدن لکه های خورشید برام جالبه. حلقه های زحل. یا اولین چیزی که با تلسکوپ دست ساز خودم دیدم. اون چهار تا ستاره خوشه ذوذنقه تو قلب جبار. تا این ذوق هست زندگی ارزش لذت بردن داره.

4. چقدر علم (و دونستنش)‌ در زندگی برات مهمه (خارج از شغل و حرفه). آیا به فرزندت این اهمیت رو یاد میدی٬ که هر شغل و حرفه ای که داشت و حتی اگه مرتبط با علم هم نبود٬ ولی باز هم برای یادگیری و فهم علم وقت بگذاره یا نه؟
    بزار اینجوری بگم. اصلا درک نمیکنم کسایی رو که بی علاقه ان به کسب اطلاعات. هیجان زده نمیشن از دونستن یک راز طبیعت. به نظرم تنها تفاوت انسان و دیگر موجودات همین جستجوی راز هاست و تلاش برای پاسخ به سوال ها.
    نمیشه کسی کنار من باشه و جلب نشه به این جور ماجرا ها

5. نظرت درباره آینده انرژی دنیا چیه؟ زودتر یا دیرتر باید با سوخت های فسیلی خداحافظی کنیم و با اینکه الان شاید چند ده جایگزین مطرح شدن٬ هیچ کدومش راحت و بدون دغدغه نیستن. از انرژی خورشیدی گرفته که نسبت به فضایی که مورد نیازه به اندازه کافی بهمون انرژی نمی ده٬ تا انرژی هسته ای که شرایط تولیدش سخت و دشواره و قابل استفاده برای خیلی کاربرها نیست٬ و همینطور ترس از اینکه در دستان افراد بد بیفته. به نظرت این جست و جو برای پیدا کردن انرژی ارزان٬ ایمن و قابل بازسازی چطور پیش خواهد رفت؟
    شاید همین الان هم ارزون هستن این انرژی ها. اما چون ما به یک منبع مفت عادت کردیم قبول اون هزینه برامون سخته. مثالش هست برای ما ایرانی ها. چند نفر تو مملکت ما حاضرن برای نرم افزار پول بدن ؟ وقتی یک عمر عادت کردیم نرم افزار های چند صد دلاری رو راحت کرک کنیم و استفاده کنیم خوب سخته و درک ناپذیر لزوم اون هزینه ها و پرداختش. ماجرای انرژی هم همینه دقیقا. شاید حتما باید سوخت های فسیلی رو به اتمام برسونیم تا قبول کنیم که دیگر انرژی ها گرون نیستن. و حتما وقتی خطر پایان انرژی های تجدید ناپذیر جدی تر بشه هزینه های بیشتری هم برای تحقیق و توسعه دانش های کسب انرژی نوین صرف بشه تا اون تحقیقات ما رو به انرژی مفت دیگه ای برسونه.

6. نظرت درباره رابطه انسان و طبیعت چطوره؟ طبیعت شرایطی رو بوجود آورد که ما انسان ها بتونیم تکامل پیدا کنیم و به اینجا برسیم٬ و بعد از اون انسان ها طبیعت رو به میل خودشون تغییر دادند٬ و حالا شاید در 30 سال اخیر دوباره انسان ها به اهمیت بسیار زیاد طبیعت پی بردند و صحبت از مشکلاتی است که ما برای طبیعت بوجود آوردیم و الان اهمیت به طبیعت تبدیل به یکی از موضوع های روز شده و تقریبا در هر سیاست گذاری بهش توجه میشه. آینده این رابطه رو چطور می بینی؟
    ماجرای انسان و طبیعت مثله یک جنگه. که هر دوسوی پیروزس یا شکستش برای ما فقط شکست خواهد بود. الان هنوز جبهه پیروز انسانه و طبیعت پیاپی در حال عقب نشینی و واگذاری سنگر ها. روزی که طبیعت شکست بخوره روز مرگ انسان هم فرا میرسه. جبهه پیروزه که باید تسلیم بشه و سلاحش رو زمین بزاره. شاید خیلی چیز ها رو از دست بده در کوتاه مدت. اما بقاش رو حفظ کرده.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام رئیس /

تا " دیر نشده " منم میپرسم :

اول از همه بگم که این سوال من از خودت توی سال 2008 بود :

-آیا قبول دارید که شخصیت و مدیر محبوبی در P30 نیستید ؟؟؟

هم آره هم نه . آره به این دلیل که اصولا در ایران کسی که کار کنه محبوب نمیشه . تفکر جامعه ضد مدیرانه . تا جایی که یادمه از ناظم مدرسه - پلیس خیابون - رییس اداره - مبصر کلاس تا رییس جمهور مملکت تو ایران فحش میخورن . منم نسخه مجازی اینا . نه به این دلیل که ملاکی دقیق برای این قضیه وجود نداره . رای گیری یا آمار .
    جدا از اینکه تجربیات روزمره من در انجمن باعث شده چندان سخت گیر بر محبوبیتم نباشم . همه کسانی که من رو سخت گیر میشناسن ( بعضی هاشون همونان که دم به دقیقه رپرت میدن ، میدونین که ؟ ) اگر کسی به خودشون توهین کنه تحمل نمیکنن و از من درخواست برخورد دارن . برخورد میکنی و باز هم سخت گیر خواهی بود در مرامشون . خیلی ها بااز ها گفتن که من این حرف و میزنم میدونم ممکنه بن بشم و فلان . من چند بار نمونه آوردم که کسی بن نشد بخاطر نقد و اعتراض اما داستان برقراره . یعنی قضاوت ها لزوما مبتنی بر واقعیت ها نیستن .
    نکته دیگه مثال امین هست مدیر انجمن فیلم . وقتی مدیر بود جماعت چشم دیدنش رو نداشتن . بعد که رفت از مدیریت همه شدن طرفدار امین . که ای مدیر با لیاقت چرا رفتی وای بر پی سی بی امین . حالا امین برگشته دوباره شده آدم بده قبلی . پس زیاد درباره محبوبیت های یک شبه و نفرت های دو شبه حساس نباشیم بهتره .
    من شرفم رو نفروختم در پی سی . و با شرفم تا بحال کسی رو بی دلیل اخطار ندادم و بن نکردم یا تاپیکی رو حذف نکردم . از سر حب و بغض و هر چیز خارج از وظایف یک مدیر . پس غم ندارم از اینکه کسانی از من بیزار باشن . در ضمن دارم میرم از مدیریت . این باعث میشه تا اگر مدیر خوبی نبودم فرصت به مدیران بهتری داده بشه تا رویه مناسب تری اختیار کنن .
    1- الان و تو سال 2013 دیگه سوال بالایی من شاید خنده به نظر برسه و اصلا صادق نیست در زمان حال ، چه مسائلی باعث شد دیگه " بد من " انجمن نباشی ( از دید کاربرا البته ) ؟ قبول داری که 2010 به بعد دیگه از اون چاقوی ضامندار دسته سفید کار زنجون 2008 خبری نبود ؟

2- حس من قبلا یه هشداری بهم داده بود ، و الان یه هشدار خیلی جدی تر داد که این صندلی داغ پایانی مثل 2008 خواهد داشت ، حس من درست میگه ؟ ( بله یا خیر هم کافیه اگر دوست نداری بیشتر توضیح بدی )

3- روی یک پل هستی ؛ پشت سر شیطان ، رو به رو فرشته ، و پایین پل دره ی آتش / و اینکه اون فرشته در جنگ با شیطان بازنده ی مطلق خواهد بود / کدوم رو انتخاب میکنی ؟ برگشتن به پشت سر ، رفتن به رو به رو یا پریدن داخل دره ؟

4- 3 تا تجربه ی بزرگ زندگیت ؟

5- اگه یه در روبه روت باشه و تا لحظاتی دیگه باز بشه ، دوست داری چه کسی پشت اون در باشه ؟

15. 19 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •